Şimdi Ara

Kalın Tabanlı Ayakkabı İle Araç Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
13.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kalın tabanlı ayakkabı ile araç kullanmaktan nefret ediyorum.

Benim gibi olanınız var mıdır? Mesela bot giymiyorum sırf bu yüzden bu soğukta Hatta bot giydiğim zaman ayaklar 44 numara olduğundan gaza basarken ayağım frene de dokunuyor. Bu duruma da gıcık oluyorum.

Gaz basarken pedalı hissetmek istiyorum.

Var mı aranızda benim gibisi?

• Büyük ayakkabı giyince pedala ayağımın çarpması olayı bendede oluyor
  • Kardeş sen yalın ayak kullan en iyisi pedalı hissetmek istiyorsan
  • En güzel şürüşün alttaki ayakkabılarla olduğunu düşünüyorum. Ralli ve F1 pilotları da kullanıyor bunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 31 Ocak 2012; 16:54:53 >

• Iskarpin, spor, bot, terlik farketmiyor, çıplak ayakla nasıl oluyor onu denemedim.
  • başlığı okuyunca bir düşündüm bir fark gelmedi aklıma rahatsızda olmuyorum
    ama terlikle hayatta kullanmam
  • 8 ay boyunca asker postalı ile araba kullandım. Aracın içine sığmıyor gibi hissediyordum kendimi, debriyaj ve frene bastığım zaman iki ayağımın da ucuyla basabiliyordum Akşam spor ayakkabılarımı giyip araba kullanınca ya araba genişlemiş gibi ya da kendimi küçülmüş gibi hissediyordum.
    Bence de çok rahatsız bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pedala çarpması değil de pedalı hissedemediğim için sinir oluyorum ben de. spor ayakkabıyla sürmek daha güzel
  • Ne botla ne de terlikle kullanmayi seviyorum. En guzeli converse tarzi ayakkabilar.
  • Botlarla araba sürmeyi sevmeyenlerdenim, şu soğuk günlerde dahi spor keten ayakkabı giyiyorum.
    Yazın nadiren ayakkabı giyerim, parmak arası terlik tercihim :) arabayı da çıplak ayak kullanırım, çok zevkli oluyor
  • Spor ayakkabılarla kullanırım.Hele terlikle asla.Sanki terlik ayağımdan çıkacakmış gibi geliyor.
    Botlarla nasıl araç kullanıyorlar çok merak ediyorum.Ne kadar bastığını hissetmezsin bile.
  • otomatik vites de pek sıkıntı olmaz, hem otomatik hemde döşemeden gaz pedallıysa (mercedeslerdeki gibi) hiç sıkıtı olmaz, zaten otomatik vitesli otomobillerde fren pedalı kocaman olduğu için ıskalamak imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Kardeş sen yalın ayak kullan en iyisi pedalı hissetmek istiyorsan

İnan bana çıplak ayakla kullanmak hepsinden daha zor.. Izgara teli arasındaki et gibi, pedalın izi çıkıyor ayak tabanında.. Yazları arabaya iç temizlik yaptıktan sonra garaja sokmak için çok kullanmışlığım oradan biliyorum..

• botla araba sürerken daha çok gaza basıyorum geçen gün farkettim. frene basarken de bileğim bükülmüyor bottan dolayı ayağı komple kaldırıp basmam gerekiyor.Buda gecikme yaşatıyor.Bunları farkettiğimden beri botla araba sürmüyorum
  • bende terlikle araba kullanmaktan nefret ediyorum :)
  • Ben iskarpinle kullanmaya çalıştım ayakkabının ucu takılıyor, ses çıkıyor.
  • Boğazlı botlar bilek hareketini müthiş engelliyor,kalın taban bence sorun değil.
  • Nefret ederim botla araba kullanmaktan
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

quote:

Gerçekten büyük bir zevk çıplak ayakla kullanmak baş parmağı ile gaz vermek felan.

Mecbur kalmadığım sürece botla kullanmıyorum ince tabanlı spor ayakkabı veya iskarpin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.