Şimdi Ara

Kafanızı yastığa koyduğunuzda..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep gelecek hayalleri kuruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinematik hayaller kurar eğlenirim.bir akşam gizli bir medeniyetteyken bir akşam uzayda bir akşam kale surlarındayım falan güzel oluyor insanın hayal gücü körelmiyor. Bir de arkasına Two Steps From Hell müziği açıyorum ooo ver çoşkuyu yani

• Up

• Sana ne lazım

• Fakir aileye yardim ettigimde sevinen cocugun bana dogru kosarak sarilip tesekkur ederim demesi. Arabama gidip koltuga oturunca icimdeki karanlik hayal kirikligini ilk kez yenen yuzumde tebessum olusmasini hissetmek. Ve o cocugun ileride basarili oldugunu gorebilmek.

Suan imkansiz bir hayal. Bunu yapacak potansiyel icin ozelliklere sahip degilim. Ileride insallah.

• Deli gibi hayal kuruyorum, gelecekteki işten çalışan beni hayal ediyorum, motosikletimle iş çıkışı gezmeyi, geçmişte beni mutlu eden anıları canlandırıyorum mutlu oluyorum, bazen haylazlık yapıp geçmişte kullandığım cümleleri değiştiriyorum falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çocuklar inanın şarkısı eşliğinde güzel ve güneşli bir Türkiye'nin profilini çiziyorum kafamda.

• Maraz Ali gibi adam dövdüğümü hayal ediyorum

• seni düşünüyorum. çok tatlısın. Aklımdan çıkmıyorsun.
  • ona sarılıp uyumayı hayal ediyorum..
  • Yandaki komsu kizini becermek geliyo ama öyle bi niyetim yok cok dar giyiniyo bilincaltima isliyo heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donda bir ıslaklık var mı diye bakıyorum. Sabah olunca ne olur abdest almam gerekmesin diye dua ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.