Şimdi Ara

GRİ KOC ve digerleri KAZANAMADİKLARİ Sinav icin size tavsiyeler vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GRİ KOC ve digerleri KAZANAMADİKLARİ Sinav icin size tavsiyeler vermesi
    İzlediginiz kisileri bi arasririn ya
    Bizim ulkede de zaten ne kadar bossan o kadar populer
    Ayrica parali ders satanlardan da hayir gelmez youtube da zaten fazlaca kaliteli icerik var

Benim tavsiyem Omer Faruk Dogru(Tr 12.) ve bekir avsar(derece yapanlarla olan video serisi) disinda rehberlikci yada aptal koclari izleyenlerin sonlarida o aptallar gibi olur. Prim vermeyin aptallara

Yani isteyen istedigii izler saygi sonsuz, zeka goreceli
    Ama tavsiye
    Beyler ben simdi yks 39k yaptim. Benim ilk 10k tavsiyem ne kadar tatmin edici olur yapan kadar asla. Saygi sonsuz ama bu sistemi basaranlardan 1.kisiden dinlemeniz tavsiye. Kotu bir amacla yazmadim yani aciklik getireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali06 -- 3 Ağustos 2019; 18:46:28 >

• Dediğin kişilerin Gri Koç'tan pek bir farkı yok. Ayrıca şunu söyleyeyim, tavsiye verebilmek için derece yapmaya da gerek yok. Ben derece yapan o kadar kişi gördüm ki (gerçekte veya dh'de) artık nasıl derece yapılacağını çok iyi biliyorum. Ama o kadar tembel bir insanım ki (maalesef) bunu uygulamıyorum mesela. İmamın dediğini yap, yaptığını yapma atasözü de bu durumlar için var olsa gerek.
  • Ama hocam günesi selamlayip fosforluyla planlama defterime cizik atiyorum hevesim kirildi şu an..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle sakin ol güzel insan. Selamun aleyküm demeden konuya girmeyi unutmayın ve Galata gibi dik durun. Neticesinde o valizler dolacak.
  • Niye tavsiye vermek için derece yapmak şart mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okullarda derse giren hocalarin hepsi derece mi yapiyor? 10 net matematik yapan adam matematik ogretmeni oluyor kendini gelistirip sen de ondan ders almak icin tonlarca para dokuyorsun. anlamadim neyi savundugunuzu sizin.

• ee senin özgeçmişini alalım buraya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • José Mourinho Hiç futbol oynamamasına rağmen dünyanın en iyi 3 teknik direktöründen biridir.
  • Grikoçu beğenmiyorum, başarısız bence ama bunu kendi sınav performansına bağlamak saçma geldi bana. Sacchi'nin bi lafı vardı, jokey olmak için önce at mı olmak lazım diye.

• Dediğin kişilerin Gri Koç'tan pek bir farkı yok. Ayrıca şunu söyleyeyim, tavsiye verebilmek için derece yapmaya da gerek yok. Ben derece yapan o kadar kişi gördüm ki (gerçekte veya dh'de) artık nasıl derece yapılacağını çok iyi biliyorum. Ama o kadar tembel bir insanım ki (maalesef) bunu uygulamıyorum mesela. İmamın dediğini yap, yaptığını yapma atasözü de bu durumlar için var olsa gerek.

• KPSS kazanmak için kursa gidenler aklıma geldi. Zaten kursdaki öğretmenlerde kpssyi kazanamamış olması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xms2k

José Mourinho Hiç futbol oynamamasına rağmen dünyanın en iyi 3 teknik direktöründen biridir.
    pep, conte, klopp çam ağacı mı? jose en balon hocadır
  • Bir kişinin sana tavsiye verebilmesi için o konu hakkında bir derece yapmasına gerek yok. Bunu hocaları savunmak için yapmıyorum. Ben de boş beleş rehberlikcileri sevmem fakat bu yaklaşım yanlış.

• Tabiya basarisizlik kimsey yuklenmez kisinin kendisiyle alakali.
    Ben sadece ona sure harcayanlarin bu sureleri boyle bos kisilere degilde kendilerine yada daha fazla derse ayirsinlar
  • BlueEarth kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturan. -- 3 Ağustos 2019; 19:4:6 >
  • YAA AMA BEN GRİ KOÇLA HAZIRLANCAKTIM FOSFORLU KALEMLERİMİ DE ALDIM YENİ
    YOK YOK BEN BİLİYORUM KISKANÇLIKTAN YAPIYORSUNUZ SİZ
    GÜNEŞİ SELAMLIYCAM GALATA GİBİ OLUCAM KAZANICAM GÖRÜRSÜNÜZ

• Bu alemde kral klopp dur hocam haklsınız.
  • abdullah hunteri de ekle hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.