Şimdi Ara

Kaliteli klima gazi nasil anlasilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabam meg2 klima bakimini gazini filtresini filan daha 1 2 ay once yaptirdim ama o gunden bu yana adam gibi sogutma olmuyor. Misal gecen yaz konyadan adana gittim hava 36 37 dereceydi uzun yolda cok guzel soguttu hatta buz gibi olmustu arabanin ici ama bu sene yine uzun yolda denedim 1 2 defa hic duzgun sogutmadi. Bi arkadas dedi bu klima gazlari kalite kalite oluyormus . nasil anlayacagiz iyisini kotusunu bu gazin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megan 2 modellerde zaten klima pek performanslı değil polen filtresini temizleyin yada değiştirin klima gazına gelince sadece klima bakımı yapan gaz dolduran yerlere gidin ucuz mesela 20-30 tlye klima gazı doldururum diyen adama güvenmeyin yarı hava yarı gaz basar tam doldurmaz min 50 max 100 tl .

• Muhtemelen klima tesisatinizda gaz kacagi var.

• Arkadaslar tum bakimlari yapildi. Kacaklar tamir edildi filtre degistirildi.100 liraya gaz basan adamin iyi gaz bastiginin garantisi var mi . bunun markasi vs filan yok mu . ben gazi 70 liraya bastirdim

• parmağınla dokan soğuksa senindir sıcaksa zaten hiç senin olmamıştır.
  • Buzdolabına basılan gaz ile aynıdır. İşin sırrı bu gazı basan makinelerdedir. Komple boşaltıp doldurursun daha iyi olur. Ayrıca klima radyatörun tıkanmış ise onun bir temizlenmesi gerekir. Polen filtresi de kirli olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Buzdolabına basılan gaz ile aynıdır. İşin sırrı bu gazı basan makinelerdedir. Komple boşaltıp doldurursun daha iyi olur. Ayrıca klima radyatörun tıkanmış ise onun bir temizlenmesi gerekir. Polen filtresi de kirli olabilir.

Klima radyatorude dahil tum bakimlari yapildi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Black Raven kullanıcısına yanıt
    Termometre ile ölçüm yapıldı mı? Havaların çok sıcak olduğu dönemde ben de arıza mi var diye gitmiştim servise, makine ile gelen hava sıcaklığını ölçtuler, her şey normaldi. Araba yetmiyor idi anlayacağınız... Belki de sorun havaların fazla sıcak olması :)

• Dupont marka çok iyidir ama gazı basan yerin insafına kalmış herşey. Dupont boş tüplerini kenara bırakıp makinaya farklı gaz doldurabilirler

• aracımda benzer bir sorun yasadım yalnız gaz eklemek fayda etmiyor gazı komple boşaltıp yeni gaZ bastırın başka türlü soğutmuyor.

• Gazın markası yoktur sistem r600 gazına uygunsa r600 bastırın ama büyük ihtimal r134 gazı vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taktırdığınız polen filtresi dandik olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Taktırdığınız polen filtresi dandik olabilir mi?

Polen filtresini konple sokup kapak takip oylede denedim sonuc ayni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.