Şimdi Ara

Kaçak ADSL kullanım ihbarı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçak ADSL kullanımını nereye ihbar edebilirim ?

• nasıl kaçak kullanılıyor?
  • Bina dışından kablo çekmek suretiyle kaçak kullanım söz konusu...
  • Neden şikayet ediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 24 Ağustos 2008; 20:57:21 >
  • Şikayet edeceğim kişiler zamanında benim ortak kullandığımı sanıp şikayet etmişlerdi, şimdi kendileri kullanıyorlar. Yardımcı olursanız sevinirm.
  • Boşver büyüklük sende kalsın her yanlışa yanlışla karşılık verirsek hiç bişey olamayız
  • @ velideli ; haklısın, bende çoğu zaman o şekilde düşünürüm fakat "Şikayet edersen et, çokta umrumdaydı" tarzı bir diyalog geçti buna kızdım.

Yardımcı olacak biri yokmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salih*

@ velideli ; haklısın, bende çoğu zaman o şekilde düşünürüm fakat "Şikayet edersen et, çokta umrumdaydı" tarzı bir diyalog geçti buna kızdım.

Yardımcı olacak biri yokmu ?

Hakikaten uğraşmaya değmez.. Büyüklük sizde kalsın, küçüklük de onlar da.. Aldırış etmemek, görmezden gelmek en iyisi. Siz onu şikayet edersiniz, husümet daha da büyür.. Hiç gerek yok böyle şeylere.. Sonunda zararlı çıkarsınız..

• turk telekoma...
  • Arkadaşım siz bilirsiniz şikayet etsenizde bişey olmaz ama arkadaşın dediği gibi husumetiniz artar bazı şeyleri görmemek duymamak iyidir. sana kötülük edene iyilikle karşılık verki yaptığından utansın
  • O kaçak kullanım bedellerinin sizin cebinizden çıktığını unutmayın.

Arkadaş Türk Telekoma git,telefon aç bir şekilde ihbar et onları.Hem tartışma olmuş zaten aranızda.Vatandaşlık görevi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salih*

Kaçak ADSL kullanımını nereye ihbar edebilirim ?

karakola şikayet et

ispiyonculukla bi yere varılmaz
    işbirlikçi telekom ajanlığının alemi yok sana ekmek çıkmaz burdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanka26

O kaçak kullanım bedellerinin sizin cebinizden çıktığını unutmayın.

Arkadaş Türk Telekoma git,telefon aç bir şekilde ihbar et onları.Hem tartışma olmuş zaten aranızda.Vatandaşlık görevi

kaçak sumu kullanılıyor arkadaşım nasıl milletin cebinden çıkıyor parası
    kaçak bişey yok ortada paylaşım var

ekonomik seviyesi düşük bir memleketiz bilgiye açız sınırsız internetin ucuzu yok
    o zaman en ekonomik nasıl kullanılır?
    paylaşarak

• bence normal bir kullanıcıyı şikayet etmek etik değil ama seninki kişisel bir mesela olduğu için kendince haklı sebeplerin vardır belkide..

şikayetinin telekomun sitesinden form ile yapabilirsin.. Şikayet ederken kablonun nerden geçtiğini hangi dairelerin kullandığını ayrıntılı ve kesin bir dille yazki ona göre işlem yapsınlar..
  • Valla seni şikayet etmeseymiş, şikayet etme derdim ama, etme bulma dünyası. 444 0 375 i arasan bile onlar seni yönlendirirler
  • Direkt telekoma git eğer bu konuda kararlıysan...
  • bencede şikayet etmen kendince haklı görünüyorsun ama bizim sokakta olmuş aynı durum bir kere ikaz ediliyor sonra yakalanırlarsa cezası varmış,şikayetin senden geldigini bilirlerse sonucuna katlanmak lazım.

birde arkadaşın yukarda dedigi gibi parası benim ve ya bizlerin cebinden çıkmıyor aylık fatura belli zaten dünyanın en pahalı internetini biz kullanıyoruz burda karlı olucak yine telekom sanki iyi bir hizmet veriyorlar gibi bir dünya para alıyorlar ama tekel dünyasındayız elimiz mahkum bunlara,keşke rekabet ortamı olsa ucuz kullansak bu tarz problemler olmasa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: velideli

Boşver büyüklük sende kalsın her yanlışa yanlışla karşılık verirsek hiç bişey olamayız

Kaçak kullanımı şikayet etmenin nesi yanlış? Bu konudaki yorumları okuyunca çok şaşırdım açıkçası...
  • Kardeşim saçmalamayı, hayat dersi vermeyi kesin de biliyorsanız yolunu yazın, bilmiyorsanız susun.
    Yuh be, millet hırsızlığa gerekçe bulmak için yarışa girmiş.Yok zaten telekom milleti kazıklıyormuş, bilmemneymiş.
    Her suçun bir gerekçesi vardır zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bobita

Kardeşim saçmalamayı, hayat dersi vermeyi kesin de biliyorsanız yolunu yazın, bilmiyorsanız susun.
    Yuh be, millet hırsızlığa gerekçe bulmak için yarışa girmiş.Yok zaten telekom milleti kazıklıyormuş, bilmemneymiş.
    Her suçun bir gerekçesi vardır zaten.

dostum bu ülkede internete 30 ytl verecek çok kişi yok millet nasıl tasarruf edip nasıl ucuza mal aederiz derdinde türk telekomdaki adamlar bile paylaşıyolar ama keşke herkesin parası olsa herkes sınırsız açtırıp paşa paşa kullansa
    bu arada yanlış anlamasana laf sokmaya çalışmıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.