Onbaşı
17 Haziran 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Hangileri sizce? Eskiden De Facto dan alışveriş yapardım. Modelleri çok güzeldi ama bozdu bence. Çünkü aldığım kıyafetler bir yıkamaya genişleyip ağzı yüzü bi tarafa kayıyordu . Şimdi ise az olsun öz kaliteli olsun istiyorum
Bizim arkadaş bi kıza vuruldu. Platonik aşık yani. Köyde kızı köpek ısırmış. Kız evden çıkamıyor dolayısıyla. Arkadaş kızı görmek için ne yapabilirim diyor yardımmmm
Tyt zordu kolaydı vs. şu saatten sonra fark etmez. Geçen sene TYT de 3700 yapmıştım ama TYT de 15.000 yapan kişilerle aynı sınıftayım. Yine esas belirleyici olacak AYT. TYT sınavından çıkınca AYT fiziği tekrar edip 2 tane daha o tekrar sayesinde fizik sorusu yaptığımı bilirim. Bence TM ciyseniz edebiyat, MF ciyseniz fenden bir ders veya hepsinin bir tekrarını yapın
Evet forumdaşlarım YKS de dediğim gibi 5K yaptım. Bu zamanlar falan ne yaptığımı merak ediyorsanız sorabilirsiniz
Arkadaşlar merhaba. Sigara içerken yanlışlıkla perdede küçük sigara yanığı oluşturdum. Yenisini alamam ve kaldığım yerin bilmesini istemiyorum. Nasıl tamir ettirsem belli olmaz. Bu arada yanan tül perde :(
Soru yukarda
Soru net beyler. Şu an çıkan var mı?

Edit1: Çevrenizde var mı böyle çiftler?
Uyumayın gençler bugünü bulamazsınız gelecek sandığınızdan daha yakın
Nasıl gidiyor gençler ben de bir zamanlar mezundum. Geçen sene bu zamanlar geometri çözerdim gözümde canlandı :)) Gelin dertleşelim
Merhaba 2018 YKS de 5500 sıralama yaptım. 2017 LYS sıralamam 27k dı. Sormak istediğiniz varsa elimden geldiğince cevaplarım :)

Edit1: Netlerimi soranlar olmuş buraya yazayım dedim

TYT
Türkçe: 37D 3Y
Sosyal: 16D 4Y
Matematik: 35D 3Y
Fen: 19D 1Y
SONUÇ: 3700 küsür

AYT
Matematik: 34D 3Y
Fen: 37D 3Y
SONUÇ: 5100 küsür

OBP: 90,..
OBP li sonuç: 5500 küsür

Dipnot: Siz siz olun AYT mat çalışın :)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 507
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.170 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 152 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.