Şimdi Ara

Beyler kız konusu Ciddi yardım lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır bir kızla cıkıyoruz.Bastan bu yana hep dusuncelı gordum ama cok mutlu gunler gecırdık 1 aydır hergun beraberız.Ama bugun ara vermemız gerektıgını soyledi.Sebebını sordugumda eskı sevgılısını hergun gordugu ıcın unutmadıgını fakat benı cok sevdıgını kaybetmek ıstemedıgını soyluyor.Dusunmem gerek bırkac gun dedı.Bu bana agır gelıyor.Bu olay karsısında ne tavır takınmam gerek ne soylemem gerek gercekten bılemıyorum.

• Yol ver
  • Bir yandan oyle dıyorum ama deger verıyorum ıste kolay olmuyor
  • 30 gün boyunca görüşmek sıkabilir belki sıkılmamıştır ama senin sıkılıcağını düşünmüştür bence bir kaç gün özletmek istiyor gibime geldi eski sevgilisi bahaneside sırf kıskandırmak için kız doğru olanı yapmış bence bir hafta daha bu şekilde yapışık ikizler gibi gezseydiniz ne olurdu bilemiyorum arada özleyin birbirinizi yahu
  • Defol git derdim ben olsam. Ciddiyim. One öyle yok unutamamış yok sen yedekte bekle falan.
  • Doğru aslında ama kendı cagırıyo bulusalım dıye bende sıkılmıstım biraz
  • "ben senin köpeğin değilim.istediğin zaman gel istediğin zaman git diyemezsin bana" de.rest çek, kısasa kısas.

bir laf vardır, deveye diken diye başlıyor.sakın yumuşak davranma.sert ol.zamanında böyle yapmadım, pişmanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden biriyle çıkmış bir kızla çıkmamak, evlenmemek lazım yav.
  • Oyle bi kız bulamayız ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

"ben senin köpeğin değilim.istediğin zaman gel istediğin zaman git diyemezsin bana" de.rest çek, kısasa kısas.

bir laf vardır, deveye diken diye başlıyor.sakın yumuşak davranma.sert ol.zamanında böyle yapmadım, pişmanım.

Bunu yapmayı düşünüyorum.Galiba en doğrusu önümüze bakmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

"ben senin köpeğin değilim.istediğin zaman gel istediğin zaman git diyemezsin bana" de.rest çek, kısasa kısas.

+16
  • Dostum " ara verelim " kısaca ayrılalım demek. Eski sevgilisini hergün görüp unutmaması ve aynı zamanda seni seviyor olması, böyle bir duygu yok. Ara vermek istiyor ve kaybetmek istemiyor? Ara verdiğinde unutamadığı kişiyi düşünür seni niye düşünsün zaten onun elindesin. Ve baktı ki eskisi geliyor o zamanda " yapamıyorum, seni üzmek istemiyorum" der ve defteri kapar. Yol yakınken, sen vazgeç.
  • başkasının önceden takıldığı biriyle takılmam bunun gibi derdimde olmaz :)
  • diğer konun tutmadı heralde yenisini açmışın neyse mesajımı kopyalıyorum.

"kardeşim 1 aylık kıza neden bu kadar kendini kaptırıyorsun yahu. bu dk dan itibaren ilgini azalt ve vurdumduymazlığa götür işi. inan değmez 3 yıllık çıktığımla ayrıldım 3 sene içinde kesin bırakmam çok seviyorum diyordu. bir şekilde ayrıldık işte.(baya bi haklıydı ama neyse)ben şimdi baya bir boşluktayım unutamıyorum.ama sen ne kadar kendini parçalasanda o gidicek başka biriyle çıkıcak hayat kurcak.inan değmez hacım bak boşver birisi gider birisi gelir.seni sen olduğun için seven senden başka birisini gözü görmeyen adam gibi birisini buldunmu o zaman bağlanırsın.şimdilik koyver bunları. "
  • Onu goremedım acılmadı sanmıstım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

diğer konun tutmadı heralde yenisini açmışın neyse mesajımı kopyalıyorum.

"kardeşim 1 aylık kıza neden bu kadar kendini kaptırıyorsun yahu. bu dk dan itibaren ilgini azalt ve vurdumduymazlığa götür işi. inan değmez 3 yıllık çıktığımla ayrıldım 3 sene içinde kesin bırakmam çok seviyorum diyordu. bir şekilde ayrıldık işte.(baya bi haklıydı ama neyse)ben şimdi baya bir boşluktayım unutamıyorum.ama sen ne kadar kendini parçalasanda o gidicek başka biriyle çıkıcak hayat kurcak.inan değmez hacım bak boşver birisi gider birisi gelir.seni sen olduğun için seven senden başka birisini gözü görmeyen adam gibi birisini buldunmu o zaman bağlanırsın.şimdilik koyver bunları. "

Aslında haklısın hocam.Yani böyle olaylardan sonra nasıl daha onun yüzüne bakıcam ki.Kuzenimde diyor her saniye en iyisi tamamen ümidi kesip hayattan çıkarmak.Geçmiş olsun bu arada sanada.

• Sen restini çek zaten seviyosa kendi gelicektir gelirse eskisinden daha mutlu olursun inan. Senin hatan kız çağırıp durduğunda hayır demesini bilmeliydin geçerli bir bahane bulup üzmeden... Kız seni parmağında oynatmaya başlar eğer sen onu beklersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

diğer konun tutmadı heralde yenisini açmışın neyse mesajımı kopyalıyorum.

Aslında haklısın hocam.Yani böyle olaylardan sonra nasıl daha onun yüzüne bakıcam ki.Kuzenimde diyor her saniye en iyisi tamamen ümidi kesip hayattan çıkarmak.Geçmiş olsun bu arada sanada.

aynen öyle şimdi benim arkadaş bana geri dönse başta güzel gelir ama sonra bir ton yaşanmışlık var ve bi dk dan sonra için almaz emin ol senin tarzında birşey değil bizimkiler ama..düşün seninki başka birisi giriyor işin içine yani gururundamı yok o başka erkek diyecek sende koyun gibi tmm sen düşün karar ver diye ümitle bekliycenmi ?.. bırak Allah aşkına ya. tiksinmelisin bu durumdan. ya benimle ol başka kimseyi düşünme söyleme veya bunu yapıyorsan benimle olma.diyip başından atıcaksın..büyütme aga o da senin gibi insan yiyor içiyor ....yapıyorda yapıyor. ve bu konularda kendine hakim olmalısın. 1 aylık ilişkide böle olucaksan ciddi 2 3 senelik ilişkiden sonra ne olucan.hayat sadece o değil ki annen var baban var arkadaşların var...

• Bu senin ikinci planda olduğunu gösterir sana tavsiyem arkana bile bakmaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.