![]() babamlar evdeki wifi'yı degistirmis bu yeni wifi hata veriyor acmiyor oncekinde bir sıkıntı olmuyordu. ayrica bu yeni wifi bazi sitelere girisimi de engelliyor: en basiitnden discordun kendi webine giremiyorum. ![]() hem safariden hem de operadan girmeye calistim ama ayni hatayi veriyor. lutfen lutfenLUTFEN yardimci olur musunuz her seyi denedim sildim gene yukledim pcyi restartladim aam yok yani degisen bir sey. yalvaricam simdi ya lutfen yardim edin nasi duzlticem bunu? babama eski wifi getir diyemem cunku rezalet bi seydi bu yenisi interneti iyi cekiyor. bu sene dc kapatildigi zamanlar da bile tuhaf bi sekilde benim bu eski wifi ile dc aciliyordu. baaskalari vpn ile girerken ben vpn kullanmadan girebiliyordum. ![]() |
discord update failed hatasi veriyor. napmam lazim lutfen yardimci olur musunuz?

-
-
goodbyedpi tarzı eklentilerle discordu halledebilirsin ancak diğerleri için vpn lazım veya openwrt tarzı kendin kurman lazım zor iş sen android için byedpi var veya modem ayarlarından güvenlik sansür fln varsa kaldırabiliyorsan kaldır veya issden güvenli internet seçeneğini kapatabilirsin uğraşman araştırman lazım adım adım yardım etmek zor.
-
Evdeki internet cihazı mı değişmiş? Yoksa internet firmanız mı değişmiş? şu an hangi firmadan hizmet alıyorsunuz ?
-
IPv6'yı kapatın sorun çözülecektir. IPv4 üzerinden DNS tanımlamanız halinde update failed hatasını görmez erişim sağlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 10 Nisan 2025; 14:18:53 > -
İpv6yı nerden kapatıyoruz, modem arayüzünde o ayar bende pasif ise pcden internet ayarlarından mı kapatacağız, bu şekilde olur mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modem arayüzünde kapalı olsun olmasın, Windows 11 ipv6 üzerinden iletişim kuruyor. Bu yüzden ipv4 dns çalışmıyor. Denetim masası > ağ ve paylaşım merkezi bölümünden kapatılması gerekiyor ipv6'nın.
Çözüm:
Denetim masası > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin > Wifi ve Ethernet aygıtlarınızın > Internet Protokolü Sürüm 6 (TCP/IPv6) tik kaldırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 10 Nisan 2025; 14:19:21 > -
Tmm, Windows 10 internet ayarlarından ipb6 yı kapattım, zaten benim bağlantı vdsl, Netgsm ipv6 kullanmıyor o yüzden kapattım bir daha açılmayan siteleri kontrol edeyim. Sonra güncelleme eklerim bir değişiklik olup olmadığı ile ilgili.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam tesekkurler yardiminiz icin ancak dediginiz hicbir seyi anlamadim cok yabanciyim kullandiginiz terimlere maalesef ki. ben de pcme vpn indirdim onu kullanarak dcye erisim sagliyorum su anlik bir sorun cikarmiyor bana.
-
android kullanmiyorum apple kullaniyorum. telefonum yok macbooktan hallediyorum islerimi. guvenlik syelerini nasi kapatacagimi bilmiyorum hocm. tesekkurler yine de yardiminiz icin ztn vpn indirdim oradan erisirim sagliyorum dcye. su anlik bir problem yok tekrardan tesekkurler.
-
Bununla ilgili olması ihtimali aklımın ucundan bile geçmemişti, teşekkürler çalışıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X