Şimdi Ara

Japon arabaları ses sistemi olarak ne kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony alpine vs falan bi marka kullanıyormu yoksa fiatın ne idüğü belirsiz hoparlör ve teyp demeye bin şahit müzik dinleme zevkini berbat eden ucubelerimi kullanıyor

• Toyota Avrupa sevkiyatları için Philips kullanıyor. Diğerlerini bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bana böyle denk geldi bilmiyorum; ama bindiğim tüm Japonların ses sistemi kötüydü. Corolla'yı zaten saymıyorum böyle skandal görmedim. Yemin ederim şirketteki Transit'in ses sistemi on çeker buna.
  • Mazda 6'da Bose var.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Belki bana böyle denk geldi bilmiyorum; ama bindiğim tüm Japonların ses sistemi kötüydü. Corolla'yı zaten saymıyorum böyle skandal görmedim. Yemin ederim şirketteki Transit'in ses sistemi on çeker buna.

Sesi çok az geliyor. Net olsa neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaydı yeni üye

sony alpine vs falan bi marka kullanıyormu yoksa fiatın ne idüğü belirsiz hoparlör ve teyp demeye bin şahit müzik dinleme zevkini berbat eden ucubelerimi kullanıyor

Kendi aracım dahil hangi markanın ürünlerini kullandıklarını bilmiyorum ama iyi bir ses sistemi var, mükemmel değil ama kötü de değil.
    Bu arada FIAT'ın ne idiğü belirsiz modelleri demişsiniz ama 2007 model Palio'mdaki ünite PIONEER'di. Palio konusunda fotolarını paylaşmıştım.
  • Bende bindiğim japonlardaki ses kalitesini hiç beğenmedim. hatta adamlar 13 cm lik hoparlör falan ile bitiriyorlar işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logan'da ses sistemi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mitsubishi rockford kullanıyor,dinledim iyi yani bass olayı tatminkar'dı.
  • BMW e46 Aracımda orjinalden '' HARMAN KARDON '' Hi-Fi Müzik Sistemi var toplam 12 tane hoparlör var :))

Tweet'i - Tiz'i - Bass'ı falan gayet sağlam.. Orjinal Hi-Fi müzik keyfi bmw'de bence olmazsa olmaz..
  • bu japonların otomobillere bakış açısı gerçekten avrupanın çooooooooooooooooook gerisinde ..
  • D segmentlerinde veya emsallerinde Bose ayarında, diğerlerinde ise sıradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

D segmentlerinde veya emsallerinde Bose ayarında, diğerlerinde ise sıradan.

Aynen...

Segment ve aracı aldığınız pakete bağlı. Benim aracım 2011 Hyundai Genesis Coupe ve bende 7+1 hoparlörlü Infiniti sistem mevcut. Ancak ses kalitesi konusunda tam tatmin ettiğini söyleyemem. Müdürümde 2010 Dodge Charger R/T var ve standart isimsiz bir sistem gibi gözüküyor, ancak onda sesler daha tok gibi...

Corolla kiralamıştım 2 kez, ondaki hoparlör zaten sadece ses çıkarsın diye takılmış gibi, gerçekten rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

BMW e46 Aracımda orjinalden '' HARMAN KARDON '' Hi-Fi Müzik Sistemi var toplam 12 tane hoparlör var :))

Tweet'i - Tiz'i - Bass'ı falan gayet sağlam.. Orjinal Hi-Fi müzik keyfi bmw'de bence olmazsa olmaz..

Bmw alınıyorsa en üst düzel ses sistemiyle alınmalı.

Yoksa rezalet.

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

bu japonların otomobillere bakış açısı gerçekten avrupanın çooooooooooooooooook gerisinde ..

Yaw he, he.

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

bu japonların otomobillere bakış açısı gerçekten avrupanın çooooooooooooooooook gerisinde ..

Yaw he, he.

Bu arkadaş da takmış vw'e zaten.

• arkadaş yazmış yeni mazda 6 da BOSE kullanılıyor. yeni mazda 3'te de BOSE kullanılıyor. Bu japon mazdanın bu işe ne kadar çok önem verdiğini gösterir. diğer japonları bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

quote:

sony alpine vs falan bi marka kullanıyormu yoksa fiatın ne idüğü belirsiz hoparlör ve teyp demeye bin şahit müzik dinleme zevkini berbat eden ucubelerimi kullanıyor

Kendi aracım dahil hangi markanın ürünlerini kullandıklarını bilmiyorum ama iyi bir ses sistemi var, mükemmel değil ama kötü de değil.
    Bu arada FIAT'ın ne idiğü belirsiz modelleri demişsiniz ama 2007 model Palio'mdaki ünite PIONEER'di. Palio konusunda fotolarını paylaşmıştım.

2007 de birkere kullanıldı sonra bitti gitti öylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 13 Ekim 2013; 12:06:06 >
  • kendi aracımda Panasonic kullanılıyor, marka bilgisi ön yüzde yazmıyor ancak arka kısmında etiketlenmiş.
    4 hoparlör + 4 tweeter mevcut, ses sistemi çok başarılı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

quote:

2007 de birkere kullanıldı sonra bitti gitti öylemi

Bitti gitti demedim 2007 model aracımdaki durumu açıkladım. Diğer modelleri bilmiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Unutmayın bu forumda "Ucube Fiat" kullanıcılarıda var.

Ben Ses sistemleriyle uğraştım. Bazamın altı Pioneer Teyp ve Kolonları ile doludur, 10 bin TL lik malzeme yatıyor orda. Ama Albea aracımda bana sunulan sistem gerçekten güzel. Orta düzeyde alt frekans baslar, tizler çok güçlü, önler midleri destekliyor vs vs. Ben müzik açıtğımda keyifle dinleyebiliyorum.O zaman benim Pioneer ürünlerimde kusur var.Ve bana D segment araçlarındaki ses kalitesini sunuyor.Şunuda belirteyim.En baz versiyonda bile 6 Hoparlör sunar Albea-Palio da. Bi üst donanım paketinde ise 8 hoparlöre çıkar.

Soruna gelirsek. Honda ses sisteminde 90 lı yıllarda ve biraz daha gerisinde çok iyiydi. Özel Pioneer ürünleri ürettirip koyardı arabalarına. Hondanın kolonlarıda meşhurdur zaten ondaki tiz-mid kolonlar özellikle aranıp arabalara konur hala.

Durum hakkında bilgisizken nasıl böyle net yargı koyabiliyosunuz anlamıyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.