Şimdi Ara

Puma 1.0 Ecoboost Motor Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Jon doe Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski Ecoboost larin adı çıkmıştı geçmişte.

Şimdiki üniteler nasıldır?

Performans kaygımız yok. Pumayı genel olarak araştırıyorum.

Motor olarak sorunsuzluk arıyorum. Büyük bir kronigi olmamalı.

Focusta 7 sene 1.6 TDCİ kullandım çok memnundum.

Bu üniteyi bilen ya da kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.0 motorlar yaramaz Ford'da, yağlı kayış.

Dünya'nın en aptal işi, PSA ve Ford'un yağlı kayış araçlarından uzak durun.

Pazar günü Alfa Junior alacaktım, o da yağlı kayışmış, vazgeçtim mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 28 Ağustos 2025; 0:23:8 >
  • Yeni üretimlerde trigeri tekrar zincire döndürdüler ama yağ pompası kayışı hala yağlı tip.

Bunun dışında her küçük hacimli motor gibi keyfi değil her güç lazım olduğunda devir çevireceksiniz. Çevikliği başarılı. Sakin kullanırken alt devirler yeterli.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Hocam 2021 den sonra triger zincire geçildi. Yağlı kayış sistem olsa ben de almam.

Bı sürü psa modeli var beğendiğim ama bu kayış yüzünden almıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Yukarıda ki arkadaş yazmış. Sorunları devam ediyor, devirdaim sorunu da var.

Ayrıca Ford'dan artık binek araç alınmaz, forumdakiler bilir ne derece Ford'cu olduğumu.

Yetkili servisler artık binek araçlara bakmaya tenezzül etmiyorlar, ahlaksızca ve cüretkarca ''biz transit bakıyoruz yoğunuz, sonra getirin'' vs... gibi konuşmalar yapıyorlar, hatta ve hatta satış+servis için günlerce arayıp bayilere ulaşamadığınız bile oluyor.

Varsa yoksa Transit, akıllarını yemişler, o da Ambulans garanti araç. Sivil Transit zaten yine servise gitmiyor, yırtık turbo hortumu için 300.000TL fiyat veren, turbo+dpf+sensörler değişecek araç 1 ay yatacak diyen ahlaksız bir distribütör ve bayi ağına sahip marka oldular Türkiye'de.

Diliniz yanmasın aman.

• Birleşik Krallıkta senelerdir en çok satan araç. 1.0 hibritlerde sorun pek yok sanırım. Açıkcası her güncel her araçta bir sorun olduğundan bahsediliyor. O sebeple bu bütçede alacağınız her araç bu forumda bir şey söyleyeceklerdir. Yeni makyajlı kasa direksiyonu bana aşırı itici geliyor. Ticari direksiyonu gibi. Kullananlar memnun ama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

Puma'nın ilk çıktığından beri bütün motorlarında zincir kullanıldı. Söylediğiniz yanlış bilgi. Ayrıca motordan yana da bir sıkınıtsı yok aracın. Kaç senedir satılıyor major bir kroniği de yok. Şanzıman ve motor uyumu çok iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio 1.4 RT nasıldır
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.