Şimdi Ara

Jahreinin geçmişte foruma yazdığı bir yorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
8.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sankı 50 yasında adamda 35 yasındakı mesajını gosterıyorsun.

kaç yaşında o mesajda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de "geçmişte foruma yazdığı bir yorum" diye okuyunca;

hani ünlü Hollywood starları keşfedilmeden önce b sınıfı televizyon dizilerinde oynar ya(ki bazıları da güzeldir aslında), bu kaşif de donanım habere zamanında üyeydi de ünlenmeden önce bir şeyler yazdı zannettim.  

doğru okuduysam reddit forumuymuş...  

• Bu dombikin daha neleri çıkacak görünce şaşıracaksınız. İktidarın ekmeğine yağ süren vatan haini bunlar. Terbiyesiz ve aşağılık insanlar...

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

Yapmayın şunu ya şu gereksiz ve vasıfsızı ilahlaştırmayın işte.

Karakter demişsin bir de tam bir karaktersiz, ailesi düşük, orta halli ve vasat ya da vasat altı gençleri, yani ne yazık ki ülkenin çoğu gencini sahip olduğu maddiyat ve şişirilmiş "başarı"larını aklınca göz önüne sürerek etkilemeye çalışıyor. Bu ülkenin nereye gideceğini bilemeyen gençleri de bunun gibilerin peşine takılıyor işte. Başınızı duvarlara vuracaksınız ama çok geç olacak.

• abisi onun yaşı küçükmüş 5 yaşındaymış ama sayfa sayfa yazmış, fikri değişmiş abisi hı hı evet abisi, fikri değişmiş hı hı, kafalara gel  

• Geçen youtubeda ilk diye bir yayını denk geldi. Durmadan küfrediyor aralıksız saçmasapan ortada birşey yok, kapattım. Vasfı bu mu bunun? Siyasete atılacakmış peh.

• Z kusagi da youtubeden, bunlardan politika ogreniyor.
    Gecmis olsun hepimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La ben sadece bir sene önce bam başka bir insandım, tuttuğum parti, hayata bakış açım vs bir senede bam başka oldu. Sen 15 sene diyorsun nasıl bir mantıktır

• Jahrein 18 yaşında neyse şu anda da aşağı yukarı öyle. Ne söylediğinizi de bilmiyorsunuz. Birilerini savunma refleksinden uzaklaşın ve biraz sakince düşünün.

18 yaşında : "pkklıların annelerini anlayın, pkklılara empati yapın, kürtler dağa çıkmakta HAKLI, aptal militaristler, savaş çözüm değil"

35 yaşında : "PKK POSTERİ ALTINDA KONSER VEREN BİRİNE KONSER VERDİREN IBB BAŞKANINA OY MOY VERMEM "

Yukarıdaki iki ifade de uydurma değil. 35 yaşında 18 yaşındaki bazı görüşleriniz değişir ama böyle kökten ve böylesine 180 derece değişim insana bir şüphe duydurur yahu.

Bu arada Jahrein'in belediyeyi pkklı diye gömdüğü olayda Aynur Doğan'ın konser tarihi kaç biliyor musunuz ? 2011

Belki o da jahrein gibi fikir değiştirmiştir ? Belki o da gerçekleri görmüştür AYNI JAHREIN gibi. Belki ikisi de AYNI ZAMANDA ÖCALANCILIĞI bırakmıştır ?

Birinin olduğuna inanıyorsunuz ama diğerine ihtimal bile vermiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antylwa -- 31 Mayıs 2022; 11:21:20 >

• RedPyro kullanıcısına yanıt

aynen son 100 küsür tiviti o yüzden chp ye sarmış, 1 gr rte ile ilgili tivit seli yapabiliyor mu bakalım? 20 senenin hesabını misli misli sorabilir mi mesela? hayırrrrrrrrrr, öyle bir döt yok kimsede.

• tipik jahrein kitlesi daha. ne ayaksınız sürekli aynı otopilot cevap. OMO JOHROON HOZROTLORONON BOR OLO YOGDO BOR OLO BOLDO ONO ROGMON. Zırto kardeş, seçimi ampülspor kazanırsa zerre şeyinde olmayacaksınız onun. Basar gider alamanyısına rahatına bakmaya devam eder, sana da "NABER TURKO, SEÇİM SONUÇLARI GÜZEL Mİ BALKONU DİNLEDİN Mİ?" der geçer.

• antylwa kullanıcısına yanıt
    hemen teste başlayalım. Birisi değiştim diyor. Diğeri ülke ayağa kalkmasına rağmen hiç bir şey söylemiyor. Zafer işareti yapıp kutlama yapıyor. Aynur bile ben pkklı değilim demiyor, senin gibiler ya değilse diyor :)))))))

Kadın ağzını bile açıp 2 laf etmiyor ama bunlar kadın belki değişmiştir diyor:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 31 Mayıs 2022; 12:31:51 >
  • Ülkenin geldiği durum şu : pkklı ya dhkpcliye laf atarsanız akpli troll olursunuz çünkü kemal dedem 5 tane oy alacak bunlardan, şakşakçıları hemen saldırır size.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyun oynuyolar yayın açıp milletten 1-2 tl istiyolar sanıyodum ben bu yayıncıları

• august landmesser kullanıcısına yanıt

1/2 TL yetmeyince bu işlere giriştiler

• ben jahreini sevmem. Sevmediğim insanlar doğru konuştuğunda sırf sevmiyorum diye eleştirmem. Çünkü ben senin gibi fanatik değilim anladın mı? Sen kk aday olup kaybedince ağlama burada. Şimdi sana güzel bir laf ederdim de seviyene inmeyeceğim.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Belki değildir demiyorum hocam, benim bu konularda bambaşka görüşlerim var, oralara hiç girmeye gerek yok. Ben MHP konserlerine gittiğimde MHP ile alakasız sanatçılar gelir MHP li gibi davranırdı ve biz de anlardık. Para konuşur, sanatın onuru olmaz ama konu bu değil şu anda. Şunu diyorum:

Aynur Doğan Değiştim dese inanır mısın ? Kendine sor bu soruyu lütfen. Bence inanmazsın:)

Jahrein değiştim dedi mi bilmiyorum ama dediyse inanıyor musun ? Inanıyorsan neden inanıyorsun ?

Duygusal olarak en zayıf olduğun anlarda öyle söylemlerde bulunurlar ki minnet duyarsın. Jahrein'e insanlar inanmaya hazır, neden ? Çünkü açık açık pkk gömüyor, pkk üzerinden chp gömüyor, onu gömüyor bunu gömüyor ve bunu küfür kıyamet gazla yapıyor. Bu konuda hassassan artık Jahrein'den şüphe duymamaya başlıyorsun. Açık kaynaklardan bir insan pkkya gömüyorsa ve bu konuda bir kaşık suda kıyamet koparacak kadar hassassa...inanmak haliyle daha kolay. Bunu ben sıradan vatandaş halimle biliyorsam profesyonel bir yayıncının bilmeme olasılığı var mı ? Yok tabi ki. Jahrein'in insanların algılarına, duygusallıklarına ve zaaflarına ya da zevklerine oynama konusunda yıllardır süren yayıncılık kariyerinden gelme net bir niteliği var. Ama adamın kalbini açıp bakmadım %100 emin değilim samimiyeti konusunda ancak ben sorgularım: Bir insanın "Biz olsak biz de dağa çıkardık, pkklı annelerini de anlayın empati yapın" noktasından "paçavra altında şarkı söyleyen bu memlekette barınamaz" noktasına nasıl geldiğini merak eder, şüphe duyarım. Sen de duymalısın. Otomatik kabullenmemelisin.

Ben Jahrein'in samimiyetine inanmıyorum, Aynur Doğan çıksa değiştim dese ona da inanmam. Değişime inanırım ancak bu denli büyük değişikliklerde özellikle de insan karakteri söz konusuyken ? Şüphe duyarım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.