Şimdi Ara

Jeep Grand Cherokee 5.2 Yakıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
43.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, Jeep Grand Cherokee 5.2 96,97 model almayı düşünüyorum. LPG'li kullanacağım. Şehir içi kaç kuruş yakıyor bu araç? Bazı yerlerden 30,35 kuruş diye duydum. Eğer böyle ile satın almayı düşünüyorum aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Ankara'da yakın bir arkadaşımın aracı (LPG'siz) 100 km'de ortalama 18-19 litre benzin tüketiyordu aynı araçla. Şimdi bu araç 23-24 litre LPG yaksa.. Imkansız, zaten bu tarz bir aracı alacaksanız haftasonu hobi aracı niyetine kullanmak lazım, öbür türlü mantıksız

Alıntıları Göster
    60 kuruş nedir yav
    Yapay Zekanın Yanıtı

Jeep Grand Cherokee 5.2 Yakıt Tüketimi

Jeep Grand Cherokee 5.2, güçlü bir SUV olmasına rağmen yakıt tüketimi konusunda endişeleriniz olabilir. İşte Jeep Grand Cherokee 5.2'nin yakıt tüketimi hakkında bilmeniz gerekenler:

• Grand Cherokee 5.2 Yakıt Tüketimi: Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Jeep Grand Cherokee 5.2'nin şehir içinde 20,0 litre/100 km, şehir dışında 12,5 litre/100 km ve ortalama olarak 15,3 litre/100 km yakıt tüketimi vardır.
    • Grand Cherokee 5.2 Yakıt Tüketimi LPG: Jeep Grand Cherokee 5.2, LPG ile de çalışabilir. LPG ile yakıt tüketimi, benzinle çalışmaya göre daha düşüktür. Şehir içinde yaklaşık 16,0 litre/100 km, şehir dışında yaklaşık 10,5 litre/100 km ve ortalama olarak 12,6 litre/100 km LPG tüketimi bekleyebilirsiniz.
    • Grand Cherokee 5.2 Yakıt Tüketimi LPG 2023: 2023 model Jeep Grand Cherokee 5.2'nin LPG'li yakıt tüketimi, daha önceki modellere göre biraz daha düşük olabilir. Güncel rakamlar için resmi kaynaklara başvurulması önerilir.

Yakıt tüketiminin sürüş tarzı, trafik koşulları ve hava sıcaklığı gibi faktörlerden etkilenebileceğini unutmamak önemlidir. Ayrıca, LPG dönüşümü aracın yakıt tüketimini ve performansını etkileyebilir.

Jeep Grand Cherokee 5.2'nin yakıt tüketimi, güçlü motoru göz önüne alındığında nispeten yüksektir. Ancak LPG ile çalıştırıldığında yakıt maliyetlerinden tasarruf edebilirsiniz. Aracınızın yakıt tüketimini azaltmak için sakin sürüş tekniklerini uygulamalı, gereksiz ağırlıkları taşımamalı ve lastiklerinizi uygun şekilde şişirmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 5.9'u tüpte 60 kuruş yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

5.9'u tüpte 60 kuruş yakıyor.
    Benim araç 25 yakıyor Grand Cherokee nasıl yakacak 30-35 kuruş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Benim araç 25 yakıyor Grand Cherokee nasıl yakacak 30-35 kuruş ya

Alıntıları Göster
    Mümkün değil.
  • quote:

Mümkün değil.

Alıntıları Göster
    kuzenimin 4.6 range rover'ı bile tüpte 75 kuruş yakıyor babamın dizel 3.0 motorlu aracı bile 40-45 kuruş yakıyor onun 35 kuruş yakması mucize olur
  • quote:

Mümkün değil.

Alıntıları Göster
    5.2 en uyumlu tüp olarak LANDİRENZO tercih ediliyor ortalama yakıtta şehir içinde 40-45 krş arasında değişmektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat*

5.2 en uyumlu tüp olarak LANDİRENZO tercih ediliyor ortalama yakıtta şehir içinde 40-45 krş arasında değişmektedir

Alıntıları Göster
    40,45 kuruş yine iyimiş almayı düşünüyorum ama kararsızlıkta var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jeep Renegade 1.6 multijet
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hic oyle 40-45 kurus yakan bir araba degil, belki uzun yolda yakar onu. Sehir icinde 18-19 litreyi buluyor onlar merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

hic oyle 40-45 kurus yakan bir araba degil, belki uzun yolda yakar onu. Sehir icinde 18-19 litreyi buluyor onlar merak etmeyin
    23-24 litre yakarsın şehir içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North Korea -- 10 Aralık 2011; 12:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: North Korea

23-24 litre yakarsın şehir içinde.

Alıntıları Göster
    Lpg'nin litresini 1 Liradan alabilirseniz sizin hesap tutar 30-35 kuruş yakarsınız.. Siz şimdiden 50 kuruşu çıkarın gözden..
  • quote:

YUHHHH O KADAR YAKIYOR MU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

quote:

YUHHHH O KADAR YAKIYOR MU

Alıntıları Göster
    Ankara'da yakın bir arkadaşımın aracı (LPG'siz) 100 km'de ortalama 18-19 litre benzin tüketiyordu aynı araçla. Şimdi bu araç 23-24 litre LPG yaksa.. Imkansız, zaten bu tarz bir aracı alacaksanız haftasonu hobi aracı niyetine kullanmak lazım, öbür türlü mantıksız

• quote:

Alıntıları Göster
    60 kuruş nedir yav

• 60 kuruş yaktıracağıma arabanın parasını peşinat yapar kred çeker dizelini alırım. Yakıt parasıyla da hem kredi öder hem mazot alırım. Hatta 2+1 ev kredisi bile ödenir artan parayla
  • Nakit alacagim arkadaslar kredi cekemiyorum malesef ki. O yuzden cherokee dusunuyorum. Ama bu kadar yakiyosa bakicaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Nakit alacagim arkadaslar kredi cekemiyorum malesef ki. O yuzden cherokee dusunuyorum. Ama bu kadar yakiyosa bakicaz.
    Şuandada bizde grand cherokee var yakıt dışında sorunsuz bir araç (temizini bulduktan sonra tabiki eğer geçmişi kirli bir araç alırsanız kafadan araç fiyatı gider.)

Bence grand cherokee 5.2 yerine Suzuki vitara 1.6 5 kapı otomatik vites alabilirsinz. 3-4 millarlık bir masraf ilede araziye rahat sokabilirsiniz.En azından gözünüze gelmez.

Eğer durumunuz varsa Grand cherokee 5.9 alın yakıt olarak durumunuz varsa 70-75 kuruş yakar ama kalkışta m3 ile kalkar
  • Uzun yolda 15 şehiricinde 25 lt lpg yakar.kurus yazanlardan nefret ederim.ne bileyim sen kactan aldin lpgyi.

Ben 13 lt yaktirmistim en az.mt extrem takiliydi 80 i geçmedim mecburen.

Şahinden fazla yakmaz onuda söleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Uzun yolda 15 şehiricinde 25 lt lpg yakar.kurus yazanlardan nefret ederim.ne bileyim sen kactan aldin lpgyi.

Ben 13 lt yaktirmistim en az.mt extrem takiliydi 80 i geçmedim mecburen.

Şahinden fazla yakmaz onuda söleyeyim
    güzel hort olmuş 2011 den 2014 atlamış :)
  • Sınıfının en az yakani olan 4.0 v6 land cruiser s.içi 15 lt benzin.19 lt lpg tüketiyor.
    Cherokee 20lt assa tuketmez. Bu da 55krs eder.uzun yolda bu değer düşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

Sınıfının en az yakani olan 4.0 v6 land cruiser s.içi 15 lt benzin.19 lt lpg tüketiyor.
    Cherokee 20lt assa tuketmez. Bu da 55krs eder.uzun yolda bu değer düşecektir.
    Stonewall ile konuşmalarıma göre şehir dışında 20 litre yakabiliyormuş. Hatta top speed denerken 40 litrelerden bahsediyor.
    Şehir içini soruyorum. Sorma diyor.
    Şöyle de bir olay varmış, GC'de kuruş hesabı yapılmaz. Lirayla konuşacaksın.

Değil mi Stonewall?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.