Şimdi Ara

Knorr hazır çorbalar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce yaptım şimdi içiyorum , inanılmaz lezzetli. İsmi ''Analı Kızlı'' içimde nohut var minik köfteler var.
    Çok güzel, hazır bir şey nasıl böyle lezzetli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 20 Mayıs 2017; 19:43:32 >

• Bak ya analı kızlı diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Bak ya analı kızlı diyo

Çorbanın ismi o
  • Çok zararlı olduğunu duydum hazır çorbaların, bilgisi olan bu konuda aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dustywaffe

Çok zararlı olduğunu duydum hazır çorbaların, bilgisi olan bu konuda aydınlatırsa sevinirim.

Eskiden öyleydi , fakat insanlar bilinçlendikçe birçok katkı maddesi ve zararlı olabilecek madde hazır çorbalardan çıkartıldı. Knorr'un sitesine girip bilgi alabilirsin.
    Not: Evde yapılan çorbayı hiçbir şeye değişmem. Mecburiyetten hazır çorba içiyorum.
  • Fabrikası var şifa mahallesi durağının oralarda falan olması lazım gidip gezme şansım oldu. Gıda bölümünü bıramış biri olarak bu çorbaları içmenizi tavsiye etmem. Gidin pazardan tarhana alın evde yapın daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Look At Me -- 20 Mayıs 2017; 19:55:23 >
  • Look At Me kullanıcısına yanıt
    Dark-Child kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tavsiye için, az da olsa bilgili birinden böyle bir şeyi duymak iyi oldu.

@Dark-Child
    Hocam artık büyük şirketler ürünleri hakkında ne söylerlerse söylesinler inanmamaya başladım. Şüpheyle yaklaşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Look At Me

Fabrikası var şifa mahallesi durağının oralarda falan olması lazım gidip gezme şansım oldu. Gıda bölümünü bıramış biri olarak bu çorbaları içmenizi tavsiye etmem. Gidin pazardan tarhana alın evde yapın daha iyi.

Knorr da dahil mi bu dediklerine ?
  • Muhteşem bir şey. Özellikle ramazanda. Şimdi insan sürekli farklı çorba yapamıyor. Mercimek, şehriye vs. den fazlasına gidilmiyor. Çok malzeme istiyor çünkü çoğu çorba.

Ama Knorr'un 20-30 çeşidi var. Ramazanda her gün farklı çorba içiyorum iftarda sayesinde. Çoğunun tadı da mükemmel.

Şimdiden aldım bile 20 çeşit. Ramazanı bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 20 Mayıs 2017; 20:19:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Muhteşem bir şey. Özellikle ramazanda. Şimdi insan sürekli farklı çorba yapamıyor. Mercimek, şehriye vs. den fazlasına gidilmiyor. Çok malzeme istiyor çünkü çoğu çorba.

Ama Knorr'un 20-30 çeşidi var. Ramazanda her gün farklı çorba içiyorum iftarda sayesinde. Çoğunun tadı da mükemmel.

Şimdiden aldım bile 20 çeşit. Ramazanı bekliyor

Dostum ben de senin gibi düşünüyorum da , sakata gelmeyelim sonra
  • Üniversite zamanlarında öğrenci evinde kışın hayat kurtarıcı özellikteydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark-Child kullanıcısına yanıt
    Organik yaşamak işe yarasa ilk insanlar 25-30 yaşında ölmezdi hocam . Salla onları. 5 yıldır ramazanım Knorr la geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Organik yaşamak işe yarasa ilk insanlar 25-30 yaşında ölmezdi hocam . Salla onları. 5 yıldır ramazanım Knorr la geçiyor

İlk insanların ortalama yaşam süresinin kısa olmasının birçok sebebi var.Neyse bir şey olmaz umarım.
  • zehir

• Knorr virali

Şaka bir yana ben de tutmaç çorbasını ayrı bir seviyorum.

• Gecmis olsun hocam damarlarinda birikecek katki maddeleri bal seker olsun. Saka maka su hazir corbalarin icine ne koyuyorlarsa evde kendin yaptigin corbadan hep guzel oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

quote:

Orijinalden alıntı: Look At Me

Fabrikası var şifa mahallesi durağının oralarda falan olması lazım gidip gezme şansım oldu. Gıda bölümünü bıramış biri olarak bu çorbaları içmenizi tavsiye etmem. Gidin pazardan tarhana alın evde yapın daha iyi.

Knorr da dahil mi bu dediklerine ?

Dostum gıda endüstrisinin ürettiği hemen hemen herşey öyle zararlı kimisi kaçmaya çalışıyor kimisi battı balık yan gider diyor. Bekar hayatı yaşayanlar için gerçekten zor. Kullananan birşey diyemem ama gidip adam hazır çorba veya bu hazır makarnalar falan var onlar zararsız veya birşey olmaz diye savunmasın zararlı ama içiyorum dese birşey demiyeceğim. Ben hayatımdan çıkardım zor oldu.

• Hazır olan şeyleri tavsiye etmiyorum. İmkan varsa evde yapın. Hazır köfte, hazır çorba vs. Bunlar sağlığı tehdit eden şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.