Şimdi Ara

Dublex bir evde Mobil Tip kalorifer tesisati nasil olmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda yeni sayilirim, marmariste yaşıyorum. Evimde şömine mevcut, ve kaloriferer petekleri ve tesisatını ekleyerek, ve şömine de değişiklik yaparak, ısınmayı planlıyorum.
    Forumu ve interneti oldukça araştırdim. Tesisatın mobil sistem olmasına karar verdim. Firat pex -b ya da Diayn pex b oxyjen bariyerli boru kullanicam.
    Bu noktada sorum şu olucak, ev dublex alt katta 2 Petek , üst katta ise 4 petek olacak. Takildigim nokta kollektorleri alt kata yerlestirip direk ust kata mi cikmaliyim yoksa pprc bir parmak yada ic ceyrek boru ile ust kata cikip ust kat dagilimini bu sekildemo yapmaliyim,
    Tesisati kendim yapacagim, bu tip dublex ev uygulamalarinda cozum genelde nasildir, simdiden tessekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rigger R kullanıcısına yanıt
    dubleks evlerde kollektörler alt katta olacaksa 6 çıkışlı olan kollektörlerden üst kattaki 4 peteğe doğrudan pex boruları çıkmalısınız
  • Bende kollektorleri nereye konumlandirmak konusunda kararsiz kaldim. Ust kata pprc boru ile cikip dortlu kollktoru ust kata koymak mantiksizmi olur, duvari daha az kirmak acisindan boyle dusunuyorum, dogrusu direk pex ile yukari cikmak ise, tabi dogru olani tercih ederim,
  • İkiside olur ama işin doğrusu kollektörlü sistemde pprc bağlantısı ile petek bağlamamak, gerek yok fazla peteğiniz yok
    Kollektörleri alt katta konumlandırın üst kata da pex borularla borulama yaptırın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.