Şimdi Ara

Kadın Kocasıyla Kahvaltı Yapmak Zorunda Mı? Bence Evet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evlenmeyi düşünen enayiler varsa onlara bu tip mesajları gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 19 Eylül 2017; 18:40:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer kadın çalışmıyorsa ev işlerini onun yapması mantıklı fakat 'zorunda' gibi saçma bir kelime oraya yakışmamış. kişinin özgür iradesi vardır istediğini yapar istediğini yapmaz, eğer beğenmiyorsan yanlış kişiyle evlenmişsindir. mesela ben çalışsam bile eşimi mutfağa sokacağımı planlamıyorum çünkü yemek yapmak benim için bir hobi. ayrıca yıl 2017 artık kadında erkekte çalışıyor.
  • Ya şu feminist ergenleri bir köşeyi çekip dövecem,kadın olmasa,o derece sinirleniyorum.Ya biz kadınlara kötü davranma gibi bir içgüdüye,ahlaka sahip bir millet değiliz(en azından istisnalar hariç toplumumuzun büyük kısmu ve yeni nesil erkekler gibi).Ne bunların derdi ya?Ne istiyolar?

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

quote:

İnsanlar nasil is bolumu yapiyorsa evlilikte is bolumu olur genelde kadin bir zahmet hazirlasin kocasina kahvalti koca da gider calisir falan. Ha kadin da calisiyordur o zaman belki kocasi da yardim eder zaman zaman zaten kadin da calisiyorsa erkek de yardim etmek durumunda bir nebze. Ha ama, suraya gelelim. Ayni evde iki yabanci gibi yasayacaklarsa niye evleniyorlar peki? Kocanin kendi eli yok mu kendisi hazirliyor tamam hazirlasin, niye sevisiyoruz kendi elini kullansin mast yapsin. Oh ne iyi. Niye evleniyoruz peki? Tamam sevgi falan ama o da bir yere kadar. Arkadasimi da seviyorum ben gidip onla evleniyor muyum?

sen evlenme mümkünse

Karikoylu musunuz acaba boyle yazdiginiza gore.

Karı nedir ergen?

rahim görsen ayakta orgazm olacak veletler gelmiş laga luga yapıyor anasını satim.

okullar açıldı rahatlarız dedik hala buradalar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnsanlar nasil is bolumu yapiyorsa evlilikte is bolumu olur genelde kadin bir zahmet hazirlasin kocasina kahvalti koca da gider calisir falan. Ha kadin da calisiyordur o zaman belki kocasi da yardim eder zaman zaman zaten kadin da calisiyorsa erkek de yardim etmek durumunda bir nebze. Ha ama, suraya gelelim. Ayni evde iki yabanci gibi yasayacaklarsa niye evleniyorlar peki? Kocanin kendi eli yok mu kendisi hazirliyor tamam hazirlasin, niye sevisiyoruz kendi elini kullansin mast yapsin. Oh ne iyi. Niye evleniyoruz peki? Tamam sevgi falan ama o da bir yere kadar. Arkadasimi da seviyorum ben gidip onla evleniyor muyum?

sen evlenme mümkünse

Karikoylu musunuz acaba boyle yazdiginiza gore.

Karı nedir ergen?

rahim görsen ayakta orgazm olacak veletler gelmiş laga luga yapıyor anasını satim.

okullar açıldı rahatlarız dedik hala buradalar.

Lafin gelisi oyle, kaliplasmis. Sen bilmeyebilirsin evlenirsen karinin ailesiyle daha cok vakit gecirirsen valide hanim arkandan oyle der buralarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 19 Eylül 2017; 19:59:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece islamı baz alanlar için söylüyorum

Açın Kuranı hadisi

Kadının erkeğe karşı,erkeğinse kadına karşı görevlerini okuyun.Bunları hamgi taraf yapmıyorsa o zulmediyordur.

Sadece Türklük ile ilgilenenler için söylüyorum

Açın eski Türk kültürünü okuyun Yine karı ve koca birbirine nasıl yaklaşıyormuş okuyun.Ona göre hem kendinize hem karşıdakine hüküm verin.

Ne Türkçü Ne islamcı olan ne olduğu belli olmayan imanını kaybetmiş olana sesleniyorum.Hezeyanlarınız içinde kaybolun çünkü hiçbir şekilde doğru yolu bulamayacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.