Yüzbaşı
04 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Sonera Holding, Turkcell'de 287.6 milyon TL tutarlı nominal hissenin satışa konu edilebilmesi için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvurdu.

Turkcell'in yüzde 51 hissesi Turkcell Holding A.Ş.'YE yüzde 0.05'i Çukurova Holding A.Ş.'ye yüzde 14,02'si Sonera Holding B.V.'ye kalan yüzde 34,93'lük kısım ise halka açık.

Turkcell'in piyasa değeri ise 19 milyar 976 milyon TL seviyesinde.

http://www.hurriyet.com.tr/sonera-holding-turkcelldeki-hissesini-satiyor-40298926
Arkadaşlar 1 ocak 2009 dan itibaren sevgili doğa dostu telekom kağıt fatura göndermeyecek. Elbette amaçlarının doğayı korumak olduğundan hiç şüphem yok .

İŞTE SİZE TELEKOMUN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI

BUNCA SEVGİYE RAĞMEN YAPRAK AÇMAMIŞ UTANMAZ AĞAÇ

Şimdi BURADAN basılı fatura istiyorumu işaretleyelim elin gavurunu daha zengin etmeyelim. Bütün geri dönüştürülebilir maddeleri geri dönüşüme gönderelim.

Edit : Başlık değiştirme
Merhaba arkadaşlar sizlerden açık alanda yaklaşık 5 km çalışabilecek kablosuz bağlanı için yardımlarınızı bekliyorum .Mevcut adsl mi açık alanda 5 km uzaklıktaki arkadaşıma ulaştırabileceğim fiyatı makul anten ve diğer alet edevat konusunda yardıma ihtiyacım var. Benim bulunduğum bölgede pek çok yerde adsl yok ben biraz şanslıyım . Başarabilirsem benden yaklaşık 5 km uzaklıkta bulunan arkadaşıma internet vermek istiyorum.

Kendim elektronikle ilgiliyim . Şu anda elimde airties rt 205 kablosuz modemden başka bişey yok
internette yaptığım araştırmalarda fiyatı çok tuzlu şeyler çıkıyor .Arkadaşımın bütçesi onlara yetmediği için sizlerinde önerilerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar nokıa 6230i telim var turkcell in 100 mb internet paketi var beleş olandan . yalnız ne yaptımsa msn ye giremiyorum çeşitli msn programları denedim olmadı sanıyorum bağlantı ayarlarında sorun var . nete bağlanıyorum ama msn ye bağlanmıyor . bilen arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bende adsl kota sayfası 2 gündür açılmıyor daha doğrusu iki gündür bakıyorum açamıyorum sizdede aynı sorun varmı şimdi kotayı bilmeden aşıp tt kazığının kazık faturasından korkuyorum
Arkadaşlar ben atv yi hiç izlemezdim malum maçlardan dolayı izliyorum yalnız maçlardan sonra telekazığın görüntülü telefonunun reklamı oluyor siz bununla görüşen kişinin gerçekten vatandaş olduğuna inanıyormusunuz
Arkadaşlar ttnet kazığının kota sayfasına girdiğimde sürekli güvenlik kodu hatası veriyor.
Bu sadece bendemi var yoksa genel bir sorunmu
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.038
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 7.357 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.