Botla pedal hiç hissedilmiyor o yüzden frene bazen sert basıyorum
B segment ve altı araçlarda bu durum mevcut, ama araç belli bir büyüklükten sonra problem yok.
Bi tanıdığımın b segment aracını bot ile kullanmaya çalışmıştım, ayağımı gazdan çekerken ayağım gazın yukarısındaki plastik aksama çarpıyordu, sıkışıyordu her seferinde.
quote:
Orijinalden alıntı: Cronic
Harley Davidson ile özellikle araba sürülmüyor. Biraz zorlasan aynanda gaz, fren, debriyaj ne varsa basıyorsun : P
aynen öyle zaten arabayı geriden sürerim harleyle süreceksem koltuğu ayakkabıyla sürdüğümden 2 kademe daha arkaya almam gerekiyor.
bana göre en iyi de pumanın ferrari versiyon ayakkabılarıyla süper sürülüyor
İnsanın ayağı bir sürelik kullanımdan sonra hepsine alışıyor. Ama botla falan kullanacaksam koltuğu iki tık geriye almam gerekiyor, yoksa ayağım yukarıdaki yere takılıyor.
Aklıma Aytron Senna'nın videosu geldi.
Ben de bu soguklarda bot giyemiyorum.Sorunu kışlık sport ayakkabı alarak çözdüm.Adidasın bi modelini aldım sıcacık tutuyor ve çok rahat.
debriyajı sert bir aracım vardı dur kalk trafikte sol ayak iptal olurdu.
kalın taban ayakkabı giyince de gaz pedalını hissedemezdim. bunu çok sorun yapardım.
Ayakkabı alırken tabanı yüksek olabilir ama yumuşak kauçuk tercih edilirse faydası olabilir.
Ayağımda Postalla pejo 207 kullanıyordum. Baktım olacak gibi değil Botları çıkarıp öyle kullandım. Tabii Ortam biraz kokmuş olabilir
ilk araba kullanmaya başladığım 1 yıl boyunca kışında dahil olmak üzere converse haricinde başka bişey giyemedim giyince terler şıp şıp damlıyodu yüzümden gözümden zaten acemiyim ha istop etti ha etcek diye kasıyorum kendimi off felaketti yahu şimdi pek bişey fark etmiyo ama conversle bindiğim zaman yine bi rahat hissediyorum kendimi psikolojikmidir nedir
Botla çizmeyle kullanmak zor, terlikle daha bir zor. Nasıl beceriyorsam terlikler ayağımda durmuyor. Ayrıca kundurayla kullanırken sol topuğum lanet paspasın dişlerine takılıyor, ayağımı debriyajdan çekemiyorum. Bildiğin ızdırap...
Botla kullanmayı sevmiyorum bende. İlk kullandığım zamanlar terlikle kullanamazdım, kaldıramazdım arabayı. Çıplak ayak iyi oluyor ama
Ben ıslak ayakkabının debriyajla ilişkisi sırasında çıkan sese deli oluyorum!
Tiger tek gecerim bu konuda kışın ne kadar soguk tutsada ayagınızı araca binip 5 dk aya verdiginiz zaman sıcak havayı sorun kalmıyor en azından pedalların zevkini çıkartıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: yek_ka
Tiger tek gecerim bu konuda kışın ne kadar soguk tutsada ayagınızı araca binip 5 dk aya verdiginiz zaman sıcak havayı sorun kalmıyor en azından pedalların zevkini çıkartıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: yek_ka
Ben de bunu yazmak için girmiştim Tiger candır, bir de Adidas'ın dümdüz tabanlı bir ayakkabısı var bende, o da baya bir iyi.
Bir süre bunlarla kullanmak zorunda kalmıştım, berbat oluyor kesinlikle
arabalarımda debriyaj olmadığı için pedallara hassas davranmam gerekmiyor. botla da gaz fren oluyor.
Bende botla kullanırken hiç hissedemiyorum gaza ne kadar bastigimi ayak 46 olunca terlik ve ciplak ayak ilede cok rahatsız edici
Önceden botla süremezdim otomatik vitesli aracı ama düz vitese geçince hem düz vitesi rahat öğrendim hem de botla araba sürmeyi öğrendim. Şu anda sorun yok. Sürekli yolda oluyorum zaten artık. sıkıntı yok.
Adidas ın goodyear tabanlı ayakkabılarını şiddetle tavsiye ederim.
çıplak ayakla bile kullandım ama tavsiye etmiyorum çok garip hissediyorsun
bugun clio yu yerinden cikartmam gerekti.sokaklarin kari kazinacakmis...43 numara ayak ama bot ne kadar kabaysa artik dusunun, 4 kere stop etti araba kaldirana kadar