Şimdi Ara

Jahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
8.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olm kıyma 110 lira olmuş. jahrein mahrein bırakın bu işleri .

• Online yayın platformlardaki 'bağışlar' üzerinden kara para aklayan yayıncılar toplanıyordu bir ara, ne oldu o işin sonu? Bu yayıncılardaki CHP düşmanlığı ve ZP sevdasının bir anda nereden geldiğini şimdi daha iyi anlarsınız.

• Ergenken ben de mutlaka saçma sapan konuşmuşumdur. Herkes konuşmuştur. Kalkıp da birinin bebe aklıyla yazdığı şeyi de memleketin en büyük buluşu gibi ortaya koymazsın.

• @Sadece Ölüler Görür el-bahreyn o konu yüzünden twitche tepkili olduğundan twitchte yayın yapmadığını duymuştum.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

110 LİRA MI? bunu sıcak fırsatlara yazmalısın.

• Hayatı nerden yırtarımın telaşesi içinde ,internet ortamında sandalyesinde 14 19 yas arası kitle bulup soylediklerini sanki uluslar arası litaratür dinliyormus gibi paylaşan 1 2 vasıfsıza inansak ,yemeği masasında yiyip sandalyeden sadece sıcmaya kalkan iki gobekliyi dinleyecek ve yazdıklarını önemseyeceksek kadar yaşasaydık.Vay bizim halimize.

Bizde vasıfsız çok var.Yine onların doğrularını yanlıslarını kitlesi dinler.

• Koca göbeğini kaşısın yayınlarda bıraksın bu işlerle uğraşmayı. Vasfı ne bu denyonun çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jahrein ben normalde sevmem. Ancak herif bir eli yağda bir eli balda oluğu halde. Deli gibi para kazandığı villada oturudğu halde. Kaldı ki mühendis bir de bu yayın yapmasa bile gider iş bulur. Ülkenin sorunlarını dile getiriyor. Köpek sorunu, chp içindeki hainlikler vb. Yaptğı işler doğru olduğu için son dönem ben bile kendisine helal olsun diyorum.

Yani özetle biz bağnaz ve yobaz kimseler değiliz kim doğruysa onu savunuruz. Bizde göte de göt denir sizde denmedğini öğrendik merak etmeyin.

• Üniversitede ev arkadaşımda böyleydi yaşadığı anadolu şehrinden dışarı daha önce hiç çıkmamış kafasındaki ütopyayı yaşıyordu. Sonra bazı gerçeklerle yüzleşmek zoruna kaldı.

• eskiden ergenler dogru düzgün konuşamayan enes baturu meşhur edip zengin ettiler.

şimdi'de ergenlerin abileri ablaları jahrey gereksizini meşhur edip maddi manevi adama destek oluyorlar... sonra bu eskiden şöyle demiş böyle demiş...

bu bizim türk yutuburların hepsi yolunda a.ş... hepsinin derdi para ..hepside troldür ...

jahreyn boş geyik yapan bir adam bir kez olsun açıp izlemedim..ama adam öyle demiyor memlekette beni takip edecek enayi çok diyor, 2 edebiyat parçalar paraları götürrüm diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 30 Mayıs 2022; 2:1:35 >
  • 14 yıl öncesinde cocuktu daha

• ::Ashes:: kullanıcısına yanıt

Hayır çocuk felan değildi baya baya 20 yaşlarında yetişkin biriydi , bende mesela o yaşlarda askerdim.O yaşta bir insanın belli bir siyasi görüşü kimliği kişiliği her şeyi oturmuş olur sonra da çok zor değişir.

• Arkadaslar jahreini uzun süredir takip ediyorum. Daha siyasete bulaşmadan veya dini görüşünü açıklamadan çok çok öncelerinden beri. Size olayın aslını anlatayım.

Jahrein karakter olarak bir kişinin doğruları varsa onları söylemeyi yanlışları varsa onları da söylemeyi düstur edinmiş bir adam. Eski zamanlarda diğer twitcher ile diğer influencerlar ile olan tartışmalarına bakın hepsi bu sekilde. Bence mantıklı olan da bu. Siyasetle ilgili yaptığı eleştirilerin yüzde 90ı ak parti eleştirisi. Hiçbir parti masum değil. Ben koyu CHPliyim ailem de sol düşünce agirliktadir yıllardır. Ama bugün görüyorum ki gerçekten yolsuzluk tek bir partinin özelliği değil. Neyse Jahrein Kıbrıs'lı biri. Babası da doktor ve yıllarca Kıbrıs'ta mücahitlik yapmış biri. Yani bu tarz şeyleri temelsiz söylemez.

Ayrica adamı sırf troll sınıfına koyabilmek için adamın 15 yıl önce yazdığı şeyi bulup koymuşsunuz. Pes. 15 yıl ne kadar bir süre sizin haberiniz var mı. Ayrica Jahrein bugün de sorsanız kürt sorunu ile ilgili benzer şeyleri söyleyecektir. Sırf birileri eleştirildi diye insana hemen troll diyip işin içinden çıkıyorsunuz. İnsanlar zafer trolü aktrol oktrol olmak zorunda değil. Jahrein her partide gördüğü yanlışları söyleyen biri. Zaferin yanlışı varsa onu da söyler.

Ayrica kendisinin maddi durumu ailesinden ötürü zaten iyidir. Almanya'da okumuştur.

Oyle bir algı yaratılmış ki sanki bu adam geçmişte terörist ovücüsuymüs simdi de milliyetçi olmuş gibi. Kendisine sorsanız ikisini de asla olmadığını söyleyecektir.

Hangi parti olduğu önemli değil. Herkesin yanlışlarının söylenmesi lazım. Bunlar söylenince de rahatsızlık duyup insanları troll diye yaftalamamak lazım. Jahreinin yapmaya çalıştığı şeyi anlıyorum ama biz henüz millet olarak o seviyeye ulaşamadığımız için insanlar saldırıyor. Yaptığı şey ile ilgili bir sürü şey yazabilirim ama anlamak isteyen insan jahreinin görüşlerini youtubedan izleyip takip edebilir.

Ha bu arada kendisi egoist kimi zaman kibirli ve her konuda bir sey bildiğini iddia eden biridir. Egoist olduğunu kendi de kabul eder ama her konuda bilgisi olmadığını bir türlü kabul etmez. Hem kendi uzmanlık alanımda hem de internetten araştırıp yanlış olduğunu gördüğüm pek çok yorum yapmıştır bilmiş bilmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu jahrein tipsizi buraya üye miymiş? Şaşırdım. Bu forumda elle tutulur 20 tane üye zor çıkar. Yıllardır asosyalim, tipsizim, fakirim, intihar edecem diye yazanlar 2-3 sene sonra siyaset bölümüne geliyor.

Dışarıda bu kadar sorunlu tipi bir arada göremezsin. Kız eline değdi diye bayılan üye vardı buradaJahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorum 

Şu jahrein imamoğlu destekçisiyken bile bir kere açıp bakmadım kimdir necidir diye. Bu yeni nesil 2 video çekeni birşey sanıyor çok önemsiyor. Tipini birkaç gün önce burada gördüm klasik forumun asosyal şişman ve tipsiz üyelerinin kartlaşmış hali. Erlikmiş, terlikmiş kimdir nedir çok ciddiye alınıyor.

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

Kendinden başlasın yanlışlara.

İBB’de yolsuzluk diye bağırıyordu ihaleyi alanın belediye şirketi olduğunu kanunen kendi yapacağını yapıp gerisini ihale etmesi gerektiğini bilmiyordu. İhaleler açık ihale. Temiz. 50 kişi anlattı ne özür ne bir şey. Anlatanları engelledi.

İmamoğlu baldızını belediyede işe aldı memur yaptı dedi, kadın İmamoğlu öncesinde işe girmiş taşeron işçi çıktı. Akp taşeron işçi yasasını çıkarınca diğerleri ile belediyeye girmiş.

Mansur Yavaş bu çiçekler nereden dedi, belediye kendi üretiyor çıktı.

Miniatürk'ün yöneticisi jeoloji mühendisi dedi kadın konusunda Türkiye'deki en önemli yöneticisi çıktı. 20 yıl turizm bakanlığında bu tür işlerde çalışmış turizmci çıktı. Söyleyenleri engelledi.

Hiçbirinde özür diliyorum falan demedi. Aynen devam etti. Bi zahmet şunu ciddiye almayın artık. Yanlışları söylüyormuşmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 30 Mayıs 2022; 8:36:25 >

• napervasız kullanıcısına yanıt

tabi baban eve gtirip anan pişirdiği için haberin yok bu işlerden. istediğin migrosa git indirimsiz fiyatı bu . uzman kasap kıyma biraz daha ucuz .

• Jahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorum

• -Rusher- kullanıcısına yanıt

ergence biliyor. Sen biliyo musun ergenceyi? ben bilmiyorum mesela o yüzden göbeğim yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.