Şimdi Ara

KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM [CİDDİ KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene yerleşmedim aileminde isteğiyle. Bu sene adam gibi çalışıp istediğim yeri kazancaktım. Agustosta basladım yavastan en çok matematik calıstım. Günde 4-5 saat calısıyodum en azından herneyse.

Dershane basladı ekim gibi akşam 8(en az) duruma göre akşam 10 a kadar ders calısıyorum. (dershane 12.35 de bitiyor.) Tabi dershanede sorularımı sorup eve gelmem 4 ü buluyo.saatte bir 15 20 dk ara veriyorum yada evi turluyorum bişeyler falan yiyorum. Haftada 3 günüm tatil (cumartesi pazar pazartesi) bu günlerdede 12-1 gibi uyanıp yine haftaiçi temposuyla devam ediyorum.

Annem hiçbirşeyden memnun olmayan biridir. Tabi bu durumumdanda memnun değil. Gecen matemaik öğretmenimiz evimizi aradı dedi işte serkandan çok memnunum çok çalısıyor soru soruyo soru çözüyo vs. Evde nasıl falan diye sormus. Annem çalısıyo fena değil falan demiş. Ama bana kalsa tüm gün ders calıssın hiç ara vermesin ben daha mutlu olurum dedi (bunu ben duydum söylerken) Ögretmenim bunun yanlıs oldugunu vs anlatmış (öğretmen bunu bana söyledi) Annem haklısınız vs diyip geçiştirmiş sanırım.

Annemin nasıl biri oldugnunu anladınız sanırım.

Akşama kadar ders calısıyorum. Akşam 10-11 gibi hatta dün (asıl sinirlerimin tepeme geldiği gün) gece 12 de pc basına gectim. Annem geldi bana sabahtan beri pc basındansın hiç çalısmıyorsun git uyu sabah erken kalk hemen calısmaya baslıycaksın vs vs vs gibi sözler söyledi. Bunları hergün duyuyorum tabi ben tüm gün ders calıssamda hatta her nekadar zor olsada salonda yanında ders calsııyorum bana dediği şu : " calısıyomus gibi yapsan ben nerden anlıycam ? "

Ve asıl beni üzen bir o kadarda güldürten olay ise özellikle biyolojiden test çözerken aklıma bişey takılıyo o kapkalın kitaptan bakmaktansa pc den google a yazıp bulmak çok daha kolay oldugundan pc basına geciyorum tam o sırada annem gelip görüyo (istisnasız bilerek yaptıgınu düşünüyorum ben) bak yine calısmıyosun 10 dk calısıp 1 saat onun basındasın vs sözler sölüyor. Durum bu kafayı yemek üzereyim imkanım olsa bir akrabamda falan kalırdım offfffffffffffffffffffffff

• Bir süre duymamazlıktan gel arkadaşım, en güzel cevap sınavı kazanıp iyi bir yere yerleşmen olacaktır.
  • sırf nikinin hatrına okudum, şunu diyim yalnız değilsin çoğu liseli aynı dertte :d hatta bana da çok oldu ama artık takmıyorum. yazılı notlarıyla konuşmak en iyi çözüm hiçbişey diyemezler o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

sırf nikinin hatrına okudum, şunu diyim yalnız değilsin çoğu liseli aynı dertte :d hatta bana da çok oldu ama artık takmıyorum. yazılı notlarıyla konuşmak en iyi çözüm hiçbişey diyemezler o zaman

mezunum
  • baban ne dıyo pekı ?
  • iyi bi yere yerleştiğinde de komşulara "çok çalıştı, haketti" şeklinde hava atar
  • geçmiş olsun bizimkiler 2 saate razı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafayı yemek üzereyim!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

baban ne dıyo pekı ?

babam benden memnun genelde moralimi yüksek tutcak şeyler söyler hep gelip ara ver biraz hadi vs der
  • Sanane de bağır çağır karışmamasını söyle eğer üniversite okuyamazsam bu beni etkiler filan de yorum yapıpta moralini bozmasına izin verme o sana gıcıklık yapınca tersle.. Her ne kadar annen olsada seni böyle demoralize etmesine izin verme yoksa çalışma isteğin kalmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrLsZ

Sanane de bağır çağır karışmamasını söyle eğer üniversite okuyamazsam bu beni etkiler filan de yorum yapıpta moralini bozmasına izin verme o sana gıcıklık yapınca tersle.. Her ne kadar annen olsada seni böyle demoralize etmesine izin verme yoksa çalışma isteğin kalmaz..

daha demin bağırdım zaten sonra konuyu açtım işte , daha öncede bagırmıstım hatta her seferinde sinirlenip bagırıyorum ama hep aynı
  • Yaşama bak bizim zamanımızdada böyleydi dersane ev okul artık lisede okula herkes dinlenmek eğlenmek için geliyordu.Dersaneleri oldum olası sevmem gençliğime çok acıdım şimdiki gençlerede acıyorum nasıl bir yaşam nasıl bir hayat anlamak mümkün değil.
  • sen annenin her dediğini takıyorsan hayatı kendine zindan edersin çalışmıyorum evet oyun oynuyorum de sınavda başarını görünce söylediklerine pişman olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24

Gecen sene yerleşmedim aileminde isteğiyle. Bu sene adam gibi çalışıp istediğim yeri kazancaktım. Agustosta basladım yavastan en çok matematik calıstım. Günde 4-5 saat calısıyodum en azından herneyse.

Dershane basladı ekim gibi akşam 8(en az) duruma göre akşam 10 a kadar ders calısıyorum. (dershane 12.35 de bitiyor.) Tabi dershanede sorularımı sorup eve gelmem 4 ü buluyo.saatte bir 15 20 dk ara veriyorum yada evi turluyorum bişeyler falan yiyorum. Haftada 3 günüm tatil (cumartesi pazar pazartesi) bu günlerdede 12-1 gibi uyanıp yine haftaiçi temposuyla devam ediyorum.

Annem hiçbirşeyden memnun olmayan biridir. Tabi bu durumumdanda memnun değil. Gecen matemaik öğretmenimiz evimizi aradı dedi işte serkandan çok memnunum çok çalısıyor soru soruyo soru çözüyo vs. Evde nasıl falan diye sormus. Annem çalısıyo fena değil falan demiş. Ama bana kalsa tüm gün ders calıssın hiç ara vermesin ben daha mutlu olurum dedi (bunu ben duydum söylerken) Ögretmenim bunun yanlıs oldugunu vs anlatmış (öğretmen bunu bana söyledi) Annem haklısınız vs diyip geçiştirmiş sanırım.

Annemin nasıl biri oldugnunu anladınız sanırım.

Akşama kadar ders calısıyorum. Akşam 10-11 gibi hatta dün (asıl sinirlerimin tepeme geldiği gün) gece 12 de pc basına gectim. Annem geldi bana sabahtan beri pc basındansın hiç çalısmıyorsun git uyu sabah erken kalk hemen calısmaya baslıycaksın vs vs vs gibi sözler söyledi. Bunları hergün duyuyorum tabi ben tüm gün ders calıssamda hatta her nekadar zor olsada salonda yanında ders calsııyorum bana dediği şu : " calısıyomus gibi yapsan ben nerden anlıycam ? "

Ve asıl beni üzen bir o kadarda güldürten olay ise özellikle biyolojiden test çözerken aklıma bişey takılıyo o kapkalın kitaptan bakmaktansa pc den google a yazıp bulmak çok daha kolay oldugundan pc basına geciyorum tam o sırada annem gelip görüyo (istisnasız bilerek yaptıgınu düşünüyorum ben) bak yine calısmıyosun 10 dk calısıp 1 saat onun basındasın vs sözler sölüyor. Durum bu kafayı yemek üzereyim imkanım olsa bir akrabamda falan kalırdım offfffffffffffffffffffffff

Annen en sevmediğim veli tipine örnek verilebilecek birisi. 'bana kalsa tüm gün çalışsın hiç ara vermesin' bu ne demek ya robotmusun sen kardeşim ? Annen senin psikolojinde olmadığı için anlamıyor bence psikologa gitsin çocuklarla nasıl iletişim kurulacagını öğrensin. Ya da kitap okusun. Anladığım kadarıyla senin ruh halinden durumundan pek anlamayan birisi. Sen ne yap biliyor musun o tarz psikolojik kitaplardan al annene hediye et . Önce sen oku tabi sonra pişman olma Valla bu gidişle ders çalışmaktanda soğursun aman ha !

NOT: OKURKEN SİNİRLERİM BOZULDU

• quote:

Orijinalden alıntı: 24

quote:

Orijinalden alıntı: KrLsZ

Sanane de bağır çağır karışmamasını söyle eğer üniversite okuyamazsam bu beni etkiler filan de yorum yapıpta moralini bozmasına izin verme o sana gıcıklık yapınca tersle.. Her ne kadar annen olsada seni böyle demoralize etmesine izin verme yoksa çalışma isteğin kalmaz..

daha demin bağırdım zaten sonra konuyu açtım işte , daha öncede bagırmıstım hatta her seferinde sinirlenip bagırıyorum ama hep aynı

Ala ala nasıl bişey o ya annen saçmalıyor resmen sonuçta çalışıyosun sana bunu yapması hemde tepkilerine rağmen yapması Üniversite okumanı istemiyormu ki acaba ?

• Uğur dershanesi değil mi ?
  • Bende senle aynı durumdaydım hatta bende pc yi romanları falan kaldırmışlardı sonunda kazandım yani sabretmekten başka çaren yok kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Uğur dershanesi değil mi ?

evet hocam
  • bende bu sene 2. kez hazirlaniyorum. gecen senede dershaneye gitmistim ama hic calismamistim. ailem calismadim diye pek bir sey demediler. butun bir seneyi internette online oyun oynayarak gecirdim.

bu sene aklim basima geldi ve adam akilli ders calismaya basladim. adam akilli dedigim gunluk 2 saat falan. kendime bir program hazirladim sali gunu o program ile derslere daha cok calisacagim. suan ki 2 saatlik ders calismami bile ailem yeterli olarak gorunuyor. babam her zaman kazanacagimi dusunur. her istedigimi yapabildigi olcude yapar. ozellikle kitap alacam dedim mi cebindeki son parasini bile cikarip verir. kesinlikle param yok demez. anneme gelecek olursak ders calistigimi gordugunde bana motive edici sozler soyler dersi daha bir zevkle calismami saglar. surekli bana hizmet eder onumden meyveleri, kekleri eksik etmez. yani kisaca benim ailem butun gun ders calismami kesinlikle istemezler. gunluk 3-4 saat calissam onlarin gozunde yeterlidir bu sure.

senin durumuna benzer olarak bizim komsunun oglu var. babasi her yarim saatte bir telefonla arayip ders calisip calismadigini kontrol ediyor. cocuk matematigi yapamadigi halde sozeldeyken ailesinin istegi uzerine esit agirliga gecti. suanda deliler gibi ders calisiyor. yuzunu gormek imkansiz.

Senin adina uzuldum insallah ailen anlayisli olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 14 Kasım 2011; 18:29:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HIDE IP

bende bu sene 2. kez hazirlaniyorum. gecen senede dershaneye gitmistim ama hic calismamistim. ailem calismadim diye pek bir sey demediler. butun bir seneyi internette online oyun oynayarak gecirdim.

bu sene aklim basima geldi ve adam akilli ders calismaya basladim. adam akilli dedigim gunluk 2 saat falan. kendime bir program hazirladim sali gunu o program ile derslere daha cok calisacagim. suan ki 2 saatlik ders calismami bile ailem yeterli olarak gorunuyor. babam her zaman kazanacagimi dusunur. her istedigimi yapabildigi olcude yapar. ozellikle kitap alacam dedim mi cebindeki son parasini bile cikarip verir. kesinlikle param yok demez. anneme gelecek olursak ders calistigimi gordugunde bana motive edici sozler soyler dersi daha bir zevkle calismami saglar. surekli bana hizmet eder onumden meyveleri, kekleri eksik etmez. yani kisaca benim ailem butun gun ders calismami kesinlikle istemezler. gunluk 3-4 saat calissam onlarin gozunde yeterlidir bu sure.

senin durumuna benzer olarak bizim komsunun oglu var. babasi her yarim saatte bir telefonla arayip ders calisip calismadigini kontrol ediyor. cocuk matematigi yapamadigi halde sozeldeyken ailesinin istegi uzerine esit agirliga gecti. suanda deliler gibi ders calisiyor. yuzunu gormek imkansiz.

Senin adina uzuldum insallah ailen anlayisli olurlar.

gecen sene annem aynen dediklerindeki gibiydi.. [ders calısıyım diye habire börek falan getirir yarım saatte bir çay yada içecek bişey getirirdi]Günde 2 saat calıssam tamamen yeterliydi. Senin gibi gecen seneyi online oyun oynayarak değilde daha çok karı kızla gecirdim dershaneye hiç bir zaman ders calısmak için gitmedim denebilir.. Bu sene 1 ayda gecen sene tüm sene calıstıgımdan daha fazla calısmısımdır. Nedense artık memnun olmuyo annem.. Sanırım gecen sene yanlıs yaptıgını düşünüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 14 Kasım 2011; 18:35:14 >

• Herşeyin fazlası zarar kendine dikkat et baya azimli çalışıyorsun yazılanlara göre umarım istediğin yeri kazanırsın annen konusunda ise ygs deneme sonuçları göster o kadar çalışmaya baya netin vardır başarını gözleri ile görsün ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.