Şimdi Ara

Jetta 17 inç jantlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende 2006 jetta var.. Araca spor yada diğer tiplerden 17inç yada 18inç jant-lastik taktırmayı düşünüyorum..Fakat 18inç de çok kararsız kaldm..Acaba lastiğin üstündeki kaporta(çamurluk) bölümüne çok yakın olurmu-sürtme falan yaparmı die kararsız kaldm.. Acaba böyle bi aracı olan varsa burda araç resimlerini paylaşırmı? Çünkü hiç rast gelmedim dışarda 18inç jantlı bi jettaya.. Yada konu hakkında fikirleri ile yardımcı olabilecek ark lar var ise düşüncelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler ;)

Bi kaç tane foto eklicem..Hangisi daha ii olur-yakışır....Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu arada jantlara ait fotolar sayfanın hemen üstünde Mesaj Fotoğraf Galerisi başlığı altındaki fotolardır..Bazıları araç üstünde bazıları normal şekilde..Yorumlarınızı bekliyorum

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 22 Ağustos 2008; 12:57:43 >

• Ya hiçmi kimsenin bi öneri yok ?? Msjı okuyan kişilerden beğenen yada beğenmeyende mi yok ?
  • Ben jettayı güzel olarak buluyorum ama sizin jettanızın diğer jettalardan farkı nedir beğenmemiz için bunu söylemeniz veya göstermeniz gerekir değilmi Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
  • Kötü olmuş bence
  • ehhhhhh....
  • 18 jant takınca arac yere yaklaşmaz ki :) Hatta birazcık daha yuksek görünür. Tabi spor helezon takmadıysanız.

Jant konusuna gelince almışken 18" almanızı tavsiye ederim.Kasası cok iri 17" ufak durur. Fotolardaki jantlarında yakışacağını pek düşünmüyorum
  •  Jetta 17 inç jantlı

Bu jant yakışmış bence Jetta'ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fazla büyük durmuş
  • Benim jettamın diğer jettalardan hiç bi farkı yok.. Sadece diğer arklarında yorumlarını almak istedim.. Temennin için saol..

Bu arada sayfadaki resimde görünen jetta benim deil..Sadece nası durmuş onu öğrenmek istiyorum..Tabi diğer jantlarda nası durur ?

18inç jant için çamurluğa sürtme yapabilir diyorar ??

Sayfadaki opel üstündeki jant hoşuma gitmiyoda deil ????
  • bu arabayı sanki silivri yolunda görmüştüm :D
  • slm batarist ,
    kusura bakma mesajini yeni okudum. Ben almanyada yasiyorum ve cant konularda üc bes tecrübem var. Türkiyede lastik boyutlari nasil kullaniliyor bilmem ama burada her istedin lastik boyutunu takamassin.
    Misal orijinal jantin 16" ve lastiklen beraber 80cm büyüklügü var yerden..... 18" cant taktin zaman lastik boyutu 80cm gecemez ve altina düsemez, bilmem anlatabildimmi???
    Eger tam 80cm toplam büyüklügü olmazsa, hiz göstergesi dogru göstermez ve tako tekrar yeni lastiklere ayar cekilmesi lazim.
    Yani 16" kücük cant büyük lastik ettimi 80cm. Büyük cant 18" kücük yanakli lastik edecek 80cm.
    Bu durumda hicbiryere temas etmez ve hiz göstergen, dogru gösterir.

17" bu lastikleri kullan birsey olmaz : 225/ 45 17"
    18" bunlar : 225/ 40 18" veya 1% toleranz oldugu icin 235/ 40 18"
    19" bunlari : 225/ 35 19"

Bu boyutlari kullandin süre hicbiryerde sürtme meyadana gelmez. Almanyada senin aracina bü boyutlari uygulamadin zaman aracin sigortasi söner ve trafikten cekilir.
    Elimde su an 2 resim var ...bizzat kendi araclarimdan.Ve hichbir sürtme olmadi...hatta ikisinide Spor yaylarlan alcaltirtmistim.

Umarim yardimci olabildim. Sorun olursa haberdar edersin.

Chrysler Sebring <----satildi

Cnt boyutu: ön tekerler 225/45 18" arkalar 245/35 18"

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Chrysler 300C <---aktüel

Cant boyutu 265/30 22"
     Jetta 17 inç jantlı

• Internetten buldum jetta resimleri...
    Bak bunda benim dedim gibi 225 40 18" var
     Jetta 17 inç jantlı

Bunlarin boyutlarini bilmiyom ama bazilarina 20" takmislar.

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

Jetta 17 inç jantlı

• slm donsuzlaz :)

Yardımın için çok saol..Bu aralar baya bi bakıorum..Ama galiba 17 inç taktırıcam.18 inç arabayı biraz zorlar diyorlar..tehlikeyede girmek istemiyorm.!!!!

sıfır jantlar ortalama 700-800 den başlıo..

Yardımın için tekrar teşekkürler.. Bu arada senin makinelerde süper hee :)
  • ok.....hemserim. Iyi düsün , ilerde keske 18 alsaydim deme.
    18 kim zorlar dediyse , yalnis demis.Burda Jettada 18" fabrika cikisi takili.
  • büyük jant eğer kaliteli marka hafifi ise bence daha görkemli duruyor
  • Kötü olmuş bencede
  • türkiye yollarını düşünde al derim 18" le çukura girdiini düşün?? lastik yanaklarının az oluşu janntın zedelenmesinede yol açar kaza yapmanada. görünüm için jantlarına elleme bence denedim ordan biliyorum opel vectra ya yaptm araba şu an pert. jantlar 8 şeklinde.arkadaş toyota corolla parçaladı 98 model en sağlam olanlarını yani onunda jantları 18 likti. bi çukurda parçaladık arabaları. şimdi e220 var ellemeye korkuyorum o derece. jetta güzel araba kıyma derim
  • Değerli arkadaşım ben kendimden örnek verim skoda fabia var bende mam7 modelinin 16'' büyüklüğündeki jantları taktım araba.görünüm olarak hoş oldu ama rahatlıktan hiç eser kalmadı.yoldaki ufak çukurları bile hissettiriyo.araç yerinden kalkmıyo nedeni ise jantların acayip ağır olması.ama hafif alaşımlı jantlar var gayet esnek ve yumuşak performansta etkili olabilir ama sürüş rahtlığında nasıl bi değişim olabilir bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: DonsuzLaz

ok.....hemserim. Iyi düsün , ilerde keske 18 alsaydim deme.
    18 kim zorlar dediyse , yalnis demis.Burda Jettada 18" fabrika cikisi takili.

• fotograf galerine koydugunuz astra gtcnin üzerindeki mak magnumlar jettaya yakısır kanaatindeyim
  • İdare eder.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.