Şimdi Ara

Kadın Kocasıyla Kahvaltı Yapmak Zorunda Mı? Bence Evet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınım görevi yeni nesili oluşturan çocukları yetiştirmek, yaptıgı iş basit olsada çok önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin feministleri gerçekten .......

Ulan hiç mi kafanız çalışmıyor , geçen de ben youtube da denk geldim.

Kadın işe gitmiyorsa ev işlerini yapmak ZORUNDADIR ! Yok öyle bir dünya, adam işe gitcek eve gelince eşiyle birlikte ev işlerini yapacak MUHAHHHHAHAH !

İşte bu ... feminist zırvalıkları da etkiledi ''çalışan kadınla evlenmek istiyorum '' şeklindeki kararımın alınm sürecini .

Ha kadın ve erkek her ikisi de çalışırsa kadın tabiiki yapmak ZORUNDA DEĞİLDİR , ikisi beraber yapar ya da bir hizmetçi tutulur !
  • https://store.donanimhaber.com/e9/44/5e/e9445e60960541c7597662159652573c.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold_sivasta_Ne_GEZER -- 17 Eylül 2017; 10:3:33 >
  • Bu işler karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde olduğu sürece güzel. Eşin sana kahvaltı hazırlar, sen ona hazırlarsın. Sonuçta kimse kimsenin kölesi değil, içinden geliyorsa yaparsın bu işi. Yok bana kahvaltı hazırlayacak, hazırlamak zorunda derseniz olmaz.

• Feminizme karşı biriyim.Feminizm eşitlik değil , kadının üstünlüğünü , sürekli yüceltilmesini savunur , erkek düşmanı ve cinsiyetçi bir ideolojidir. Tamamen yasaklanmalıdır.

Ama buna ragmen yukarda paylaştıgın yazıya katılmıyorum. Kadın kocasına kahvaltı hazırlamak zorunda degildir. 3 dakikalık bir iş kendin de yapabilirsin. Hiç kimse hiçbir şeye zorunlu degildir. Rol paylasımına kadının nasıl baktıgına da baglı. Erkek işe gitmek zorunda , bana para getirip her istedigimi yapmak zorunda gözüyle bakıyorsa iki yüzlü klasik feminist bakışı var demektir. Gidecek kendisi çalışacak parasını kazanacak part time bir işte. He buna da sen izin vermiyorsan , kadının çalışmasına karşıyım diyorsan o zaman hiç konusmaya hakkın bile yok bu konularda.

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Din ne alaka yav. Nisa34 de kadınları dövün diyor. Bütün dinler insan yazımıdır. Olaylar dine göre yorumlanmaz.

• işi olmadığı halde kalkıp bi de hazırlıyorsa aptaldır. aptal insanlarla birlikte olmayın
  • bu aptallarda zerre beyin yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Bu işler karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde olduğu sürece güzel. Eşin sana kahvaltı hazırlar, sen ona hazırlarsın. Sonuçta kimse kimsenin kölesi değil, içinden geliyorsa yaparsın bu işi. Yok bana kahvaltı hazırlayacak, hazırlamak zorunda derseniz olmaz.

Karın çalışmıyorsa bal gibide hazırlamak zorundadır adam akşama kadar köpek gibi çalışıyor yemeğini de yapmayacaksa ne işe yarayacak yiyip içip yatacak mı? Besleme kampı mı sanıyorlar evliliği.

• Sokakta Hanımefendi,evde hizmetçi,mutfakta aşçı,yatakta da f.hişe olunca esasında iş bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Bu işler karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde olduğu sürece güzel. Eşin sana kahvaltı hazırlar, sen ona hazırlarsın. Sonuçta kimse kimsenin kölesi değil, içinden geliyorsa yaparsın bu işi. Yok bana kahvaltı hazırlayacak, hazırlamak zorunda derseniz olmaz.

Karın çalışmıyorsa bal gibide hazırlamak zorundadır adam akşama kadar köpek gibi çalışıyor yemeğini de yapmayacaksa ne işe yarayacak yiyip içip yatacak mı? Besleme kampı mı sanıyorlar evliliği.

Harbiden ya.

Çocuğu da erkek işe götürsün, kadın ilgilenmesin hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Sokakta Hanımefendi,evde hizmetçi,mutfakta aşçı,yatakta da f.hişe olunca esasında iş bitiyor

Feminist erkek.

Kadın Kocasıyla Kahvaltı Yapmak Zorunda Mı? Bence Evet

• İnsanlar nasil is bolumu yapiyorsa evlilikte is bolumu olur genelde kadin bir zahmet hazirlasin kocasina kahvalti koca da gider calisir falan. Ha kadin da calisiyordur o zaman belki kocasi da yardim eder zaman zaman zaten kadin da calisiyorsa erkek de yardim etmek durumunda bir nebze. Ha ama, suraya gelelim. Ayni evde iki yabanci gibi yasayacaklarsa niye evleniyorlar peki? Kocanin kendi eli yok mu kendisi hazirliyor tamam hazirlasin, niye sevisiyoruz kendi elini kullansin mast yapsin. Oh ne iyi. Niye evleniyoruz peki? Tamam sevgi falan ama o da bir yere kadar. Arkadasimi da seviyorum ben gidip onla evleniyor muyum?

• quote:

Kardesim anlamiyorsunuz elbette kimse kimsenin kolesi degil, adam sokaktan kari cevirip gel bana yemek yap demiyor. Adam kadinla evleniyor. Evleniyor! Kadin calisiyorsa baska ama normalde yemek yapmak durumunda eger evlendiyse. Bir dava vardi adamin esi calismiyor, yemek de yapmiyormus hic dava acmis bosanmis. Kisacasi yemek yapmak zorunda bir yerde calismiyorsa. Sevgi saygi bir zahmet evlenmeden once dusunsunler onu. Dusunsene kadin calismiyor ve hic yemek yapmiyor. Sen 12 saat calisiyorsun eve geliyorsun yemek yok. Surekli disaridan yenir mi para mi dayanir? Siz cok zengin hayati yasamissiniz herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Ay başı gelince kocasından makyaj malzemesi için giyim için para istemesini bilir ama.

O kadınla evlenilmez zaten. Evleneceğin kadını seçerken biraz seçici olacaksın. Eve para getirmeyen kadın mı kaldı bu dönemde
  • Xreleave kullanıcısına yanıt
    Keske yorumda soyle adam gibi mesajlarin sayisi cogalsa

• karı dediğin hem ev işlerini yapacak,hem erken kalkıp kahvaltı hazırlayacak.
  • Bu üçüncü dalga feminizm, tıpkı blm gibi; solcuların, marksizmin "ezen-ezilen dinamiği" söylemini toplumun her kesimine uyarlama çabasının sadece bir ayağı.
  • Kadın tabikide kahvaltı hazırlamak zorunda değil ama iki insan birbirini seviyorsa bunlar problem olmayacaktır. Bu yorum yapıp kahvaltı hazırlamayan kadına küfreden erkek bozuntusu ve kezban yorumlarına bakıpta genelleme yapan cahildir.

• İnsan sevdiği için ne yapmaz arkadaş. Keşke istediğim insan ile birlikte olsaydım da 1 hafta yaşasaydım, bu ülkede o raddeye geldim artık.

5000. mesajıma bak yalnızlıktan ölüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 17 Eylül 2017; 15:55:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.