Şimdi Ara

Jaguar XJ. Bu araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-efsane-geri-dondu-138563187/detay

Bu araç için ne dersiniz? Jaguar'ın 2001-2002 leri 25 bine satılıyor, bu araç bu kadar eder mi? Etmezse ederi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 5 Kasım 2013; 17:31:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-efsane-geri-dondu-138563187/detay

Bu araç için ne dersiniz? Jaguar'ın 2001-2002 leri 25 bine satılıyor, bu araç bu kadar eder mi? Etmezse ederi nedir?

bu araç hafiften klasik araçlara giriyor gibi. o yüzden fiyatı biraz yüksek kalmış.

bu ancak klasik araba niyetine alınır bence. günlük kullanım için pek uygun olmaz. zira tamiri ve bakımı tuzlu olur.

tabi aynı bu zamanda bu markanın hastalarıda yok değil

• Bence alınır ama seviliyorsa eşek niyetine binmek ya da hız için olomaz.Pazar günü arabası dedikleri bu.
  • Ilgi alanina giriyor

• Bu araclari bende takip ediyorum. Almak birsey degil de yurutmesi dusunduruyor.

Mesela on fari ne kadara bulunur ?

• Benim bildiğim bu Jaguarlar biraz nazik arabalar. Sürekli para ister. Ama haftasonu için alınabilir gibi.
  • Xj nin her nesli saheser,ancak bu araclari Almasi kolay yurutmesi zordur,genelde temizini cok zor bulursunuz.
    Parcalari genelde yurtdisindan gelir ve haliyle pahalidir.
    Ozel garaji olan,haftasonu bir aksam disari cikip donmelik aractir.
    S type in 2000modelleri daha uygun tercih olur bu rakamlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 5 Kasım 2013; 23:45:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Bu SUV alınır mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınmaz. Ama onun bi kasa üstüne ölünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Alınmaz. Ama onun bi kasa üstüne ölünür.

Biri ölünecek bir üst kasa mı dedi;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-ss-motors-1998-jaguar-daimler-4.0-sport-surus-fonksiyonu-sunroof-143103256/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-ss-motors-1998-jaguar-daimler-4.0-sport-surus-fonksiyonu-sunroof-143103256/detay

Yapma bunu ya yapma . İşte bu bu arabanın benim veznimde sınıfı yok ayrı bir dünya. Bir jaguar sahibi olacaksam o araç bu olacak. Hastalık mı tutkumu bilmem ben bu arabaya sahip olacağım bir gün. Bu forumda da incelemesini yazacağım.

• Cevaplar için teşekkür ederim.

2000 üstü model ülkemiz şartlarında en mantıklısı sanırım

• Klasik araç sevenler için harika bir araba. klasik görüntüsü var
  • quote:

quote:

quote:

Yapma bunu ya yapma . İşte bu bu arabanın benim veznimde sınıfı yok ayrı bir dünya. Bir jaguar sahibi olacaksam o araç bu olacak. Hastalık mı tutkumu bilmem ben bu arabaya sahip olacağım bir gün. Bu forumda da incelemesini yazacağım.

Arabadan anlıyorsun hocam anlıyorsun,böyle bir şaheser olmaz ya olamaz

• XJ220 için ölünür de, XJ'yi bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-efsane-geri-dondu-138563187/detay

Hocam ben bir kere binmistim buna yok boyle bir konfor gunumuzdeki araclara araclara nal toplatir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allah bizlere böyle araçlara dürüstlüğümüzü kaybetmeden sahip olmayı nasip etsin. İyi forumlar hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allah bizlere böyle araçlara dürüstlüğümüzü kaybetmeden sahip olmayı nasip etsin. İyi forumlar hocam.

Amin hocam,amin iyi forumlar

• Bizde vardı bu 84 model olandan yaklasık 10 sene kadar önce o zamanlar galericilik şu zamandaki gibi çakalların elinde değildi.Daha doğrusu yeni geçmeye başlamıştı. Babamda galericilik yapıyordu. Çok sık araba gelip giderdi çok daha lüks araçlar alıp sattık ama unutmadığım bende iz bırakan ender arabalardandır bu araba. Nedense bu arabaya bindiğim zaman babamı Turgut Özal annemide Semra Özal gibi görürdüm bende o hissi bırakırdı

Kesinlikle keyif arabasıydı bir bayana satana kadar sadece hafta sonları kullandık.Sahibini yakıt konusunda kesinlikle ve kesinlikle üzer hatta ağlatır kahreder. Birde jaguar arması çok sık çalınıyor. 1 senede 3 kez çalındı. İngiltereden siparişle getirtiyorduk 180 euroydu o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet-UA

Bizde vardı bu 84 model olandan yaklasık 10 sene kadar önce o zamanlar galericilik şu zamandaki gibi çakalların elinde değildi.Daha doğrusu yeni geçmeye başlamıştı. Babamda galericilik yapıyordu. Çok sık araba gelip giderdi çok daha lüks araçlar alıp sattık ama unutmadığım bende iz bırakan ender arabalardandır bu araba. Nedense bu arabaya bindiğim zaman babamı Turgut Özal annemide Semra Özal gibi görürdüm bende o hissi bırakırdı

Kesinlikle keyif arabasıydı bir bayana satana kadar sadece hafta sonları kullandık.Sahibini yakıt konusunda kesinlikle ve kesinlikle üzer hatta ağlatır kahreder. Birde jaguar arması çok sık çalınıyor. 1 senede 3 kez çalındı. İngiltereden siparişle getirtiyorduk 180 euroydu o zaman.

Bir insan neden arma çalar anlayan beri gelsin.

Mercedeslerde de yıldızı kırıyorlar genellikle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.