Şimdi Ara

Jette Alındı, 1.2 TSİ Comfortline + CC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzunca bir araştırmadan sonra onlarca test sürüsünden sonra VW almaya karar verdim. Bu süreçte İ30, yeni civic, Leon, cruze denendi. Ancak hem VW kalitesi hem ikinci el hem de estetik olmasıyla jettayi aldım. Hoş kaporasi yatirilip Eylül 2012ye yetisecek, araca cruise controlde eklettim, toplam maliyet indirimle 46700tlye geldi. Opak siyah renk.
    Bu da nedenleri,
    İ30- yeni olmasına rağmen bir türlü icime sinmedi o kalitesi, evet tasarım acısından oldukça guzel ama 43000tlye 1.6 style versiyonu almak istemedim. Ayrıca ikinci ele düşmüş ve de fiyatlar şimdiden böyleyken ılerde ne olur bilinmez.
    Yeni civic- elegance modelini düşündüm ve indirimleriyle 46000e dek düştüler ama o arabanın arka kısmı hiç mı hiç olmamış, mahzda ve Honda da kan kaybetmeye devam ederken bu eski atmosferik motoru almak icime sinmedi, eski kasa bana göre daha hoş.
    Leon- 1.2 tsı modelini istiyordum ve en son 40.700e cekmislerdi ama yeni kasası çıkınca buna ne olacak dedim, fiyatına göre donanım ve VW motoruyla iyi olacaktı ama değmez dedim.
    Cruze wttc- 41000e de bunun en full paketini bıraktılar, manuel vites,sunroof var, donanım acısından VW highlinedan daha hostu ama ne bileyim olmadı, etrafta yüzlerce satılık cruze gördükçe daha da uzaklaşır oldum bu araçtan.

Evet jetta Comfortline 1.2 tsı f/p acısından diğer araçlara göre belki daha kötü olabilir ama VW içerisinde fiyatına göre oldukça hoş ve de kullanılabilir bir araç, tsı motorda 90-100km hızda 5 litreleri görmek mümkün, vergi avantajı ve de gercek C sınıfı bir araca sahip olmak guzel, ha bu arada tek sıkıntısı beklemek ama ikinci eli de peynir ekmek gibi satılan özelliklerine göre fiyatının aracı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirli olsun. Kazasiz belasiz binmeniz dilegiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldukça mantıklı seçim. güle güle kullanın

açık söylemek gerekirse kriterlerinizde neredeyse tamamen ikinci el satışı düşünerek karar vermişsiniz..
    küçük motor turbo besleme son dönemin yükselen trendi ancak bu motorlar henüz kendini kanıtlamadı...turbo sistemler ve vw yanyana gelince her zaman soru işareti...ben leon 1.2 yi test etmiştim, bakarsan tork 1750 devir 4000 bin devir civarları veriyor ama bana nedense hiç o torkun ivmesini veremedi gibi gelmişti...

artık hayırlı olsun demek düşer ama ben olsam kesinlikle honda derdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: red007

hayırlı olsun! bende jetta çok düşündüm ama benzinli olması korkuttu beni! 0 araç alınacaksa dizel almak en mantıklısı bence! hayırlı olsun! ama eylül ayına kadar kim öle kim kala!

Dizel almak isterdim ama aradaki 13-14bintllik fark kendisini 70binden önce amorti etmeyecek, keske aradaki fark 5-6bin olsaydı, maalesef doğuş oto dsg + dizelde yaklaşık 22 bin tl fark istiyor.
    Bu arada benzinle dizelin fiyatı da birbirine yaklaştıkça yaklaşıyor, LPG bile su an dizelden daha ucuza geliyor.

İkinci elle ilgili yorum yapan arkadasım içinse, maalesef Ağustos 2013gibi düğün yapmayı planlıyoruz ve de olursa 2013 sonu ya da 2014 bası gibi de eve girmeyi planladığımızdan beklenmedik bir durum olursa diye VW jetta bizi uzmeyecegine inanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 1.0 Tsi Vs Megane 1.2 TCE
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun.Jetta almayı uzun süre düşündüm ama ikinci elinden korkmuştum.Hayırlı olsun.Fiyat da iyiymiş.

donanımhaber
  • Hayırlı olsun bence de güzel bir seçim olmuş, özellikle benzinli ve manuelde gayet iyi bir tercih.

Orijinalden alıntı: mcornek

Hayırlı olsun bence de güzel bir seçim olmuş, özellikle benzinli ve manuelde gayet iyi bir tercih.

Teşekkürler, özellikle uzun yolda kullanacağımdan 100km/5.5-6ltlik yakıta 110-130km hızla cruise kontrolle yakalarsam benim için şahane olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqlo -- 3 Haziran 2012; 14:30:15 >

Orijinalden alıntı: bLooP

Biz en son 92 yılında Broadway alırken bu kadar uzun bi zaman beklemiştik araç için. O da ozon mavisi olsun diye direttiğimiz içindi =)
    Şu ülkede keşke yapsam dediğim tek işi Doğuş otonun yaptığı iş. Ne arge ne mühendislik. Aç tükkanı aksın para.

Sorma doğuş oto böyle tezgahı iyi yere kurmuşlar, müşteriyi nerdeyse yalvartiyorlar ama neyse..

Highline neden düşünmediniz?Ya da fiyat aldıysanız onu kaça bıraktılar son olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Hayırlı olsun...

Highline neden düşünmediniz?Ya da fiyat aldıysanız onu kaça bıraktılar son olarak?

Highline için Ocak 2013 dediler maalesef, bursa doğuş oto :( liste fiyatından 850tl indirime gidiyorlar. Full dokunmatik ekran müzik çalar + dijital klima + görsel park sensörleri vs vs aradaki 3000tllik farkı fazlasıyla hakediyor ama yok dendi inanın. 1.4 tsı daha erken gelir dediler ve aynı sekilde golf 1.4tsi icinde öyleydi ama kasası değişecek golfün sadece hitler motorlu modeli alınırdı çünkü ciddi fiyat indirimine gitmesi gerekiyor.

Orijinalden alıntı: corleone

Highline için Ocak 2013 dediler maalesef, bursa doğuş oto :( liste fiyatından 850tl indirime gidiyorlar. Full dokunmatik ekran müzik çalar + dijital klima + görsel park sensörleri vs vs aradaki 3000tllik farkı fazlasıyla hakediyor ama yok dendi inanın. 1.4 tsı daha erken gelir dediler ve aynı sekilde golf 1.4tsi icinde öyleydi ama kasası değişecek golfün sadece hitler motorlu modeli alınırdı çünkü ciddi fiyat indirimine gitmesi gerekiyor.

Bence de fazlasıyla aradaki farkı hakediyor highline.2013 Ocak nedir?El yapımı yapacaklarmış sizin için özel.Böyle bir saçmalık olamaz,gerçekten şaka gibi.

Ben yerinizde olsam eylüle kadar beklemezdim,şöyle bir şey bakardım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sunroof-boya-yok-degisen-yok-orjinal-88417174/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-volkswagen-jetta-1-2-tsi-highline-hatasiz-boyasiz-87920433/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sadece-1400km-de-2012-jetta-1-2-tsi-comfortline-88696681/detay?source=promotion_topl

edit:imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_daniel's -- 4 Haziran 2012; 0:56:32 >

• hayırlı olsun

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Bence de fazlasıyla aradaki farkı hakediyor highline.2013 Ocak nedir?El yapımı yapacaklarmış sizin için özel.Böyle bir saçmalık olamaz,gerçekten şaka gibi.

Ben yerinizde olsam eylüle kadar beklemezdim,şöyle bir şey bakardım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sunroof-boya-yok-degisen-yok-orjinal-88417174/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-volkswagen-jetta-1-2-tsi-highline-hatasiz-boyasiz-87920433/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sadece-1400km-de-2012-jetta-1-2-tsi-comfortline-88696681/detay?source=promotion_topl

edit:imla.

İsterse 1000kmde bile olsa baskasının kullanmış olduğu aracı alacaksak en az 4-5bin tl ucuz olması lazım, linkler için sagolun ama 2011 model Highline olup sıfırıyla aynı parayı vermektense bence fazlasıyla da beklerim, cidden 2011 model üstelik 24000kmde bir aracın bana göre sıfırından en az 5-6 bin tl daha ucuza olmalı, şahsi fikrim ve ben vermem. Uzun yıllar yurtdışında yaşadığımdan fiyat olayı şöyleydi
    Aracın sıfırı 20bin
    Bı kac aylık 17-18bin
    2 yasında. 12-13bin
    4-5 yas. 8-9bin
    Diye gidiyor

Aldı A4 2.0 tdi s tronic full paket 32000 sterlin,85 bin tlyken
    Aynı aracın 2007-2008 modeli. 6-7bin sterlin, 16-18bin tl

Zaten dünyada sadece trde ikinci eli sıfırdan pahalı araclar satılır, inanın bir yabancı baskasının dokunduğu hatta galeride demo olan bir modeli bile sıkı bir pazarlık yapmadan asla almaz. Çünkü sıfırın yeri her zaman ayridir.

Neyse Yorumum biraz uzadı, kısmet Comfortline olanı, saglık olsun, tekrardan teşekkürler.

• quote:

Dediklerinizde haklısınız,olması gereken de dediğiniz gibi.Ancak malesef burası Türkiye ve bu da Doğuşun politikası yüzünden...Kendiniz söylediniz liste fiyatından 750 TL indiriyorlar,alsan da almasan da olur mantığında satış görevlileri var.

3-5 ay minimum sıra olursa,hazirandan dediğiniz gibi 2013 ocak teslimi için sıra verirlerse,o sırayı bekleyenler de elbet kar marjı koyarak satmaya çalışır aldıklarını..Kimse 6 ay sıra beklediği arabayı aynı paradan satmaz sanmıyorum...Arz talep meselesi.O yüzden yazdıklarınız VW ve Doğuş dışındaki araçlar için evet doğru ve zaten öyle de.

Hayırlısıyla geçer umarım zaman,aracınıza kavuşup ağız tadıyla kazasız belasız binersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_daniel's -- 4 Haziran 2012; 2:11:39 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.