Şimdi Ara

Kahvaltılık gevrek ne işe yarar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
13.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir 8-10 kilo vermek istiyordum dün aldım gevreği az önce yedim öğlenleri yemeğimi hastanede diyetisyenin düzenlediği menüde yiyorum akşamları ne yesem zayıflarım bir de bu gevreğin kahvaltıdan farkı ne ? , günaydın

Bir halta yaradığı yok öyle kahvaltı mı olur. Koyacan peyniri salamı kaşarı zeytini allah ne verdiyse oturacan yumulacan abi.
  • Bi ara yiyordum da 15 dakika sonra acikiyordum. biseye yaradigini gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dji Mavic Air 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Algida bakkal ne işe yarıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeightLesS

beyler bir 8-10 kilo vermek istiyordum dün aldım gevreği az önce yedim öğlenleri yemeğimi hastanede diyetisyenin düzenlediği menüde yiyorum akşamları ne yesem zayıflarım bir de bu gevreğin kahvaltıdan farkı ne ? , günaydın

öğlenleri ne ye dedi diyetisyenin :D
  • Nestle nesfit mesela, ben kullanıyorum iki haftadır.
    Ne farkı var açıklayayım.
    1-Yüksek oranda lif içerir. Bu ne demektir, yani ne işe yarar. Lif mide tarafından sindirilemiyor. Yani mideye giriyor ama sindirilemiyor. Yani kalorisi de yok bu durumda. Midede ağırlık yapıyor ama enerjisi yok. Su içsen de şişiyor mesela. Tok hissetmene yol açıyor uzun süre.
    2- Zaten o gevreklerin yağ oranı felan da düşük. yani kalorisi düşük. Bu da demektir ki abartmadan yersek kilo alımı gibi bir durum olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeightLesS

saat 9.15 acıkmadım bu konuya 2 hafta diyet yapayım da ne yedim ne ettim yazayım bari öğlen de ekmek yemem

en az 4-5 öğün yemelisin. Ama az az sık sık ye. Bol su iç ve yürü.
  • Ac kalarak diyet yapilmaz ogunleri arttirarak azar azar yersen ne acikirsin ne kilo alirsin. Metebolizmaninda surekli calismasini saglarsin. Sabah gevrek yerini 1-2 dilim ekmek ile duzgun bir kahvalti yapmak senin icin daha iyi olur. Ogun aralari eksi elma ye ornegin , bol bol su ic. Aksam 7-8 den sonra bir sey yeme. Ben neredeyse 1 aydir hamur isi yemiyorum sadece kahvaltida yiyorum (1 2 dilim tabi) . Az ve kararinda yiyerek, ekmek yemeyerek doydugumu farkettim :) . Spor salonumdaki hocam bile bu sekilde yapmami soyledi bende dogruyu yaptigimi gorunce sevindim^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 4 Nisan 2012; 9:52:48 >
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Millet kilo vermek için uğraşır, bense kilo almak için

aynen ya
    11 gibi çeyrek elma yedim öğlen patatesli tavuk sote pirinç pilavı ve salata yedim saat 15.00 da 1 bardak mısır yedim eve geldim zor anlar başlıyor evde içli köfte topalak çorbası ,lemacun var ne yesem beyler diyet olan ve yapabileceğim ve doyabileceğim
  • O diyet olan gevreklerle diyet yapacaksan sadece onlardan yiyeceksin diye biliyorum. Mesela kabında günlük diyet yazıyor. Sabah 1 kase nesfit, ara 1 elma, öğlen 1 kase nesfit vs şeklinde yazıyor..

Vaktin varsa göz at.. | Boşlukta Olmak.. | Çikolatalı Muz | Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm.. | Köpeğimden Kareler Bol SS'li
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

O diyet olan gevreklerle diyet yapacaksan sadece onlardan yiyeceksin diye biliyorum. Mesela kabında günlük diyet yazıyor. Sabah 1 kase nesfit, ara 1 elma, öğlen 1 kase nesfit vs şeklinde yazıyor..

adam akıllı yemek yiyeceğim gibi ya artık az az veririz öz veririz .
    saat 5 de 1 lavaş döner yedim
    şu an form pirinç mısır gevreği yiyorum
    akşam ne yiyeceğim bilmiyorum bugün kaç kalori almışım kaç kasmam lazım diyetisye yok mu forumda
    ya ben simdi sabahlari kahvalti yapamiyorum yani cok ugrastim 2 senedir deniyorum olmuyo arkadas yiyemiyorum fakat kahvaltininda sart oldugunu biliyorum.. yani misal 9 da ders var ben 10-10.30 gibi acikiyorum ve disarda yemek zorunda kaliyorum e buda butceye zarar.. simdi ekimde uni baslicak dersler 9.15 de baslio yani kahvalti yapmam sart ac kalirsam cok kotu karnim agriyo...
    velhasil soyle iyi bi kahvaltinin yerini tutacak gevrek tavsiyeniz varmi.. her sabah 1 kase yiyebilecegim ??? beni tok tutucak ama yani kiloda verdirmicek ?? diyete falan ihtiyacim yok 1 haftaya sporada baslicam cunku saglam bisi olmasi lazim icinde her halt olan ??? uzatmiyim derdimi anlamissinizdir yardimci olursaniz sevinirim...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.