Şimdi Ara

jahrein boş adam mı kafa adam mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nası canlandırıyosunuz bu karakteri gözünüzde?tam arkadaş olunmalık kültürlü bi adam olarakmı yoksa no lifermı

• Baya boş adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egosu şişmiş iyice. Boş adamdır

• aşırı egoist

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube'da hikayelerini izlerim bence yukarıdaki adamlardan daha dolu kafa dengi adam

• internet aleminde görebileceğin en kafa adamlardandır, ve boş yapmaz gayet kafası çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 8 Ağustos 2017; 10:26:12 >
  • Egoist falan degil. Kafasida çalışıyor. Eleştiriyi kaldiramiyor turk halki. Oyuzden camur atiyorlar. Takipcisi degilim ama arada iki uc videosunu goruyorum. Dh uyesinden farki yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin de 10-15k izlenmeniz olsa her yayında sizin de o kadar egonuz olur abartılacak bişey değil
  • boş adam üstüne şu açıklama yaparken gülüşleri tamamen zoraki ve yapmacık
  • Akıllı ve yayıncı olan insanlara nispeten çok daha kültürlü. Ama yayına girdiğinde tamamen seyirciye göre şekil alıyor. Bence gayet komik tepkileri falan olmasına rağmen tamamen yapmacık. Egosu çok yüksek. Youtubeda denk geldiğimde izliyorum ama yine de.
  • hakkında bildiklerim Europa Universalis oynuyor ve ingilizcesi iyi
    başka da bişeyini bilmem bir de şişman ve komik bazen
    kafa dengine benziyor
  • Öyle insanları severim. Jaho iyidir iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kafa adam ayrıca hatırı sayılır derecede kültürlü. Ancak popülaritenin getirdiği anlamsız egoistlik benliğine işlemiş olacak ki son zamanlarda sırf konuşmuş olmak için yada bir şeye " Mutlaka diğer insanlardan üstün olmalıyım yım yım yım " mentalitesi ile saçma sapan yorumlar yapıyor.

Akıllı olabilirsin , kültürlü olabilirsin ama popülaritenin altında bu şekilde eziliyorsan eğer benim gözümde " Boş Adam " olmaktan daha uzağa gidemez.
  • Adam bilgi olarak dolu ve izlediginde cerezlik keyifli bir sohbeti var.

Ama onu izleyenler bos adam mesela ben. Son senemde yaz okuluna kaliyorum

• Kafası çalışıyor ama egoist yani benim arkadaşım olmazdı

• Jahrein iyidir 6 aylık subuyum.

İnsanlar eleştiri kaldıramayınca direk jahoya laf atıyor. Gayet kafa adam yayınlarıda diğer yayıncılara göre gayet eğlenceli.

Diğer yayıncılara bakıyorsun sadece lol pubg oynuyorlar falan. Bu adam IRL yapıp muhabbet edebiliyor oyununu güzel anlatabiliyor yeri geldiğinde insanları güzel eleştirebiliyor.

Jahrein Haterları genel de youtube atılan 2-3 videodan yorum yapıyorlar. Mesela Porçay videosuna gülmedi ve yorum yapmadan kapattı diye herkes jahreine sövmeler vs. sanki kötü bir şey dedi beğenmedi kapattı. Örnek bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 8 Ağustos 2017; 13:14:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Jahrein iyidir 6 aylık subuyum.

İnsanlar eleştiri kaldıramayınca direk jahoya laf atıyor. Gayet kafa adam yayınlarıda diğer yayıncılara göre gayet eğlenceli.

Diğer yayıncılara bakıyorsun sadece lol pubg oynuyorlar falan. Bu adam IRL yapıp muhabbet edebiliyor oyununu güzel anlatabiliyor yeri geldiğinde insanları güzel eleştirebiliyor.

Jahrein Haterları genel de youtube atılan 2-3 videodan yorum yapıyorlar. Mesela Porçay videosuna gülmedi ve yorum yapmadan kapattı diye herkes jahreine sövmeler vs. sanki kötü bir şey dedi beğenmedi kapattı. Örnek bu.

su mesajtan sonra kustum

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Jahrein iyidir 6 aylık subuyum.

su mesajtan sonra kustum

jahrein boş adam mı kafa adam mı

Facepalm.

• Arada denk geldikçe izlerim de kitleden dolayı sanırım aşırı küfürlü yayın oluyor. Çoğu zaman yayını kapattığım dahi oludu,herhalde yayıncılar arasında küfür etmeden işini düzgün yapan bir elin parmalarını geçmez .
    Küfür edenlerde twitch 'in recep ivedikleridir.
  • Jahrein akıllı ve kafa bi adam. Hareketlerini yapacaklarını bilerek yapıyor. Hikayelerini beğeniyorum çok sık izlemesemde. Lakin kendisinin haksız olabileceğini hiç düşünmüyor ve eleştiri adı altında çok karalama yapıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.