Şimdi Ara

3 gün raporluyum ama okula gitmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
15.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dün hastaneye gittim hastaydım doktor 3 günlük rapor verdi evde canım sıkılıyo iyiyimde okula gitsem sorun çıkarmı...
    cevaplar için tşk

Raporluyken Okula Gidilir mi?

Raporlu olduğun dönemde okula gitmek isteyebileceğin zamanlar olabilir. Ancak bu, genellikle tavsiye edilmeyen bir durumdur.

Raporlu Öğrenci Okula Gidebilir mi?

Raporluyken okula gitmek yasal olarak yasaktır. Rapor aldığın süre boyunca evde dinlenmeli ve hastalığın iyileşmesine odaklanmalısın.

Raporluyken Okula Gidilirse Ne Olur?

Raporluyken okula gidersen aşağıdaki sonuçlarla karşılaşabilirsin:

• Hastalığın daha da kötüleşebilir.
    • Sınıf arkadaşlarına ve öğretmenlerine hastalığını bulaştırabilirsin.
    • Okul yönetimi tarafından cezalandırılabilirsin.

Rapor Varken Okula Gidilir mi?

Rapor varken okula gitmek doğru değildir. Sağlığın ve başkalarının sağlığı için evde kalmalı ve hastalığın iyileşmesini beklemelisin.

Özetle, raporlu olduğun dönemde okula gitmek tavsiye edilmez. Bu, sağlığını tehlikeye atar, başkalarına hastalık bulaştırabilir ve okul yönetimi tarafından cezalandırılmana neden olabilir. Rapor süren boyunca evde kalmalı ve iyileşmeye odaklanmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bulaşıcı bir hastalıksa gitme, senin gibiler yüzünden masum insanlar hastalanıyor.
  • Geçmiş olsun raporlu olduğun bir gün var yazılırsan raporun geçersiz kalır diye biliyorum. Onu söyleyim.

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • raporlıyken almaz alırsa iflah olmaz...
    When the moment arrives that you know you'll be alright
    It's Amazing
    And I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight
  • yat dinlen arkadaşım hastalığın daha kötüye giderse dahamı iyi sanırım bugün raporun ilk günü zaten yarında gitme sonraki gün istersen git ama iyi hissediyorsan ve dikkat et bronşit tehlikeli bir hastalıktır öle mikroplu ortamlara ve yorulmaya gelmez tam iyileşiyorum derken daha kötü olma bence

Orijinalden alıntı: umutde
    Geçmiş olsun raporlu olduğun bir gün var yazılırsan raporun geçersiz kalır diye biliyorum. Onu söyleyim.

Sallama.
    eger 3 gun raporluysan istedin zaman okula gidebilirsin ama sen gitsen bile o 3 gün e-okulda raporlu olarak gozukur bu yuzden gitmemek daha mantıklı ama sen bilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bulaşıcı bir hastalıksa gitme, senin gibiler yüzünden masum insanlar hastalanıyor.

Bırak gitsin ya böyle saçma konular açıcağına

3 gün raporluyum ama okula gitmek istiyorum

Orijinalden alıntı: syseditenes

git.okulda ilk günler önemli.milletle kaynaş.

onun için zaten sınıfa yeni kızlar gelmşte

hasta olmadığın halde bile bakmıyolar bu halde hiç şansın yok

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Orijinalden alıntı: umutde
    Geçmiş olsun raporlu olduğun bir gün var yazılırsan raporun geçersiz kalır diye biliyorum. Onu söyleyim.

Sallama.
    eger 3 gun raporluysan istedin zaman okula gidebilirsin ama sen gitsen bile o 3 gün e-okulda raporlu olarak gozukur bu yuzden gitmemek daha mantıklı ama sen bilirsin...

tşk sorumun cevabı..

Orijinalden alıntı: tahago

yat dinlen arkadaşım hastalığın daha kötüye giderse dahamı iyi sanırım bugün raporun ilk günü zaten yarında gitme sonraki gün istersen git ama iyi hissediyorsan ve dikkat et bronşit tehlikeli bir hastalıktır öle mikroplu ortamlara ve yorulmaya gelmez tam iyileşiyorum derken daha kötü olma bence

tşk ya evde yapacak bişe yok bide ilk hafta tanışma faslı faln onun için yoksa okula kim gitmek ister.dün raporun ilk günüydü yarına kadar geçerli..

Orijinalden alıntı: MorgenSternN

hastayım diyosun kızlarla konuşmak için okula gidicem diyosun hasta hasta kızlar bakarmı sana

hasta olmadığın halde bile bakmıyolar bu halde hiç şansın yok

ya hasta faln değilim yaa dün hastaydım ileştim hemde nerden biliyon bakmadıklarını herkezi kendin mi sanıyon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.