Şimdi Ara

hgs etiketi cama yapıştırmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cama yapıştırmak için etiket kabı aldım ama bazı yerlerde gerek yok plakadan düşüyor deniyor. bazı yerlerde parklar, uludağ vsde kollu zabazingolardan geçerken plakayı okuyup kolu nasıl kaldıracak okumadan?

• Ben yapıştırırdığım halde İstanbul Ankara yaptım eksik ücret geçmiş. Çamlıca yerine başka bir gişe geçmiş Kgm yi aradım düzelir dediler neredeyse 1 sene geçti halen düzelmedi.

Riske girmeyin yapıştırın.
  • Kart alıp geçerken tutmak da mümkün. Kartın bir artısı da araç değişiminde plaka değişimi yapılabilmesi.

• bariyer olmayan yollarda sorun yaşamadım fakat 3. köprü yoluna girdim plakadan okumadı sistem nakit ile uğraşmıştım.

• Hayır gerek yok. Arabaya yapıştırmadım 7 8 tane hgs noktasından geçtim hepsinde okudu.
  • etiket şeklinde olmayan kart şeklinde olan hgs'yi alıp torpidoya koysak gene okur mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Agonize

etiket şeklinde olmayan kart şeklinde olan hgs'yi alıp torpidoya koysak gene okur mu acaba ?

benimki kart şeklinde torpidodan hiç çıkartmadım bir sorunda yaşamadım

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

hocam peki aracın önceki sahibinden camda olan etiket var onu nasıl sökmeliyiz cama zarar vermeden ? biraz sökmeye çalıştık da çekince hemen gelmiyor

• internette biraz araştırın illa videosu vardır bir insan evladı sökmüştür
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Benim etiketi yapıştırmadım, hem devlet yollarında hem de özel otoban girişlerinde gişelerden geçerken ön cama tutuyorum sorun olmuyor.
  • HGS etiketim ruhsat kabının içerisinde. Geçişlerde etiket falanda göstermiyorum. Plakayı okuyup normal geçiş ücreti ne kadarsa o kadar düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.