Bildirim
Jetta 1.2 TSI 105 PS DSG vs. Passat 1.4 TSI 125 PS Manuel
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şakamı bu !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Passat alırım, arada inanılmaz kalite farkı var. Varsın donanımı eksik olsun, vitesi de ben atayım...
Bi tarafta dsg riski ve alt sınıf dururken tabiki passat tercih edilir.
Çok yoğun trafıgınız yoksa passat
Normalde şirket aracı olarak jetta kullanıyorum.Arac bakım vb de olduğunda passat verıyorlar, bakım bıtınce aradıklarında telefonu acmıyorum😀
Passat passat passat
Otomatik ihtiyaç sa tabi ki jetta
Passat tamam çok iyi fakat 1. Derecede ihtiyaç tir :)
Kesinlikle jetta
Jetta yakında kasa değiştirecek.
Hız sabitleyicisi ve geri görüş kamerası olmasa da bazat al derim. Ne de olsa bazat ayıplı mal olarak bilinen dsg şanzımanlı değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
jetta c sinifi muadilleri arasinda bile tercih edilebilir bir konumda degilken passatin yanina yazmak mantikli değil. Vw gurubunda kalite hiyerarsine aykiri olarak octavia jettadan daha iyi bir araç.
passat al dsg riskide yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Ekim 2017; 23:17:10 >
Hocam yanlış anlamazsan fiyat ne verdiler ve hangi bayiden aldınız fiyatı? Bende suan başlık açtığınız iki araba arasinda kaldım
Siz jetta yerine hangi muadili tercih edersiniz 1.2tsi DSG seviyesine.
Bu tamamen otomatik manüel ve ihtiyac sorusu, jetta comfort yada high ise gayet alınabilinir. 2 kişi 1 çocuk jetta olur ama bakıcı ya da 2. Cocuk varsa jetta ufak kalır.
2.el olarak da insanlar satin alırken bu paraya otomatik olsaydı diyor. Ozellikle büyükşehirlerde.(istanbul)
1.2tsi 6 7 lt istanbul gerçek tüketim değerleri gayet iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 10 Ekim 2017; 7:38:12 >
sirf dusuk motor diye ve otomatik diye sorunlu cift kavrama şanzimanli almayi dusunseydim octavia alir gecerdim.
2 cocugu olan birisi zaten c- mpv alsin daha çok rahat eder.Ama octavia da geniş bir araç.
Yukarda yazdigim gibi Octavia jettaya tasarimda da kalite de hacimde de geride birakir
Jetta golfun sedani değil ayni kalitede değil.Passat zaten fersahlarca ustun.
üstelik jettanin Kasa cok eskidi yenisi gelecek yakin zamanda.Ve geçen sürede firmalarin coğu bu segmentte araçlarini yeniledi denebilir.
jettaya gelene kadar hb olmayacaksa focus ,elantra-cerato megane son olarak tüplu ve ofkeli kaportasi göcen civigi bile onune yazarim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Ekim 2017; 8:41:54 >
Octavia yeni olmasıyla daha iyi bir seçim1.2 tsı varsa ama marka farki var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 10 Ekim 2017; 13:29:30 >
Passat.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi arasından tabiki Passat. Ama illa otomatik derseniz (ki bence demelisiniz) Jetta değil Octavia seçilir.
Arasında segment farkı var. Ikisi aynı araba değil ki.
sırf d sınıfı diye passat'ı seçmezdim. manuel olduktan sonra d sınıfının hiçbir esprisi kalmıyor. bu durumda bence jetta. -
Jetta golfun sedani degil bu dogru. Ama octavia ile jetta sirf sedan diyede ayni sinif araba demekte yanlış.octavia nin vw karşılığı golftur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X