Şimdi Ara

*** KABLOSUZ ADSL MODEM TAVSİYESİ ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
469
Cevap
0
Favori
129.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lenovo Z710 | Samsung Galaxy S10 Plus

• quote:

Orjinalden alıntı: asprin

Hangi modemi tavsiye edersiniz? US ROBOTICS almayı düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz neler?
    1-) US ROBOTICS - 9106
    2-) AIRTIES - RT210
    3-) ASUS 6020BI 4 Port Wireless ADSL Modem
    4-) D-LINK DSL-G604T Wireless ADSL (4 port) Modem
    5-) DATRON RTA770W ADSL Router (Wireless) Modem
    6-) LINKSYS WAG-54G Wireless ADSL Gateway (4 Port) Modem
    7-) ZOOM ADSL 5590 X6 Wireless, Router, Gateway (4 Port) Modem
    8-) ZYXEL Prestige 660HW ADSL Wireless Router Modem

Kesinlikle ZYXEL

2-3 gün önce fiyatlar düştü. 115$ + kdv
    artık modemin içinde entegre antivirüs var galiba. HW 'e bakmadım da ama 4 portlu 660H olan modellerine modemin yazılımına artık Antivirüs de eklemişler. walla süper bişi... Gerçek antivirüs yazılımı. McAfee sanıyorum. yanlış hatırlamıyorsam.

• yaa arkadaşlar ayıp oluyor ama modemlerin efendisi Thomson Speedtouch 580' e haksızlık yapılmıyormu? Arkadaşım sen al bir speedtouch 580 mükemlmel ve sorunsuz kullan.bende Thomson 180 access point var.2 kalın duvar arkasında 8 metre uzaktan sinyal gücünde en ufak bir değişim olmuyor..Şiddetle tavsiye ederim....
    LinkSys:Kolay kurulum ve kolay güvenlik iyi sinyal seviyesi
    Thomson Speedtouch 580:Kolay kurulum zor güvenlik ayarı ama mükemmel sinyal seviyesi
    KAYITLI LİNUX KULLANICISI #400940
    MECBUR DEĞİLSİN!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modem tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Fiber Modem Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asus ve zoom x6 yı öneriyorum.Ama asusu daha bir öneriyorum.Kullanan arkadaşlarım var.Çekim gücünün çok iyi olduğunu bağlantıda hiç bir kayıp olmadığını söylüyorlar.
  • Zyxel ve airties derim başkasını demem
    koskoca us robotics firması modem yapıyor içinden çıkan aparatlar iyi değil vede cihazda ısınma sorunu var...
  • Hocam bende burdan araştırdım çoğunluk usr yada arties dediği için gittim airties aldım. Ondan önce asus 4 port modem vardı, wireless i yoktu. Meret sürekli problem çıkara çıkara hasta etti beni gittim yeni aldım. İşte airties. Ama şunu söliyim hocam bende usr ile airties arasında kaldım sonuç olarak usr de 2+ özelliği olmayışı beni caydırdı. Fakat airties ten çok memnun değilim. İnsanlar neyi kullanıyorlarsa herkese onu aldırtmaya çalışıyorlar. Bilmiyorum kendilerine yandaşmı arıyorlar. Belkide şöyle düşünüyorlar "ben bu cihazı başkalarınada aldırtırsam bu cihazın servis ağı genişler, benimde faydam olur bu işten" Yani tabi tam olarak bilemiyorum ama böyle bişiler var heralde. Çünkü ben 2 cihazıda dayatma sonucu aldım ama ikisindende memnun değilim. Airties bana göre iyi çekmiyor bence doyurucu değil. Evde 900mhz telsiz telefon var evin her yerinde rahatça çekiyor, 5 senelik telefon. Bende bu mantıkla düşünüp. Aman noolcak işte evin her yerinde çeksin yeter wireles wirelestir, hepsi aynıdır dedim ama o kadar iyi değil 7 metre öteden %50-60 görüyor. Bana göre iyi değil. Gerçi bilemiyorum tüm wirelesler ölemi çünkü ben sadece bunu biliyorum ama bana göre doyurucu değil şu anda, biraz daha zaman gerekiyor bu teknolojinin iş görür seviyede piyasaya çıkarmalarına. Tercih sebeplerimden biride Türk malı oluşuydu. Evet herşey türkçe kurulum çok rahat hiç problem yok o konuda ama cihazın üzerinde "made in Taiwan" yazıyor. Adaptörünün üzerinde "made in china" yazıyor. E ben ne anladım o işten. Bende alırken türkiye kazanacak diyorum. Zaten bizim yaptığımız işten bu kadar olur işte. Cihaz sadece türkçe. Yani oda kurulumu ve kılavuzu. Bir diğer problemde çok ısınıyor. Asus bu kadar ısınmıyordu. Bu cihaz ateş gibi oluyor. Asusu geceleri kapatmazdım o güveni veriyordu bana 24 saat açıktı. Ama bu cihaz yangın falan çıkarırmış gibi geliyor bana. Bir diğer meselede şu 24 saat destek hattı. Valla oda birazcık Türk işi olmuş. Zaten işin sadece bu kısımları Türk işi. Bir beyefendi çıkıp yardım ediyor sağolsun ama. Sanmaki öle banka call centerları gibi bişi. İşte kulaklıkla micrafonla 50-60 kişi oturmuş cayır cayır çalan telefonlar falan yok ortada. İşte 1 kişi oturuyor telefon başında. Zaten arayınca anlayabilirsin arkadan çay bardağı sesleri falan kendi hallerinde yani. Evet şu anda çoğunlukla ulaşılabiliyor çünkü arayan çok yok ama yarın öbür gün noolcak onu bilemem. Çünkü meşgulede yakalandınmı yarım saat sürüyor. Sonuçta 1 kişi var cevaplayan. Fakat bunların dışında aslında modem güzel. Yani bunlar olmazsa. 3-4 gündür kullanıyorum hiç problem çıkarmadı. Ama asus kendini daha baştan belli etti. İlk bir kaç günde bir sürü problemle boğuştum. Zaten böle yapıyorlar işte onda olan onda olmuyor. Tıpkı cep telefonlarında oynadıkları oyun gibi. Tamam pazarlama mantığı. Devamlılığını sağlamak için, bir sürü adam istihdam ediyorlar falan filan çok tartıştık bu konuları ama bana göre yinede bu alçakça ve kahpece. Ne yani biz sürekli çalışçaz bu adamlarda bizden söğüşlicek. Yedire yedire çıkaracak. Buda hak değil. Sonuçta teknolojinin yavaş geliştiği zamanlardada durgun olduğu zamanlarda 70li 80li yıllarda sony gibi toshiba gibi ürettikleriyle ayakta durabildiler. Fakat şimdi ayakta durmaktan çok her geçen gün heri biri devleşiyor ve bu işin artık mantıklı bir yanı kalmıyor. Çünkü o kadar gözümüzün içine baka baka yapıyorlarki. İnsan ister istemez kendini enayi sanıyor. Hiç bişi almak istemiyorum artık ya adamlar resmen soyuyor bizi. Birde bana göre 90 larda falan daha nazik yaıyorlardı bu işi, hiç değilse aldığımız bir şeyi 3-4 sene kullanıyorduk, şimdi iyice cıvıttılar. Senede bir değişiyor. Bu adamların gözü paraya doymıyor. Allah bilir gün gelecek bakkaldan sakız alır gibi 1 kullanımlık cihazlar almaya başlıcaz. Neyse çok sinirliydim biraz içimi döktüm rahatladım. Herkes bizi yürüyen dolar olarak görüyor bıktım yav.

• usr 9106
  • İPTAL EDİLDİ !....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 6 Eylül 2005, 15:26:44 >
    Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asprin

Kafam iyice karıştı.

Hiç karışmasın... İlk tercihinizi AirTies RT-210'dan yana kullanın... AS34 kardeşimiz her ne kadar biraz "paranoyak" yorumlarda bulunmuşsa (ve teorik olarak bunların bazılarında haklı olabilirse de) ben AirTies'ın size hiçbir problem çıkartmayacağından eminim.... Şu anda kabul etmek lazım ki AirTies ürünleri T.Telekom tüm ADSL standart ve alt yapısına en uyumlu (%100 uyumlu) modemler.

2. tercihiniz USR-9106 olsun (ama şu anki haliyle bu 9106'lar ADSL2+ uyumlu değil; ADSL2 uyumlu olması da zaten anlamsız zira bu ülkede ADSL2 hiç hayata geçemeyecek....).
    3. tercihiniz de Zyxel Prestige 660HW (modemin yapısına ve özelliklerine genelde diyecek olumsuz birşeyler yok da satış sonrası servisi ne kadar iyi ve yeterli, orası ???).
    4. tercihiniz Zoom x6 (Oluşum hala iyi düzeyde servis hizmeti veriyor; ancak TeknoSA'lardan almayın orada en az 10,15 YTL daha pahalıya alınıyor...).
    5. tercihiniz Thomson Speedtouch 580 (ancak burada da ticari olarak dikkat edilmesi gereken artık Thomson ADSL ürünlerinin Türkiye'de iki ayrı ancak ikisi de resmi ithalatçı/distribütörünün varlığıdır...).
    6. tercihiniz D-Link DSL-G604T (kasa yapısı ve renkleri gerçekten çok albenili ama itiraf edeyim hiç kullanmadım, denemedim ve de kullananla da tanışamadım...).

Gerisini bana kalırsa hiç dikkate almayınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 8 Eylül 2005, 21:55:42 >
    Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.

• Afak baba bende airties modem problem çıkarır demedimki hatta bendeki hiç problem çıkarmıyor dedim benim memnuniyetsizliğim bana yeterince çekmiyor gibi geldi ama daha öncede dediğim gibi bilmiyorum, başka wirelessli modem kullanmadım. Belkide diğerlerine göre çok çok iyi çekiyodur ama hepside böyleyse yada en iyisi buysa bence yeterli değil bu kadarı. Onun dışındada bana fazla ısınıyor gibi geldi. Ama yer değişikliği yapıcam belkide alet yerini beğenmedi :)) Onun dışındada türk malı deniyor sürekli ama aletin üzerinde taiwan yazıyor. Bunların dışındada bişi demiyorum bunların neresinde paranoya varki. Yalan da değil bunlar. Ben bu modemi öneririm valla asusa gıcık oldum asusa göre çok çok iyi. Birde 7/24 servisi arıyorum valla adamları ilgilendirmeyen şeyleri bile soruyorum yardımcı oluyorlar. Ama öle düşünüldüğü gibi call center gibi bişi değil daha ufak çaplı bişi yani. Ama iş görüyormu; şu an için görüyor hemde fazlasıyla, eee allah bereket versin o zaman. Valla abi modemi koydum kullanıcı adı şifre yazdım çat diye 30 saniyede nete girdim. Ama asus la 2 gün uğraştım oraya git buraya git onu ara bunu ara fıtık etti alet beni. Ayrıca modemi senin yüzünden aldım. Hatırlarsan bir sorun yaşarsam sana gelcem dedim. Ama sana bişi dedimmi çünkü ciddi sorunlarım yok. Birde benim yazdığım yazının son 9 satırı airties le falan ilgili değil. Genel teknoloji sektörüyle ilgili ve bu konuda haksızmıyım abi?

• Airties veya USR tavsiye ederim. Isınma meselesini kafana o kadar takma neticede garanti var. Modemden evi yanan duymadım
    Bizde bahsettiğin telsin telefondan kullanıyoruz (900 mhz panasonic). Üstelik iki ev arasında telsiz niyetine.
    Modemlerde durum farklı, belli bir değerin üzerine çıkamıyorlar. Haliyle kuvvetli olmuyor.
    Ben çekiş gücünü artırmak için parabolik yansıtıcı kullanıyorum. Antenlerin arkasına yarım huniye benzer alüminyum folyo koymanı tavsiye ederim.

ppoa ile speedtouch bu usr9106 wirelessdasindan daha ustun bir performansa sahip dl'lerde. ayrica yukarida yazilmis, ayip etmeyin magicdeath'in bile dilinde tuy bitmistir. thomson diye diye..

bu modemi alip da problem yasayacaginizi sanmayin. biraz yonelin alcatel'e

reklamlari izlediniz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.