Şimdi Ara

DH yöneticisinin üyeye yaptığın 'görgüsüz bir hareket' ifadesini kullanması sizce hakaret midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://forum.donanimhaber.com/etruskler-hakkinda-neler-soyleyebilirsiniz--148711882


    Olay bu konuda geçti. Ben yöneticiyi uyardım ifadenin hakaret içerdiğine dait ve benim uyarı yaptığım mesajı sildi, konuya mesaj atmamı engelledi, ısrarlarıma rağmen hatasını kabul etmiyor.


    Burada bir çok arkadaş var eğer derseniz ki bana birisi bu şekilde konuşsa bunu hakaret olarak algılamam, yönetici arkadaştan özür dileyeceğim.


    Sizin düşünceniz nedir?




  • futbol bölümü rezalet yönetiliyor bi onu biliyorum

  • Aynı konuyu farklı bir bölüme yine açmıştın.Olayı tam anlatmamışsın,hakaret etti deyip duruyorsun yönetici de senin benim gibi bir insan yanlış yapamaz diye bir şey yok.Ayrıca Nat şu forumda gördüğüm en bilgili,kültürlü insanlardan biridir.Durduk yere ya da şahsi olarak gıcık olduğu için falan ban atacağını sanmıyorum.Polemik yaratmaya çalışmaktansa diğer yöneticilere derdini anlatabilirsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

    Aynı konuyu farklı bir bölüme yine açmıştın.Olayı tam anlatmamışsın,hakaret etti deyip duruyorsun yönetici de senin benim gibi bir insan yanlış yapamaz diye bir şey yok.Ayrıca Nat şu forumda gördüğüm en bilgili,kültürlü insanlardan biridir.Durduk yere ya da şahsi olarak gıcık olduğu için falan ban atacağını sanmıyorum.Polemik yaratmaya çalışmaktansa diğer yöneticilere derdini anlatabilirsin.

    Benim çok sevdiğim ve değer verdiğim birisidir kendisi ancak bu konuda onu savunacak değilim. Ordaki konuda bana koyduğu engeller için konuştum sileceğini biliyordum zaten konuyu. Bana da gereksiz yere süresiz ban verdi konulardan o sebepten açtım o konuyu, yetkisini nasıl kullanacağını bilmeli bir yönetici.


    Bilgisinden ya da başka bir şeyinden bahsetmedim farkındaysan. Amacım onun yaptığı hareketin doğru olup olmadığını sorgulamak.


    Sana görgüsüz hareket yaptığını söylese ne hissedersin? Ay sen çok bilgilisin evet ben görgüsüz hareket ettim mi diyeceksin? Benim sorum bu.





  • torlofan T kullanıcısına yanıt

    Attığın linkte sana ait bir yorum göremedim.Bak yazışmayı kopyalıyorum


    Not: Bu forumda bilgisi ve forum görgüsü olmadan bu bölümde yöneticilik yapanlar var, madem aynı konu var diye konumu sildin, mesajımı bu konuya taşıyıp bana bilgilendirme e postası gönderebilirdin, dh gibi kitlelere hitap eden bir sitede bunu yapmak çok mu zor.


    Biz yöneticiler de insanız hatalar yapabiliriz. Ayrıca bir insanın arkasından göndermeli şekilde çirkin konuşmak da görgüsüz bir hareket. Her neyse. Böyle yıkıcı ve kırıcı konuşmanın anlamı yok.


    Fark ettiysen diğer arkadaş görgüsüz demiş.Amacım birini savunmak falan değil silinen mesajları da bilmiyorum ama bu attığın konuda haksız olan yönetici değil.

  • Hayır görgüsüz bir hareket diyen nat. Not ile başlayanı üye söylüyor 2. paragrafı nat söylüyor. Diğer arkadaş mail atmamasından dolayı onu eleştirmiş, belliki yöneticilerle de arası pek yok veryansın etmiş. Ben de ondan dolayı nat'ı eleştirdim, üyeye görgüsüz dedin dedim benim mesajımı silip, konuya bir daha mesaj atmamı engelledi.


    Görgüsüz diyen nat özetle. Haklı ya da haksız diye bir şey de aramıyorum ben. Ortada bir hakaret var mı yok mu sence?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: torlofan

    Hayır görgüsüz bir hareket diyen nat. Not ile başlayanı üye söylüyor 2. paragrafı nat söylüyor. Diğer arkadaş mail atmamasından dolayı onu eleştirmiş, belliki yöneticilerle de arası pek yok veryansın etmiş. Ben de ondan dolayı nat'ı eleştirdim, üyeye görgüsüz dedin dedim benim mesajımı silip, konuya bir daha mesaj atmamı engelledi.


    Görgüsüz diyen nat özetle. Haklı ya da haksız diye bir şey de aramıyorum ben. Ortada bir hakaret var mı yok mu sence?

    Bilgisi ve forum görgüsü olmayan sözünü önce üye söylemiş,hakaret arıyorsan öncelikle üye hakaret etmiş yani.

  • Forum görgüsü olmaması hakaret midir? Yoksa bir eksiklik mi?


    Nat'ın mesajı zaten o şekilde değildi de değiştirdi benim uyarımdan sonra ilki daha bir hakaret vari idi.


    Dediklerinden şunu anlıyorum sana göre hakaret değil bu sözler senin nezdinde doğru mu?

  • torlofan T kullanıcısına yanıt

    O zaman gerizekalı ya da cahil demek de hakaret değildir.Bilgi eksikliği ya da zeka eksikliği sonuçta

    Görgüsüz lafı bana göre hakaret ama önce söyleyeni suçlamalısın.

  • Objektif olduğun için teşekkür ederim. Ben üyenin söylediklerinin doğru olduğunu iddia etmiyorum zaten sadece ikisinin söylediği bağlamlar farklı.

  • Sen ona görgüsüzce yaz bak nasıl ceza alıyorsun.

  • Yorumu şimdi farkettim.

    Bu forumda cahil sözcüğü hiçbir sekilde hakaret olarak kabul edilmiyor onu geç, cahil sözcüğünü doğaçlanarak hakaret amaçlı kullanımına da yönetim hep yeşil ışık yakıyor.

    Örneğin "zır cahil" "cehalet kokan mesaj" "aşırı cahilce bir mesaj" ... bu tür yorumları eminim ki forumda görmüşsünüzdür. Arattırma yapılsa bu tür kullanım belki onbinlerce cıkar ve hiçbiri ne hakaret ne aşağılama olarak degerendirilmiyor.

    Bunu ne zaman fark ettim. 1-2 yıl önce AIDS hastalığı üzerine belgeler ve alıntılar gösterek bi yorum yapmıştım, birisi cıkıp o yoruma sadece şu yanıtı verdi:

    "O kadar cahilsin ki, sana cahil demek cahillere hakaret olur, sana cahil dediğim için tüm cahillerden özür diliyorum"

    bu mesaj bahsettiğim gibi cahil sözcüğü ile doğaçlanarak yapılmış kurallara uygun görüntü verilmiş bir hakaret mesajı.

    Nitekim bu gerekçeyle mesajı şikayet ettim. Fakat bırakın ban falan verilmeyi, silinmedi bile, mesaj duruyor :)

    Cahil sözcüğü bu forumda hakaret makaret falan değil. BİLİN İSTEDİM.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.