Bildirim
passat 1.8T / passat 1.8 ???????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
makyajlısı 2001'de çıktı, 99 değil. benimki de turbolu ve lpg'li.
prins takarsan herhangi bi sorun olmaz... -
bizde turbo dizel i var 2 kez turbosu değişti ben olsam turbosuz alırdım lpg ilede mis gibi olur -
turbodan boş ver uzak dur sonra başına çok palahalı işler çıkartır -
bir tanıdıgımda 1999 1.8 t highline passat var serkes.
170 bin km de lpg taktırdı(sıralı) araç otomatik tabii.
şu anda araç 250 bin km de ve hala canavar gibi gidiyor ciddi bir sorun da cıkarmamiş. -
iç göstergesi yan sinyalleri teybi ve içerde bir kaç şeyi değişti diye biliyorum ama sen 2001 yılındaki makyajlısından bahsediyorsan ben onu kastedmemiştim derim.
quote:
Orjinalden alıntı: hikmetbal
makyajlısı 2001'de çıktı, 99 değil. benimki de turbolu ve lpg'li.
prins takarsan herhangi bi sorun olmaz...
-
1.8T varken 1.8 tercih edilmemeli, 1.8 ile 1.8T nin yakıt sarfiyatı aynı ama T ler performans canavarı.. Turbo arızası da yok kardeşim piyasada binlerce 1.8T var bende dahil ne kolay geliyor turboyu bozmak millete ilginç.. turbo dediğin zamazingo çıkma 650 ytl civarı sıfır 1.5 milyar, takma kafana pasata binecek adam bu maliyetlere takılmaz, yok takılırım diyorsa clio, albea yı tercih et. -
senin dediğinde sadece iç ışıklar (yeşildi, mavi oldu) ile sinyal lambaları ve aklıma gelmeyen bikaç ıvır zıvır değişti. o da 1998modellerde değişti. daha doğrusu 1998 yılı ortalarında çıkanlarda değişti. çünkü benimki 97 sonu 98 ve yeşil lambalı.
1.8 t olayı ise, yakıt olarak hiç fark yok. o kasayı kullanıyosan turboluyu seç derim. ama yine de sen bilirsin. turbo arıza çıkarır mı? her şey olabilir, ama hiçbir şeyin garantisi yok ki. sürüş zevki arıyosan turbolu tavsiye ederim. benden söylemesi... -
1.8 düz (atmosferik) olanda confortline varmı?
yani donanım olarak 1.8 t kadar donanımı olan varmı??? yoksa en baz modelmi bu 1.8 motorlular
mesela 1.8 düz alacaksam bir otomoatik klima, Al. jant, kol dayama, yol bilg. olsun isterim.
bunlar 1.8 de mevcutmu?? -
quote:
Orjinalden alıntı: serkes
1.8 düz (atmosferik) olanda confortline varmı?
yani donanım olarak 1.8 t kadar donanımı olan varmı??? yoksa en baz modelmi bu 1.8 motorlular
mesela 1.8 düz alacaksam bir otomoatik klima, Al. jant, kol dayama, yol bilg. olsun isterim.
bunlar 1.8 de mevcutmu??
evet bildigim kadarıyla var -
al. jant yok ve ayrıeten hiç güzel durmuo 1.8ler ama 1.8t lar hem gider hemde görüntü var -
ÖN TAMINIDA KRONİK SORUN GİBİ BİR ŞEY DUYMUŞTUM BUNDAN 7-8 SENE ÖNCE ACABA NE KADAR DOĞRU.. -
1.8T alırdım ben de o aracın hakkı o. Ayrıca Turbosunu düzgün kullanırsan sorun çıkarcağını hiç sanmıyorum. -
valla bizde passat 1.8 vardı sonradan bide lpg taktırdık arab 10 numara bi araba yaa.lpg li halde 3.viteste 150 diodu araba.bence 1.8 -
1.8t ile düz model hemen hemen aynı yakıtı tüketiyorlar ama turbo ciddi anlamda daha atak ve performanslı
ayrıca turbonun lastikleri daha geniş yol tutuşu daha iyi donanım olarkta düz modelden daha donanımlı oluyorlar
şahsi kanaatim turbo tercih edilmeli ama uygun fiyatlı ve donanımlı bir düz modelede hayır demezdim -
aslında ilk başta 1.8t diyesi geliyor insanın ama malum turbo sorunu bu aracın başında kaldı artık.
sadece kendi dükkanımızda 2-3 tane ayrı 1.8t passat'ın turbo arızasından dolayı turbosunun değiştiğini bilirim
düz 1.8'lerde piyasada tutulmuyor 1.8t kadar
aslında araların sadece 25 hp ve biraz aksesuar farkı var
uygun fiyatlı bir 1.8 bulursan almaya çalış boşver 1.8t'yi
bu zamana kadar sorunsuzunu zor bulursun artık -
arkadaşlar uzun bi sure gectı belkı ama gende belkı kafasında bu konuda soru ısaretı kalan olmus olabılırım şöyle söyleyım! eğer b5 kasa passat almayı düşünürsen 1.8t modelı en ıyısı aracın kılosu bıldıgınız uzere yuksek yuksek kılo araclarda motor gucu onemlıdır ona gore az yakar mesela bu aracın 1.6 sı war azmı yakıyor tabıkı hayır daha cok yakıyor hemde performans olarak cok cok fazla! 151. beygır dıle kolay we turbo olusu cok guzel bı ozellık arkadasımın yenı kasa vectrası war 1.8 bındıgımde emın olun zewk alamıyorum ayrıca lpg de performans dusuklugu yasamıyorsunuz 4. vitesle 200 km hızı gordum araç guzel fıyat konusundada konforu we performansına gore super dıstan ne kadar oturaklı gozuksede ıcı bir canavar :) şuda bı ayrıcalıktır passat'a bınen bır daha baska arabaya bınmek ıstemez :) saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verag -- 26 Aralık 2009; 2:12:52 > -
makyajlı kasalarda turbo sorunu yok 1.8 t tabiki 1.8 in 1.6 dan pek farkı yok performansda -
bende 2001 model 1.8t passat var 8 yıldır kullanıyoruz bugüne kadar hiç masraf çıkartmadı -
Gözün kapalı alabilirsin 1.8 Turbo 150 HP 20V DOHC + Otomatik + LPG bir de HIGHLINE II ve Sunroof varsa dostum her kilometreden sonra bir "wow" ve her akselerasyonda da "whohoowwww" dersin. Bunun 4.0 W8 275 HP ve 4-MOTION olacak ki LPG de takacak ve arabanın içinde yatıp kalkacaksın, Allah korusun arabayı değil, 4.0 W8 275 HP motoruna ve 4-MOTION sistemine göz dikerler, söker ve götürürler, olabilir yani... Kolaylık olsun diye arabayı da götürebilirler.
Benzer içerikler
- volvo s60 en çok tutulan modeli hangisi
- 1.5 dci motor kronik sorunlar
- fiat egea
- hyundai era 1.4
- egea forum
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X