Şimdi Ara

Jahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
8.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorum

milliyetçi muhalif geçinenlerin alayının geçmişi böyle,sadece ifşa edilmeyi bekliyorlar. 15 yaşında da ata sevdalisiydim 28 yaşımdayım yine atamın izindeyim. tutarsız ve kişiliği gelişmemiş insanların topluluklarına katılmayın kendi fikirleriniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bombos bir konu
    On bes yil oncesi sen ile su anki sen ayni misiniz? Kodlanmis robot degilsek dusuncelerimiz kisiligimiz zamanla degisir

Ayrica chp elestirilemez diye bir kaide mi var? Yanlus gordugunu sonuna kadar elestirir ki bu adam akp yi de elestiriyor. Akp secmenine ne olursa olsun oy atiyorsunuz dedikten sonra aynusini yapmaniz cok manidar kaciyor.

kıbrısta rumların katlettiği Türkler için de mizansen demiş. hadi insan değişir de böyle bişey demek için hasta olmak lazım.

Kemal ÖZKİRAZtwitter
    “Yerli ve milli muhalefet olacak bu arkadaş en milli davamız olan Kıbrıs ile ilgili ne söylemiş ona da bakalım mı? Küvet katliamı vardı gençler bilir misiniz? Hah işte bu yerli ve milli bukalemun o katliama mizansen diyor. Kendisi de Kıbrıslı bu arada. Kim hain?”
    https://twitter.com/avrasyaanket/status/1530861709820416001

Jahrein 18 yaşında neyse şu anda da aşağı yukarı öyle. Ne söylediğinizi de bilmiyorsunuz. Birilerini savunma refleksinden uzaklaşın ve biraz sakince düşünün.

18 yaşında : "pkklıların annelerini anlayın, pkklılara empati yapın, kürtler dağa çıkmakta HAKLI, aptal militaristler, savaş çözüm değil"

35 yaşında : "PKK POSTERİ ALTINDA KONSER VEREN BİRİNE KONSER VERDİREN IBB BAŞKANINA OY MOY VERMEM "

Yukarıdaki iki ifade de uydurma değil. 35 yaşında 18 yaşındaki bazı görüşleriniz değişir ama böyle kökten ve böylesine 180 derece değişim insana bir şüphe duydurur yahu.

Bu arada Jahrein'in belediyeyi pkklı diye gömdüğü olayda Aynur Doğan'ın konser tarihi kaç biliyor musunuz ? 2011

Belki o da jahrein gibi fikir değiştirmiştir ? Belki o da gerçekleri görmüştür AYNI JAHREIN gibi. Belki ikisi de AYNI ZAMANDA ÖCALANCILIĞI bırakmıştır ?

Birinin olduğuna inanıyorsunuz ama diğerine ihtimal bile vermiyorsunuz.

• öyle deme ama tek "vasfı" (Jahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorum ) oyun oynamak olan jaho bilmem ne partisinin destekçisi, forumdaki "sadece son bir kaç aydır ortalıkta gözükmeye başlayan gözü dönmüş salya saçan fanatik partili" güruh saldırır bak Jahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 29 Mayıs 2022; 14:12:28 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

kişiliği gelişmemiş bir adam ve onu meşhur edenlerde gelisim çağındaki ergenler.

jahrein karşıtı bir yorum yazdığında 31 yazan kitle bunlar.

• siyasete girmeyi düşünüyor çok net ama ben ülke yönetmek hakkında en ufak fikri olduğunu düşünmüyorum. bunlar yapıyosa ben de yaparım özgüveni sadece

• bombos bir konu
    On bes yil oncesi sen ile su anki sen ayni misiniz? Kodlanmis robot degilsek dusuncelerimiz kisiligimiz zamanla degisir

Ayrica chp elestirilemez diye bir kaide mi var? Yanlus gordugunu sonuna kadar elestirir ki bu adam akp yi de elestiriyor. Akp secmenine ne olursa olsun oy atiyorsunuz dedikten sonra aynusini yapmaniz cok manidar kaciyor.

• Jahrein falan umrumda değil ama genel bağlamda konuşacak olursam, bir insanı muhtemelen lise yıllarında yapmış olduğu yorumlar ile yargılamak yanlış diye düşünüyorum. İnsanların fikirleri ve görüşleri değişebilir, insanlar olgunlaşabilir.

• Klasik Zafer trollü. Bu partide apoya 'sayın' diyen de var, fetöye 'hocaefendi, sayın' vs. diyen de. Albayrak'a, Soylu'ya, Bahçeli'ye övgüler dizen tipler dolu. Ama kendilerini pazarlarken hepsi milliyetçi, Atatürkçü, vatan sevdalısı kamuflajı giyiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hı hı evet evet değişmiş, malumların da eskiden fetö ile yemedikleri halt yoktu ama değiştiler değil mi? hı hı evet değiştiler ben şahsen inandım hı hı evet evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 29 Mayıs 2022; 14:31:24 >
  • kıbrısta rumların katlettiği Türkler için de mizansen demiş. hadi insan değişir de böyle bişey demek için hasta olmak lazım.

Jahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorum
    Jahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorumKemal ÖZKİRAZtwitter
    “Yerli ve milli muhalefet olacak bu arkadaş en milli davamız olan Kıbrıs ile ilgili ne söylemiş ona da bakalım mı? Küvet katliamı vardı gençler bilir misiniz? Hah işte bu yerli ve milli bukalemun o katliama mizansen diyor. Kendisi de Kıbrıslı bu arada. Kim hain?”
    https://twitter.com/avrasyaanket/status/1530861709820416001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 31 Mayıs 2022; 11:29:16 >
  • 14yıl önce ben de çok garip şeyler söylüyordum hem de çok garip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • valla güzel patlatmışlar jahreini.

Hala savunanlar var. ulan şu sosyal medya nelere kadir. herşeyi bulup çıkarıyorlar.

Bu adam İmamoğlu için "çıkıp bir özür bile dilemedi "diyordu. çömez siyasetçi arkadaşımız kendi ne yapacak bakalım !!!

• Adam CHP nin iki tane foyasini ortaya çıkarınca hemen düşman belledi herkes . Akp den daha çok akp bunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jahreyn kim?

• İnsan zaten değişebilir ama pkklı Fethullahçı kurumlarla ilişkisi olmuş kimselerin değişimine zor inanılır. Örneğin, Nezih Onur Kuru. Kendisi fethullahci kurumda calismis, anasi babası fethullahci. Anası maklube fotoğrafını profil fotoğrafı yapmış. Şimdi bu adam sosyal demokratım diye takılıyor. İki üç sene önce kendisini takip ediyordum, seçimleri ha bire Kürt oylarına bağlayıp duruyordu. O yüzden seçimde İmamoğlu'nun adaylığını bekliyordu. O ara anlamam lazımdı aslında bunda bir bit yeniği olduğunu.
    El-bahreyn hâlâ bu kafadaysa amenna ama el-bahreynin değiştiğine inanmak gayet tabii.

• salya saçarak herkese saldıran sapkın malum güruh tek kelime edemeyip üzerine laf çevirmeye gelmiş asdhgsahgdksahdkahdkashkdashjkdsa Jahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorum 

• napervasız kullanıcısına yanıt
    Jahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorumJahrein ⚙️twitter
    “Puhahahaha 17-18 yaşımda bir forumda yazdığım şeylerden yola çıkarak beni patlattığını düşünen muşmula Kemal. Ben o halimden bugüne 30 fırın ekmek yiyerek geldim. Değiştim. Geliştim ve gelişiyorum. Eski aptal halimi hatırlattığın için sağol. Kendimle bir kez daha gurur duydum.”
    https://twitter.com/jahreindota/status/1530866466567995392

Adam kendi eski haline aptallık demiş. O yaşlarda çoğu insan yanlış düşüncelerde olabilir.

• Mesele kendisine göre eskiden yaptıklarının sorun olmaması ama başkasına bunlarla saldırması. Yoksa insanlar elbette değişir.

Yalnız Jahrein kendisine popülerite sağlayacak neresi varsa o yöne doğru değişiyorJahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorum 

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Kendisi yanlış düşündüğünü kabul etmiş zannedersem. Öyle bir tweet ss'i gördüm.

Edit: konuya da mezkur tweet atılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 29 Mayıs 2022; 16:50:43 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.