< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali06 -- 3 Ağustos 2019; 18:46:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali06 -- 3 Ağustos 2019; 18:46:28 > |
Ama hocam günesi selamlayip fosforluyla planlama defterime cizik atiyorum hevesim kirildi şu an..
|
okullarda derse giren hocalarin hepsi derece mi yapiyor? 10 net matematik yapan adam matematik ogretmeni oluyor kendini gelistirip sen de ondan ders almak icin tonlarca para dokuyorsun. anlamadim neyi savundugunuzu sizin.
|
KPSS kazanmak için kursa gidenler aklıma geldi. Zaten kursdaki öğretmenlerde kpssyi kazanamamış olması...
|
Öncelikle sakin ol güzel insan. Selamun aleyküm demeden konuya girmeyi unutmayın ve Galata gibi dik durun. Neticesinde o valizler dolacak.
|
Dediğin kişilerin Gri Koç'tan pek bir farkı yok. Ayrıca şunu söyleyeyim, tavsiye verebilmek için derece yapmaya da gerek yok. Ben derece yapan o kadar kişi gördüm ki (gerçekte veya dh'de) artık nasıl derece yapılacağını çok iyi biliyorum. Ama o kadar tembel bir insanım ki (maalesef) bunu uygulamıyorum mesela. İmamın dediğini yap, yaptığını yapma atasözü de bu durumlar için var olsa gerek.
|
Bir kişinin sana tavsiye verebilmesi için o konu hakkında bir derece yapmasına gerek yok. Bunu hocaları savunmak için yapmıyorum. Ben de boş beleş rehberlikcileri sevmem fakat bu yaklaşım yanlış.
|
José Mourinho Hiç futbol oynamamasına rağmen dünyanın en iyi 3 teknik direktöründen biridir.
|
ee senin özgeçmişini alalım buraya
|
Niye tavsiye vermek için derece yapmak şart mı ?
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturan. -- 3 Ağustos 2019; 19:4:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|