Şimdi Ara

Kalın Tabanlı Ayakkabı İle Araç Kullanmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
13.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insan alisiyor zamanla, ne kadar bastigini hissetmesende biliyorsun. Kalin tabanli ayakkabi ile kullanmayi bende sevmiyorum ama celik burunlu cizme ile kullanirkende biraz garip hissetsemde sorun yasamiyorum. Tercih her zaman ince tabanli ayakkabi.
  • Zamanında babam motorun sesine göre debriyajı ayarlamam gerektiğini öğretti, bot terlik farketmiyor. Yazın terlikle daha rahat sürmüştüm ben oysa tam aksine..
  • en iyisi arabada bir mest bulundurmak.
  • Tırcıların çoğu yalın ayak kullanırlar bende denedim çok zevkli o pedalı ve ivmelenmeyi hissediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: engişdene

Iskarpin, spor, bot, terlik farketmiyor, çıplak ayakla nasıl oluyor onu denemedim.

çıplak ayakla çok zevkli hocam ama ayağı biraz ağrıtıyor
  • hortlattım konu devam etsin :D
  • bazen uzun yolda ayakkabılarımı sıcaktan dolayı çıkarırım, o sürüş keyfi çok güzel oluyor , yalın ayak :)
  • kalın tabanlılarla bende kullanmıyorum hissetmek zor oluyor ama zamanla alışıyorsun
  • terlikle sürmek çok güzel oluyo bir de klimayı ayaklara verdin mi tamamdır :)
  • en güzel çıplak ayakla kullanmak, heleki abs devreye girince "tık tık tık" vuruyo tabana, heyecan dorukta parmak arası terlikle 3 ay boyunca kullandım, çok büyük bir kaza atlatınca bir daha kullanmadım, terlikleri paspasa çıkartıp kullanmaya başladım. parmak arası terlik gazdan çekerken fren pedalının altına sıkıştı, durmam gerekirken araç dahada hızlandı, makas attım ama birkaç dakika nabız yüksek seyretti betim benzim attı resmen. çıplak ayakla her türlü ralliye bile katılırım
  • İkisiyle de çok araba kullanmışlığım vardır. İlk başlarda biraz zor geliyor ama zamanla ayak alışıyor. Fakat şimdi tekrar kullanmam gerekse gene acayip gelir tahminen.
     Kalın Tabanlı Ayakkabı İle Araç Kullanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

bazen uzun yolda ayakkabılarımı sıcaktan dolayı çıkarırım, o sürüş keyfi çok güzel oluyor , yalın ayak :)

Arabayı satacagınız zaman söyleyinde o aractan uzak duralım ;)
  • Botla kullanınca kendimi hayvan gibi hissediyorum. Bir kere benzinli yeni passatı kullanırken ulan ne oluyo kendi kendine gaz veriyo demiştim çok uykuluydum uykum açıldı motor sesiyle
  • uzun yolda çorap yada çıplak ayakla daha rahat oluyor

ayakkabı ise her türlü hissiz geliyor bana ancak şehir içi.
  • arabam otomatik vites olduğu için farketmiyor terlik bot vs. her birini rahatlıkla kullanabiliyorum
  • araç kullanırken, en rahat ettiğim ayakkabı.

• Ben ilk timberland bot aldigimda kisin eski kasa toyo yaris aracta kullanmistim.bilenler bilir eski kasa yarisin gaz pedali kucuktur.ilk kullandigimda kaza yapiyodum nerdeyse bit gazla fren pedalinin arasina sikisti zor cikardim ayagimi ama alistim artik farketmiyo benim icin
  • yazın parmak arası terlikle kulllanıyorum hep, terlikte çok fazla sıkışıyor pedallara, aniden frene basmak gerektiğinde takılıyor bazen :))
  • hort goes on convers en rahatı bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Botlarla araba sürmeyi sevmeyenlerdenim, şu soğuk günlerde dahi spor keten ayakkabı giyiyorum.
    Yazın nadiren ayakkabı giyerim, parmak arası terlik tercihim :) arabayı da çıplak ayak kullanırım, çok zevkli oluyor

++
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.