Astra F aracım kol çıkardı
Arkadaşlar merhaba, 98 model opel astra 1.6 16v ecotec motorlu aracım soğuktan dondu ve zorlama sonucu piston kırdı. Aracı ustaya goturdum, bana onerileri şunlar oldu
Yeni motor - 60k
Çıkma motor - 25-30k
Aracı satmak
Şimdi benim merak ettiğim bu araca 60k verip yaptırmak mantıklı olur mu? Nasıl bir motor takar eger yaptirisak? Sıfır motor mu takıyor, çıkma motordan farkı tam olarak nedir tam anlamadım. Bir de aracın tamirden sonra sağlam gitme olasılığı nedir? Araba 0 gibi olur mu?
Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler
iOS'tan Windows PC'ye dosya aktarma
Arkadaşlar merhaba, elimde iPhone 7 256 GB telefon var, içinde yaklaşık 230 GB dosya var, telefonum bozuldu verileri silemiyorum ve iTunes'tan yedekleme yapamıyorum, yedekleme hatalı hatası alıyorum. Elimdeki telefonu satıp Huawei P40 Lite telefonuna geçiş yapmayı düşünüyorum o yüzden dosyaları yedeklemem lazım oradan da Android'e atmayı düşünüyorum.
Acaba bir yolu var mıdır iTunes olmadan dosyaları PC'ye aktarmanın? Teşekkür ederim şimdiden
Bu Özelliklerde Kulaklık Önerisi
Arkadaşlar selamlar, iPhone 7 için kulaklık almama yardımcı olursanız sevinirim, Airpods Pro almayı düşündüm fakat bir telefon parası olduğunu görünce vazgeçtim, aşağıda baktığım modelleri koydum, bu modellerin iyi olduğunu düşündüm bu modeller veya başka kaliteli verdiğim paraya değecek bir şey arıyorum;
Eğer bunlardan başka öneri kulaklık öneriniz varsa şu özellikler benim için önemli, bunlara göre öneri verirseniz sevinirim;
- Bluetooth 5.0 Desteklemesi
- Suya karşı dayanıklı olması (terleme yağmur vs. durumlarda)
- Uzun şarjı olması
- Kulak içi olması
- Ve benim için en önemlisi Gürültü Önleme olması
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden cevap yazanlara teşekkür ederim
|
Laptop'um şişiyor
YDS'den 90+ için önerileriniz nedir
|
YDS 90+ puan almak için önerileriniz nedir
|
Almanya Erasmus vizesi için taahhütname ile ilgili bir sorum var
|
Aktarmalı Uçuş hk.
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.149
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 27.536 (Bu ay: 340)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 246 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic