Şimdi Ara

Kalın Tabanlı Ayakkabı İle Araç Kullanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
13.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her tarz ayakkabıyla rahat kullanıyorum sorun olmuyor
  • Arkadaşlar yalnız değilsiniz. Bende 4X4 araç var. Kar yağınca araca atlayıp yükseklere gidiyorum ayağımda 40 cm yüksekliğinde lastik çizme oluyor. Çizme ile de kullanmak çok zor. Bazen birini, 1 saatten uzun süren yolda da ikisini de çıkartıyorum. Ayrıca çorap ya da yalın ayak araç kullanmak daha güvenli. Debriyaja, frene basmak vb. daha iyi pedal hareketleri yapıyorum.
  • Sen yalın ayak kullanmak zorunda kal da göreyim. Yarım saat geçti, ayaklarımın pedallara alışması için. Işıklarda çok zor dur kalk yapabiliyordum

Neden yalın ayak kullanmak zorunda kalmam ise çok komik. halamlara gitmiştik bayramda, kapının önünden ayakkabılarım çalınmıştı. Benim ayaklarım 41 numara, kuzenimin de en küçük ayakkabısı 45-46 olduğundan malesef arabaya gidene kadar ayakkabıyla gittim sonra yalın ayak.
  • takunyayla bile kullanırım,ayağımda dursun yeter..
  • İnce tabanlı ayakkabı olacak, bilek hareketini de engellemeyecek. En rahatı plaj ayakkabısı..
  • Bendede 45 numara bot var. Arabada geniş değil zaten de neyse ilk başlarda çok zorlanıyordum. Pedalları hissedemiyordum gaza daha fazla basıyordum da şimdi alıştı artık. Pek sorun teşkil etmiyor.
    Ama spor ayakkabıyı giyince çok daha fazla kontrol bende gibi geliyor. Daha rahat.

Bide şu çıplak ayak işini denemek lazım bi ara hiç kullanmadım =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLooP -- 31 Ocak 2012; 20:07:09 >
  • Harley Davidson ile özellikle araba sürülmüyor. Biraz zorlasan aynanda gaz, fren, debriyaj ne varsa basıyorsun : P
  • Bende botla daha rahat kullanıyorum, sanırsam dünyada nadir rastlanan bir özellik bu
  • Beyler sakın çıplak ayakla kullanmayın ben yaptım botla sürmekten daha zor geldi bana.

Ayaklarım 47 numara olduğu için bot giyersem birde arabayı süremiyorum, spor ayakkabı en ideali araç sürmek için.
  • botla ve çıplak ayakla araba kullanmak yarı intihardır. ben sigortacı olsam kazada ödeme yapmam
  • yazlıktayken genelde parmak arası terlik giydiğimden çıplak ayakla sürüyorum :) bundan bahsedince aklıma komik bi anım geldi. 2 yıl önce arkadaşım türkbükü girişinde kaza yaptı ve aracını pert etti kendininde boynu zedelendi tabi durumu iyi olduğu için hemen araç kiraladı ıstanbula dönmedi bodruma giderken benden kullanmamı istedi araç kiralık 3.20d neyse işte bodrum sahilde bi otoparka girdik arabayı girişte bırakıyoruz o sırada arkamızda bi RR ve içinden 2 sarışın genç güzel bayan indi tabi bende çıplak ayakla indim terliği arabada unuttum o an kızların ve otoparkçının yıkıldığı andı :)
  • en zor araç parmak arası terlikle kullanılıyor. Bende çok zorluk cektigim için terligi cıkararak kullanıyorum. Elimle bile gaza basarım ama terlikle araba kullanmam.
  • İkisininde verdikleri haz farklı ve hoş bana göre
  • pedalı hissetmiyorsan motoru da hissetmiyorsun demektir. dolayısıyla aracı da... yani araba kullanmıyorsun demek oluyor bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Harley Davidson ile özellikle araba sürülmüyor. Biraz zorlasan aynanda gaz, fren, debriyaj ne varsa basıyorsun : P

Aynen öyle uzun yolda yine bir nebze kullanılıyor fakat şehiriçi dur kalk yaparken inanılmaz zorlanıyorum,stop ettirdiğim bile oluyor

Ayağıma tam oluran bir terlikle hiç sıkıntı çekmeden uzun süre kullanabiliyorum hatta yazın ayakkabıyla araç sürmekten çok daha rahat bana göre terlikle araç sürmek,kişiye göre değişebilir tabii.
  • 42 numara columbia botla bile son derece hassas ve istedigim gibi yonetebiliyorum :)

Gerci ilk deneyisimde debriyaj yerine ayak dayama kismina basmaya calismistim :))
  • yalnız değilmişim
  • Kösele ayakkabı ile rahat araç kullanamıyorum. O yüzden bazen bagajda lastik ayakkabı taşıdığım ve arabaya binerken ayakkabı değiştirdiğim oluyor.
  • ince taban ayakkabı her zaman daha rahat oluyor. botla kullanmak basta zorlasada sonradan alışılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

pedalı hissetmiyorsan motoru da hissetmiyorsun demektir. dolayısıyla aracı da... yani araba kullanmıyorsun demek oluyor bu.

+1905
    Hissederek araç kullanmak çok başka.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.