Kafa adamdır.Çok da trolldür.Biraz egosu var o da göbekten olsa gerek
quote:
Orijinalden alıntı: YveJhin
Arada denk geldikçe izlerim de kitleden dolayı sanırım aşırı küfürlü yayın oluyor. Çoğu zaman yayını kapattığım dahi oludu,herhalde yayıncılar arasında küfür etmeden işini düzgün yapan bir elin parmalarını geçmez . Küfür edenlerde twitch 'in recep ivedikleridir.
küfür istemiyorsan pintipandayı takip edebilirsin 👌👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Jack-White
quote:
Orijinalden alıntı: YveJhin
Arada denk geldikçe izlerim de kitleden dolayı sanırım aşırı küfürlü yayın oluyor. Çoğu zaman yayını kapattığım dahi oludu,herhalde yayıncılar arasında küfür etmeden işini düzgün yapan bir elin parmalarını geçmez . Küfür edenlerde twitch 'in recep ivedikleridir.
küfür istemiyorsan pintipandayı takip edebilirsin 👌👍
Onu da izliyorum da oda sürekli long dark oynuyor
Hikayeleri güzel ama onları da her yayın anlatmıyor. Yayınları pek bir şeye benzemiyor.
adam paracıkları götürüyor sizin gibi saflarda burda reklamını yapıyor
Yayınlarını hiç izlemem kitlesini de sevmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
Açık ve net olarak söylemek istiyorum Kendiside takipçileride 5 para etmez... Bomboş amaçsız saçma sapan insanlardan oluşuyor.. Canlı yayınlarda sigara içen, hiç çekinmeden çoluk çocuk var demeden ana avrat soy sop söven ne muhabbetinde nede genel konuşmasında bi anlam yok tamamıyle yanına topladığı ergenlere hoş görünmek için konuşan saçma sapan biri.. Hele yayın chatleri küfürden hakaretten geçilmez öyle iğrenç bi ortami var ki seviyesizlik aptallık salaklık Had safhada..
Kısaca jahrein'de takipçileride 5 para etmez gözümde..
Yanlış kişiyle karşılaştırıyorsun sanırım 3 yıldır chatteyim dediğin gibi bir olay yok.
Önyargını bırakıp düzgün 1 yayın izleseydin bu iftiraları atmazdın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme