B

Yarbay
16 Aralık 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 190 (Bu ay: 16)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar

5900x MSI MAG 360r cooler ile gskill 32 gb @3600 MHZ ile kullanıyorum.

CpuZ için single thread 650 multithread 9600 civarı puanlar alındığını gördüm. Ancak benim single da 593 multi de 9280 i geçmiyor. Tüm uygulamaları kapattım testi yaptım ama hiç bir şekilde o değerleri yakalayamıyorum.

Bende bir sorun mu var acaba?

Fiyat bu kur icin gayet uygun geldi. Cihazi da onerebilirim.

https://www.dr.com.tr/Elektronik/Kobo-Clara-Hd-E-Kitap-Okuma-Cihazi/Kobo-E-Kitap-Okuyucular/urunno=0001753296001

100 tl de kod veriyor d&r 999 tl ye geliyor. taksit de mevcut.

https://www.dr.com.tr/kitap-disi-aninda-indirim-kuponlari

Merhaba arkadaslar

corsair vengeance rgb pro 3600 mhz cl18

gskill Trident Z RGB 3600MHz CL16 

arasında CL değerinden dolayı ciddi fark yaratır mı

hangisini tavsiye edersiniz

https://www.itopya.com/corsair-16gb-vengeance-rgb-pro-siyah-3600mhz-cl18-ddr4-single-kit-ram//

https://www.itopya.com/gskill-32gb-2x16gb-trident-z-rgb-3600mhz-cl16-ddr4-dual-kit-ram//

Evet hangisi arkadaslar?
Giris seviyesi bir NAS cihaz alacagim ama daha once 2 markayi da kullanmadim.

Tavsiyeniz nedir?
Arkadaşlar selam,

Oyun ve multimedia ihtiyaçlarım için bir AVR sistem düşünüyorum ancak AVRlerin ekstra bir input lag ekleyip eklemediğini bilmiyorum.
Oyunlarda bu konu can sıkıcı olduğundan bilen bir arkadaşa sormak istedim.

28 ms input lag değeri olan bir TV ile kullanılacak sistem. Ekstra bir lag var ise bu değer kaça çıkar sizce.
Var mıdır bu konu ile ilgili deneyimler?
Arkadaşlar merhaba,

Toplamda 40 saat bile oynamadığım tam 26 ay önce satın aldığım ve garantisi bittiği gibi disk okuma hatası ile başbaşa kaldığım PS4 için SONY ile görüştüm.

Bana önerdikleri garantisi bittiği için yetkili servislerinden birini aramam oldu.

Kadıköydeki servisi aradıktan sonra bana PS4 için parça temin edilmediği direk ürün değişimi yapıldığı, garantisi bittiği için de 750 TL ücret talep edileceği söylendi.
Sıfırı o kadar olan bir cihaz için bunu teklif etmeleri saçma geldi.

Basit bir disk okuma hatası yüzünden toplamda 40 saat bile çalışmamış cihazı çöpe atmak ne derece doğru?

Bana önerebileceğiniz bu işi yapan düzgün bir servis var mıdır?

Ya da makinayı çöpe atıp Xbox fln mı almalıyım anlamadım ki.
Arkadaşlar selam,
Son 1 haftadır özellikle premium model araçlar için bayi bayi geziyorum. Baktığım araçlların fiyat aralığı 115- 125 bin TL arası.
BMW, Audi, VW, Mercedes gibi markaların bazı modelleri ile ilgileniyorum ancak bu VW gurubunun satış temsilcileri gibi lakayıt, iş bilmez, saygısız bir güruh yok. Bu insanlar gerçekten boşu boşuna para alıyorlar.

VW bayisine gidiyorum Passat için fiyat istiyorum. Açıyor VW sitesinin fiyat listesini elinde hesap makinası %-5-6 fiyat düşüyor. Ne araç hakkında bilgi verme ne stok durumu yok. Kerpetenle laf alıyorum ağızlarından. Aracın rengini bile sormak bu arkadaşlara resmen bir külfet! İyi diyorum şu araç güzelmiş diyoum, beyfendi kalkıp HihgLine araç gelmiyor Comfortline'da Aralıkda yok diyor. Ulan diyorum kalkıyorum her seferinde.
Arkadaşım 120 bin TL lik mal satıyorsun biraz insan olmak gerekmez mi?
Yani biri ikisi değil hepsi böyle. Bu insanlara VW neden maaş veriyor anlamıyorum. Yaptıkları bir halt varsa adam değilim bu kadar netim!

Diyorum bu VW zaten terbiyesizliğin vücut bulmuş hali. Audi premium marka oraya geçeyim diyorum orası da benzer. Ancak en azından burada araçların opsiyonlarını söyleme nezaketinde bulunuyorlar. Ama satış yapmak mı hiiiç umurlarında değil. Çıkarıyor bir teklif formu teklif budur diye bön bön yüzüne baktıktan sonra, diğer müşterilere laf yetiştiriyor. Telefonla diğer bayileri arayııp araç teklifi istiyorum, mail adresi bırakıyorum. 4 bayiden 1 tanesi mail atabildi. Resmen şaka gibi. Teklif istediğim araç da A3 Sedan. En çok satış yapılması gereken, pazarı en kızışık segment yahu!
Bu kadar boş beleş para kazanılan bir meslek gurubu olamaz. VW için konuşuyorum tabi.

Ancak gel gelelim BMW ye. 116d ve 320i ile ilgilendim. Ancak inanır mısınız bu kadar nazik, kibar ve bilgili temsilciler zor bulunur. Ya da VW den sonra bana öyle geldi. Ancak satışçı arkadaşlar o kadar istekli ve güleryüzlü ki, aklım A3 Sedan'da kalsa bile 1 serisini almayı düşünüyorum artık. Yani araçların artılarını eksilerini yazdığım bir kağıt var oraya resmen artı olarak yazdım.
Her konuştuğum temsilci test sürüşüne çıkarmaya hevesli iken, VAG gurubuna bunu söyleyince sanki küfür etmişim gibi bön bön bakıyorlar. 120 bin TL ye araç satacaksın ve test sürüşü yok, şaka mısınız lan?

Gerçekten çok doldum arkadaşlar son 1 haftadır. Bu kadar saçma sapan, koltuk işgali yapan bir satışçı güruhu yok. Nefret ettim artık.
Araç alımı tamamlansın Almanya'ya ve Doğuşa okkalı bir mailde döşeyip yaşadıklarımı anlatacam, tabi ne işe yarar bilemem.
Bilim ve Sanayi Bakanı Fikri Işık, NTV yayınında açıklamalarda bulundu. Bakan Işık, bu akşam itibariyle Volkswagen’in, 1.6 dizel motoruna sahip Jetta ve Caddy modellerinin satışını durduracağını belirtti.
Arkadaşlar selam,

Ön plakam düşmüş durumda. Tekrar almam için ne yapmam gerek?

Ümraniye'de ikamet ediyorum Ümraniye ilçe emniyet müdürlüğüne mi gitmem gerekiyor? Ya da Ümraniye'de trafik tescil şube var mıdır ona mı gitmem gerekiyor?
Bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Süreç nasıl işliyor acaba.
1.4 TSI 150 HP DSG Leon FR düşmüş listelere hayırlı olsun.

Şu an için fiyatı 71 000 TL ancak içinde Sunroof + 17" Jant gibi donanımlar standart.

Doğuş Golf'den vazgeçti herhalde satışlar düşünce.
Hakkında
Hakkımda:
6b8dfa9607883eb4950fb0de2052c3d9F.gif6b8dfa9607883eb4950fb0de2052c3d9F.gif
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Seat
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.107
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 24.844 (Bu ay: 502)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.985 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.