|
Dostlar selam. Şehir dışından Ankara'ya geliyordum. TP'ye ait bir istasyonda durdum, sürdüğüm araç benim değildi arabada alkollü bir düğünden gelen evli iki arkadaşım vardı. Arabayı ben sürüyordum ve kesinlikle alkol almadım. Neyse, benzinlikten çıkarken bizim nispeten lüks olan aracımızın tam arkasına birinin sıfır durduğunu gördüm. Ben gelene kadar uzun uzun iki defa kornaya bastı. Tam arabanın kapısını açacakken sellektör yapıp cam açma işaretine benzer bir şey yaptı. Bende yanına gittim zaten arada 2 metre vs. var. Tamam birader arabayı alıyorum ne acelen varmış dedim acelem varsa var sana ne gibisinden bir şeyler dedi bende hiç muhattap olmayayım diye arabaya geri dönerken arabadan indi, kendi arabasının kapısını çok sert kapatıp bizim arabanın arka tampona tekme vurup ben özel harekatçı vali korumasıyım bir şeyler saçmaladı. O an bir süre basiretim kapandı, acaba kavga çıkıyor mu çıkmıyor mu derken bunun arabadan biri daha inip yetiştim komutanım deyip bana doğru koşar adım gelirken nedense refleks olarak önümdekine güreşçiler gibi kolumu atıp tuttum, yere düşürdüm, o ara 3-5 tane hızlıca dokunurken arkadan gelenle benzinliktekiler araya girdi birden 10-12 kişilik kalabalık oluştu. Arabadakilerde bunarın kendini asker gibi tanıttığını duydu. Hatta bana askerlere mi vurdun dediler. Sonra polisi aradılar, şikayetçi olduk. Şimdi mahkeme vs. kesinleşmiş, benzinlikteki aptal kameralarda ses kaydı yokmuş, bizim arabadakiler alkollü olduğu için şahitlik yapamadılar, kamera kayıtlarında da durup dururken saldırmış gibi görünmüşüm. Polis amcalar beni saldırgan bulmuş. İşin ilginç yanı bunlarda asker öya da özel harekatçı değilmiş. Olay olmadan evvel bizden biri çok kısa video çekmiş kavga başlayınca panikle telefonu kapatmış ama 45 sn videoda bunların özel harekatçıyım dediği duyuluyor şansıma. Şimdi sıkıntı şurada, kamu personeli olarak bir sınava girdim ve başka bir kuruma geçmek için güvenlik soruşturması da geçireceğim. Acaba kavga ettiğim için hakim ağır bir ceza verebilir ve henüz başlamayan memuriyetim ve hayatımın kayma ihtimali nedir? Hakim amcalara ne demeliyim? Bunlar askercilik oynadığı için ceza alırlar mı? Kendini asker olarak tanıtmak suça girer mi? Not: Yaralanma yok ufak tefek çizikler oldu bende. Darp raporu da aldım. Karşılıklı darp raporu+şikayetçiyiz. Ben kavgada başımı betona vurduğum için ambulans gelmişti o yüzden kamu davası mı ne olmuş bir şeyler olmuş yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 23 Aralık 2022; 17:27:57 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt