Şimdi Ara

kapana tersten girdim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
23.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende mantar bariyere girdim tam yukselirken. Allahtan farkettimde durdum. Tampon tırnaği kirilmisti o kadar.

Ne kadar embesil sistem varsa bizde. Ha bide işaret levhalarida ya ağaç lar engeller yada birileri ters çevirir. 3.dunya ülkesi olduğumuzu kabul etmek gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaş geçityseniz etkisi olmuş olabilir.birde lastik basıncınız az olduğıundan olabilir.
  • Bende Dun Girdim Yanlislikla 4 Teker Ile, Gectikten Sonra Anladim Tersten Girdigimi, 10 dakka sonra iki lastik patlamisti mecbur cekici cagirdim lastikciye kadar gittik civi deligi gibiydi lastikcide yaptik bakalimm insallah sorun cikmaz ilginc olan seyde. Sag on teker ile sol arka tekerin patlamasaydi digerlerinde bise yoktu neden oyle olduki

• Bence bunun üzerine bir fakire yardım edin bir takım lastik alın.

Not: ibanımı pm atarım :)

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Ben derdimi anlatsam borclu olursun ;)

• Gecmıs olsun çok
  • Eski konu ama balmı denir şansmı denir artık 4 teker kapandan bir şey olmasın, ben yolda çok derin olmayan çukura girdim hem sağ ön lastik patladı hemde telleri kırılmış lastik direk çöpe gitti gökten adriama lima yağsa bana kibariyenini annesi düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Ben derdimi anlatsam borclu olursun ;)

O zaman dertleşmemiz lazım :)

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Cuma Gunu Arkadastan Araci Emanet Aldim, Arkadasin Biri Bir Yerde Batmis Onu Cekelim Derken Baski Balatisini Yedik, 1170 Gibi Rakam Gitti, Araci Sanayiden Alalim Dedik, Gittik Aldik, Cikarken Kapandan Ters Sekilde Ciktim, Gectikten Sonra Anladim Ama Dedim Bise Olmadi Sanirim inmedim Bile Aractan Sonra E 5 Yoluna Ciktim Aracin Biri Durdu Beni Abi Lastiklerin Patlamis Dedi Yolun Kenarina Gectim Baktim Ki Sag on ile Sol Arka Teker Inmis, Lastikci Aradim Yakinlarda 30 Dakkika O Sogu Yedim Baktim Olmuyor Cekici Cagirdim Cekici Gelip Beni Lastikceye Kadar Goturdu Lastikleri A
    Halletik cok sukur, sonra direk arkadasin aracini teslim ettim. Oyle iste kardes 😡

• Bu zamana kadar hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama zannedersiniz bomba patlıyor o tekerleklerden gelen ses yüzünden. Büyük geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • Bu kapanları bazen çok ters yerlere koyuyorlar bi yerde gördüm hafif rampa yere koymuşlar hemde tali yol çıkışı. Sürücünün biri geldi oraya ön tekerler geçti kapandan yola çıkacak araba geliyor tam yol boşaldı arabayı kaldırırken kapanı unuttu herhalde biraz geriye doğru kaydı araba o anda çıkan sesi ve duyguyu görenler bilir :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Al bendende o kadar :)

• Allah yardımcın olsun kardeş bence o arkadaştan araba alma bir daha :) düğün+eşyA+hanımın öğrenim kredisi diyeyim sen 2 aylık doğalgaz ve aidat geldi bir de

• Hep merak ederdim bunu

• eski kapanlardan geçince hiç bir şey olmuyordu. yeni nesiller tehlikeli ve yetersiz uyarılı.
  • Uyariyi zaten sol tarafa koymuslar adana karpuzu buyukluggunde oyle uyarimi olur

• Bende kapıldım bu kapana. Neyse ki, ön tekerler geçtikten sonra farkettim kapan olduğunu da, arka tekerler geçmeden motoru stop ettirdim. Arabadan inip baktığımda sadece sağ ön tekerin patladığını, sol lastiğe birşey olmadığını gördüm. Evet, öndeki iki teker kapanın üzerinden geçti fakat sadece sağdaki patladı. Züğürt tesellisi bu olsa gerek:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

yeri gelmisken soyleyeyim bu kapanlar bana cok kaba ve vahsice geliyor. sanki o kadar medeniyet yoksunu bir toplum muyuz.
    sizinde verilmis sadakaniz varmis. gecende bir araba gordum on iki teker patladi. digerleri patlamadan durdu.

Keşke öyle olmadığımızı söyleyebilseydim. Keşke söyleyebilseydim ama bu imkansız...
  • Ben de bugün dalgınlıkla geçtim, araç Kadjar, lastikler Goodyear. Görebildiğim tek bir lastik üzerinde iç bölümde soyulma gibi şöyle bir hasar. Bir zararı olur mu bilemiyorum, sanki soyulmuş gibi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.