Şimdi Ara

kapana tersten girdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
23.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Antalya'da devlet hastanesinde Megane hb ile ters kapana girmiştim. Hopladık ama lastikler sağlam kalmıştı...
  • Bende bir keresinde son anda fark edip pas pas serip geçmiştim.
  • Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm forumdaşlarıma çok teşekkür ediyorum.gerçekten çok şanslı olduğumu düşünüyorum bu olaydaher ihtimale karşı lastikleri kontrol ettirecem vakit bulduğum zaman.

@flyer_mig araç hyundai sonata lastikler petlas kış lastiği

@Viper74 aynen hocam ne çok yavaştım ne de çok hızlı hiç duraksamadan geçtim normal hızda

@linqs Ankaradayım

@mahmut716 evet gittim kapanı kontrol ettim bir kaç dişi inik vaziyetteydi kapanın ama araç hopladı geçerken dişlerin üzerinden geçtiğine eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

hastanenin acil servisinde karanlık ve yağmurun etkisiyle güvenlikçinin de yanlış yönlendirmesiyle kapana ters yönde girdim araba hopladı baya 4 teker de kapanın üzerinden geçti.geçtikten sonra anladım kapana tersten girdiğimi 4 tekerinde gittiğini düşünüyordum.dörtlüleri yakıp indim arabadan.çok ilginç ama tekerlerin hiç birinde en ufak bir hasar bile yoktu nasıl olabilir bu aklım almadı.olayı gören iki kişi arabanın yanına geldi onlar da çok şaşırdılar abi sen kadir gecesi doğmuşsun kesin dediler.bir teker patlamasa bile kendimi şanslı sayardım ama 4 tekerde de hiç sorun yok çok ilginç

denizlidemisiniz ?

eski hastane girişindeki kapanlara birisi aracını sokmuştu hemde 4 teker

• Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

hastanenin acil servisinde karanlık ve yağmurun etkisiyle güvenlikçinin de yanlış yönlendirmesiyle kapana ters yönde girdim araba hopladı baya 4 teker de kapanın üzerinden geçti.geçtikten sonra anladım kapana tersten girdiğimi 4 tekerinde gittiğini düşünüyordum.dörtlüleri yakıp indim arabadan.çok ilginç ama tekerlerin hiç birinde en ufak bir hasar bile yoktu nasıl olabilir bu aklım almadı.olayı gören iki kişi arabanın yanına geldi onlar da çok şaşırdılar abi sen kadir gecesi doğmuşsun kesin dediler.bir teker patlamasa bile kendimi şanslı sayardım ama 4 tekerde de hiç sorun yok çok ilginç

geçmiş olsun bende c4 ile sakarya meyve sebze halindeki kapana tersten girmiştim 4 lastikte gitti diye düşünerek aractan indim hic bir sorun yoktu. michelin primacy hp 205 55 r16 lastik modeli. güvenlikcilerle konuştugumda benden cok cok önce kapana giren yüklü tırlar kamyonlar kapanı kırmış oldugunu ögrendim. yani tersten girince kilitlenmesi gereken kapan kendini kitlemiyordu... geçmiş olsun.

• Onlar korkutma amaçlı zaten tekere zarar vermiyor.

• bir arkadaşımda zırhlı escalade vardı. kapanın üzerinden hiç düşünmeden geçmişti bana onu hatırlattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

yeri gelmisken soyleyeyim bu kapanlar bana cok kaba ve vahsice geliyor. sanki o kadar medeniyet yoksunu bir toplum muyuz.
    sizinde verilmis sadakaniz varmis. gecende bir araba gordum on iki teker patladi. digerleri patlamadan durdu.

gerçekten kapan nedir yav yıl 2014 olacak kapanla trafik kuralı uygulatılıyor
  •  kapana tersten girdim
  • Gusul Level %100
  • quote:

yeri gelmisken soyleyeyim bu kapanlar bana cok kaba ve vahsice geliyor. sanki o kadar medeniyet yoksunu bir toplum muyuz.
    sizinde verilmis sadakaniz varmis. gecende bir araba gordum on iki teker patladi. digerleri patlamadan durdu.

hocam nerede yaşıyorsun allahasen, nijeryadan halliceyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: m4ssetza

Onlar korkutma amaçlı zaten tekere zarar vermiyor.

Bazıları öyle korkutma amaçlı koyuyorlar.

• ben düz geçerken bile korkuyorum patlayacak edecek diye siz cidden kadir gecesi doğmuşsunuz
  • quote:

evet.
  • Aynı olay benimde başıma geldi. Yerde kapan varmış fakat hiç bir uyarı levhası yoktu etrafta. Dört lastik geçti üzerinden. 4 aydır aynı lastiklerle dolaşıyorum hiç bir sorun yok. Araç Fiorino, lastikler Turanza 195/55/16.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

evet.

Türkiye'de medeniyet?

• O kapanlar şart olmazsa koyulmaz. Ümraniye son durak civarında hemen hemen her sokakta var. Girilmez tabelasına itibar etmeyen şirket servis araçlarının şoförlerini adam ediyor. Kurallar, düzen için vardır. Düzende, insanlar için. Trafik tabelalarına uyun, uymayanları uyarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4ssetza

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

evet.

Türkiye'de medeniyet?

Hele arkadaşın yakalandığı yer hastane. Oraya koymazlarsa bizim millet boş bulduk diye ambulansın çıkış yoluna park eder. Doktorun hastane çalışanının park edeceği yere eder. sonra vay efendim ambulans gelmedi doktor yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.