Şimdi Ara

Kadın Kocasıyla Kahvaltı Yapmak Zorunda Mı? Bence Evet (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Feminizm eşitliktir. Yani feministlere karşı olan bir erkek kesinlikle ataerkil özelliğinden ödün vermemek için feministlik istemiyordur. Ama böyle feministlik olmaz feminist dediğin kendi parasını kazanır kimseye muhtaç değildir. Sen evde bütün gün koca parası ye sonra ben feministim Oldu canım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın da erkek de evlilik hayatında eşit göreve sahiptir
    Erkek çalışıyorsa kadın ev hanımıysa yemek bulaşık ütü çamaşır temizlik gibi görevleri vardır ama erkek ve kadın birlikte çalışıyorsa bu görevleri paylaşarak yapmalılardır doğru olan budur
  • Yatakta hazır olsun gerisi möhim deel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlimisiniz? Degilseniz evlenince anlarsınız ;D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Evlimisiniz? Degilseniz evlenince anlarsınız ;D

Değilim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ViaEA

quote:

Değilim hocam.

Bu kafayla evleniceğin kadın hiçbir entellektüel birikimi olmayan kendini geliştirmemiş yavan bir kadın olur.
    Öyle hizmetçi gibi hizmet eder sana cinsel ihtiyaçlarını giderir filan ot gibi yaşarsınız.
    Burada yazanlar hep sürekli evden çıkmayan tv izleyip örgü ören kızlarla evlenmek istiyor heralde.

Bide bu konunun feminizmle alakası ne ?

2 3 tane çocuk varsa pekala hazırlamayabilir yeni evlilerse çocukta yoksa zaten o evlilik heyecanıyla hazırlar mutlaka.
    Yani boş bir şekilde kendiniz çalıp kendiniz oynamışşınız boş bir konu.
    İnsanlar sosyal medyaya göre yaşamıyor ki her sosyal medyada yazanı gerçekmiş gibi mi kabul etmemiz lazım.
    Altı üstü yemek ne yesen doyuyorsun zaten yemek hazırlayacak yoksa yallah babasının evine !!! diyenlere de bi tarafımla gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

quote:

Değilim hocam.

Bu kafayla evleniceğin kadın hiçbir entellektüel birikimi olmayan kendini geliştirmemiş yavan bir kadın olur.
    Öyle hizmetçi gibi hizmet eder sana cinsel ihtiyaçlarını giderir filan ot gibi yaşarsınız.
    Burada yazanlar hep sürekli evden çıkmayan tv izleyip örgü ören kızlarla evlenmek istiyor heralde.

2 3 tane çocuk varsa pekala hazırlamayabilir yeni evlilerse çocukta yoksa zaten o evlilik heyecanıyla hazırlar mutlaka.
    İnsanlar sosyal medyaya göre yaşamıyor ki her sosyal medyada yazanı gerçekmiş gibi mi kabul etmemiz lazım.
    Altı üstü yemek ne yesen doyuyorsun zaten yemek hazırlayacak yoksa yallah babasının evine !!! diyenlere de bi tarafımla gülüyorum.

Ben evde hizmetçilik yapsın mı dedim? Çalışmıyorsa ev işlerini yapmalı. Ki evleneceğim kadın %90 çalışan biri olur zaten.

• Valla benim annem hayatı boyunca sabah 5 buçukta kalkmış. Çocukları ve kocasına her şeyi hazır etmiş. Güne geç başlamak bana çok acaip geliyor herhalde bu nedenle. Erken kalkmadığımız gün de yok gibi bir şey.

Hem kadın hem erkek erkenden kalkıp birlikte bir güneşin doğuşunu seyreder. Mümkünse küçük bir yürüyüş. Kahvaltı birlikte hazırlanır.

Ya bunlar zevk, güzellik.

Ha kim totosunu devirip ıh mıh edip duruyorsa hem kendini hem eşini bundan mahrum ediyor demektir.

• Aslinda evlenirken (kendim) hem evi hemde beni cekip cevirecek biriyle evlenirim. Yoksa bana biraksan ev mev kalmaz. Hayat boyu ogrenci evi style. Her aksam makarna

• gençler öyle "yapmaya mecbur" gibi hoplayıp zıplayarak olacak iş değil bunlar
    son zamanlarda gerçekten bu şekilde düşünen kadınlar çoğaldı (hatta erkeklerde azımsanmayacak derecelerde var) ,o nedenle artık evlenmeden önce çok daha fazla düşünmeniz gerekiyor ,evleneceğiniz kişiyle açıkça tüm konuları konuşun derim ,yoksa evlendikten sonra mecbursun lafları hikaye kalır

lakin artık erkeklerde de büyük değişiklikler görülüyor ,mutfağa daha çok giriyorlar ,ev temizliği yapıyorlar :)

o nedenle başkalarını eleştirmek yerine ,siz kendi kafanıza uygun birisini bulup evlenmeye bakacaksınız ,dünyada bin bir çeşit insan yaşıyor ,hepsini kendi kafanıza uydurumazsınız
  • Xreleave kullanıcısına yanıt
    quote:

Kürekle vurup çöpe atın.

Hocam öldüm gülmekten

• Bence koca, yani erkek olan kisi kadina kahvalti hazirlamak zorunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

İnsanlar nasil is bolumu yapiyorsa evlilikte is bolumu olur genelde kadin bir zahmet hazirlasin kocasina kahvalti koca da gider calisir falan. Ha kadin da calisiyordur o zaman belki kocasi da yardim eder zaman zaman zaten kadin da calisiyorsa erkek de yardim etmek durumunda bir nebze. Ha ama, suraya gelelim. Ayni evde iki yabanci gibi yasayacaklarsa niye evleniyorlar peki? Kocanin kendi eli yok mu kendisi hazirliyor tamam hazirlasin, niye sevisiyoruz kendi elini kullansin mast yapsin. Oh ne iyi. Niye evleniyoruz peki? Tamam sevgi falan ama o da bir yere kadar. Arkadasimi da seviyorum ben gidip onla evleniyor muyum?

sen evlenme mümkünse
  • 2017 yılı kadınların zihniyet ortalaması şu..

Ben çalışmayayım, geç kalkayım, işe gitmeyim, eşim köpek gibi çalışsın çok güzel para kazansın çok iyi arabası olsun ev alırsa maddiyatımız sarsılmadan (kendi giderleri zarar görmeden) sürekli gezelim, işten eve gelince -benle ilgilen- saçmalığıyla kafasını becereyim, Akşam geç saatte dönelim nasıl uyuduğumuz hatırlamadan hayvan gibi uyuyup ertesi sabah da bir önceki gece atılan insta minsta durum vs.lere ne kadar beğeni yorum gelmiş onlara bakayım kız arkadaşımla dün geceyi konuşayım..

Biz erkekler de mal gibi işe gidip gözler kan çanağı gibi dönüp sadece -huzur- diyelim.
  • Binlerce yıldır dünyaya hep erkekler egemen oldu. Şimdi de devlet başkanlarına bakın %95 erkektir. En zengin insanlara bakın %95 erkektir.

Bir de "erkekler tarafından eziliyoruz" diyorlar. Ne fiziki yapıdan üstünsün ne de mental yapıdan. Bir işe girişseler en küçük problemde sinirleri bozulur ağlarlar.

Kendilerini erkeklere beğendirmek için kıyafet alışverişlerinde günler harcarlar. Çünkü tek yetenekleri bu. İlgi çekmek.

Herkes yerini bilmeli. Tartışma bittiyse kadınları mutfağa alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Kadın çalışmıyorsa kabul etsin yada etmesin evin tüm görevi ona ait oluyor ve olmalı.

Madem hayat müşterek evin A dan Z ye tüm sorumluluğu çalışmayan kadına ait olmalı.

Hee kadında sizle denk bir çalışma hayatına sahip olur işte ozamanda müştereklik size söker, siz herşeye yardım etmeli kendi kahvaltınızı kendiniz hazırlamalısınız. Eş yemek yapıyorsa sizde sofrayı kurmalı, toplamalısınız v.s. ki adil olsun.

Fakat çalışmayan kadının "ay ben kölemiyim kahvaltı hazırlayayım, kendisi hazırlasın ben uyuyacağım" demesi kadar itici bir mesele yok. Kürekle vurup çöpe atın. İnsanlar eş alıyorlar, damızlık değil.

Tabi Türk ev kızlarının %95 i kendine sponsor aradığı için, çocuğu yaptıktan sonra geçek yüzleri ortaya çıkıveriyor.

Katılıyorum hocam ama burda maalesef insanın özellikle de kız bireylerinin keyfiyeti devreye giriyor, bu keyfiyet başka hiçbir canlıda yok. Yani paradigma şu ki ''banane ben istediğimi yaparım, git kendin ne yapıyorsan yap'' evet kafa bu. Özgürlük ve kendinelik sorumluluk adı altında keyfiyet patlaması ve kusması yaşanmakta maalesef. Siz şöyle olmalı, böyle olmalı, şöyle yapmalı gibisinden yapıyorsunuz ama maalesef lafta kalıyor ve bu olması gerekenler uygulanmayıp keyfiyet patlaması yaşanıyor, özgürlük kusmukları saçılıyor, bir mühendis olarak el atın hocam, kızları hizaya getirin lütfen. Yahu belki de ev araba tasarlanacağına kadın da tasarlanabilir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

Modernizmin zırvaları.

maalesef. hocam düşünüyorum da arabistan gibi yerlerde durum ne acaba? burada durum gördüğünüz gibi erkekler kadınların peşinden koşuyor ve kadın seçiyor çoğu zaman, erkekler de didinip duruyor ve olan erkeğe oluyor ve kadın keyfine bakıyor, hep erkek koşturuyor. yani kadın ve kızların havasından geçilmiyor. peki arabistan gibi ülkelerde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

quote:

Değilim hocam.

burda bir kafa karışıklığı var. sosyal medyaya göre yaşamakla orda yazılanın gerçekliği ayrı bir şey. bazıları sosyal medyaya göre de yaşayabilir, sosyal medyayı hayatına göre de yaşattırabilir, bu eğilimlerle alakalı fakat sosyal medya ve internet siteleri ve forumlar araç görevi görüyor, ordan görüş belirtilebiliniyor. orda yazan görüşler üzerinden bir şeyler olabiliyor, yani görüşleri sunma sistemi. herkes yalan mı söylüyor, hava atmak için mi o görüşü yazıyor bunu bilmekten ziyade o görüşü esas alarak o pencereye yönelmek gerekiyor ki görüşler çerçevesinden yürünsün, yani hava atmak için de yazsa niyetselde davransa görüş üzerinden bir yerlere varılmaya çalışılıyor ama bu entellektüelizm ile kısır tartışmalar arasında gidip geliyor ki entellektüelizm ne kadar mümkün orası da meçhul, tartışma ile bir yere varılıp varılamayacağı meçhulken genelde fiziksel olarak sonlanıyor tartışmalar, kavgaya dönüşüyor, entellektüelizmin mümkünlüğü de ayrı bir mevzu.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

İnsanlar nasil is bolumu yapiyorsa evlilikte is bolumu olur genelde kadin bir zahmet hazirlasin kocasina kahvalti koca da gider calisir falan. Ha kadin da calisiyordur o zaman belki kocasi da yardim eder zaman zaman zaten kadin da calisiyorsa erkek de yardim etmek durumunda bir nebze. Ha ama, suraya gelelim. Ayni evde iki yabanci gibi yasayacaklarsa niye evleniyorlar peki? Kocanin kendi eli yok mu kendisi hazirliyor tamam hazirlasin, niye sevisiyoruz kendi elini kullansin mast yapsin. Oh ne iyi. Niye evleniyoruz peki? Tamam sevgi falan ama o da bir yere kadar. Arkadasimi da seviyorum ben gidip onla evleniyor muyum?

sen evlenme mümkünse

Karikoylu musunuz acaba boyle yazdiginiza gore.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.