Şimdi Ara

kapana tersten girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
1
Favori
23.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hastanenin acil servisinde karanlık ve yağmurun etkisiyle güvenlikçinin de yanlış yönlendirmesiyle kapana ters yönde girdim araba hopladı baya 4 teker de kapanın üzerinden geçti.geçtikten sonra anladım kapana tersten girdiğimi 4 tekerinde gittiğini düşünüyordum.dörtlüleri yakıp indim arabadan.çok ilginç ama tekerlerin hiç birinde en ufak bir hasar bile yoktu nasıl olabilir bu aklım almadı.olayı gören iki kişi arabanın yanına geldi onlar da çok şaşırdılar abi sen kadir gecesi doğmuşsun kesin dediler.bir teker patlamasa bile kendimi şanslı sayardım ama 4 tekerde de hiç sorun yok çok ilginç

• Geçmiş olsun,şaşırdım doğrusu,şanslıymışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En korktuğum şey düz geçerken bile korkuyorum batacak diye . Size tersten bişey olmamış.Allah korumuş . Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanayvaz -- 27 Kasım 2013; 21:06:52 >
  • Ince kesikler olabilir. Bence detaylı bir kontrol yapın.

• Yavaş bir biçimde geçtiyseniz patlamayabilir sanırım
  • Lastik basıncı düşüktür arabanın esnemiştir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal geçerken bile arabayı düzleştirip geçiyorum. Yandan takılır, diken gibi batar diye. Uçları körelmiş + Araç hafif + Yavaş hızda + Lastikler sağlam + kadir gecesi doğduysanız olabilir. geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine depresyona girdim
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lastiğin telleri kırılmıştır. Kısa zamanda kendini belli eder.
  • Ucları çok sivri değil onların göründüğü gibi ayrıca havalarıda inikse lastiğin sadece zarar vermiştir.
  • Gelelim meçhul soruya...araç ve lastik markası nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Gelelim meçhul soruya...araç ve lastik markası nedir ?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadri61

normal geçerken bile arabayı düzleştirip geçiyorum. Yandan takılır, diken gibi batar diye. Uçları körelmiş + Araç hafif + Yavaş hızda + Lastikler sağlam + kadir gecesi doğduysanız olabilir. geçmiş olsun.

Ben tam tersine çarparız geçiyorum
    Kapan zihniyetine

• yeri gelmisken soyleyeyim bu kapanlar bana cok kaba ve vahsice geliyor. sanki o kadar medeniyet yoksunu bir toplum muyuz.
    sizinde verilmis sadakaniz varmis. gecende bir araba gordum on iki teker patladi. digerleri patlamadan durdu.

• Bir hafta kadar önceaynı durumu yaşadım. İzmit Konak hastanesinin otoparkına çocuğun hastalığı vs.derken kapandan geçtik. Dört lastik gitti derken son hız en yakın lastikciye ulaşınca sadece sol arka lastik janta inmişti. Ben de çok anlam veremedim dördünün yarılmamasına. Araç astra h lastikler godyear efiten.

• Ne yavaş ne hızlı değilde,seri olarak geçince araç batacak basıncı yapamıyor kapanlar.Ben de geçmiştim bir tanesinde vida deliği kadar delinmişti de yırtmıştık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iri tekerlekli bir araç mıydı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şanslıymıyşsınız arkadaşa dümdüz otobanda giderken inşaat çivisi girdi 10 luk hemde 3 tekerine siz ters kapanda lastik kaybetmemişsiniz.
  • biz de arkadaşlarla galata kulesinin oradaki kapandan ters geçtik. tek teker patlamıştı. kendimizi şanslı saymıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

hastanenin acil servisinde karanlık ve yağmurun etkisiyle güvenlikçinin de yanlış yönlendirmesiyle kapana ters yönde girdim araba hopladı baya 4 teker de kapanın üzerinden geçti.geçtikten sonra anladım kapana tersten girdiğimi 4 tekerinde gittiğini düşünüyordum.dörtlüleri yakıp indim arabadan.çok ilginç ama tekerlerin hiç birinde en ufak bir hasar bile yoktu nasıl olabilir bu aklım almadı.olayı gören iki kişi arabanın yanına geldi onlar da çok şaşırdılar abi sen kadir gecesi doğmuşsun kesin dediler.bir teker patlamasa bile kendimi şanslı sayardım ama 4 tekerde de hiç sorun yok çok ilginç

denizlidemisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

hastanenin acil servisinde karanlık ve yağmurun etkisiyle güvenlikçinin de yanlış yönlendirmesiyle kapana ters yönde girdim araba hopladı baya 4 teker de kapanın üzerinden geçti.geçtikten sonra anladım kapana tersten girdiğimi 4 tekerinde gittiğini düşünüyordum.dörtlüleri yakıp indim arabadan.çok ilginç ama tekerlerin hiç birinde en ufak bir hasar bile yoktu nasıl olabilir bu aklım almadı.olayı gören iki kişi arabanın yanına geldi onlar da çok şaşırdılar abi sen kadir gecesi doğmuşsun kesin dediler.bir teker patlamasa bile kendimi şanslı sayardım ama 4 tekerde de hiç sorun yok çok ilginç

kapanı kontrol ettiniz mi, belki kapan dişleri arasına birşeyler sıkışmıştır, tam dik konumda olmayabilir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.