Şimdi Ara

Audi A3 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, çok sevdiğim bir yakınımın ilk arabası olacak, 2000 model 5 kapı Audi A3 denk gelmiş tanıdıktan, bu aracı bilenler ne derler? Araç benzinli manuel. Sahibinden fiyatlarına göre daha makul bir fiyat söylemiş satan kişi.

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Güncel.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Öncelikle selamlar. Siz Egea'dan A3'e mi geçeceksiniz dedim önce görünce ama işin aslı öyle değilmiş

Şöyle söylemek lazım, öncelikle fiyat konusunda sahibinden.com gibi çok çalkantılı fiyatların olduğu siteyi çok önemsemesin. arabam.com'dan arabam kaç para özelliği kullanarak fiyatına baksın. O da buralardaki fiyatlara bakıyor ama ortalama bir rakam çıkıyor. Sonra sigortacılar sitesinden de ortalama kasko fiyatını öğrendikten sonra kafasına yatan fiyatı öğrenmiş olacaktır.

Araç sanıyorum ki 1.6 hitler motoru denen bir motor var. LPG'ye oldukça uyumlu ve pek sorunu olmayan bir motor. Farklı bir benzinli motor ise 1.8 veya 1.8T gibi daha farklı masraflar olduğunda daha maliyetli olacaktır.

Umarım kafasına uyan bir araç bulmuş olur

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bilmediğimiz bir araç, verdiğiniz bilgiler kıymetli. Anladığım kadarıyla 1.6 motorlu ise en azından motor tarafında sorunsuz olur, zaten almadan önce (her ne kadar araç 20 yaşında da olsa) mutlaka bir expertiz ve bir ustaya göstermeyi düşünüyoruz. Şu an itibariyle (bir aksilik olmazsa) aracı alacak gibi duruyor bakan kişi.

• çok geçmiş olsun 20yıllık audi alan arkadaşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

çok geçmiş olsun 20yıllık audi alan arkadaşa
    40 bin ₺ gibi bir rakama araç bakıyoruz, öneriniz ne olur? Benzinli, manuel. Kaç gündür bakıyorum ben de bu fiyattaki arabaların hepsi çöp maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

40 bin ₺ gibi bir rakama araç bakıyoruz, öneriniz ne olur? Benzinli, manuel. Kaç gündür bakıyorum ben de bu fiyattaki arabaların hepsi çöp maalesef.

Alıntıları Göster
    40bin tl'ye adam gibi araba bulmak imkansızdır diye düşünüyorum anca 60-70 civarına iyi sayılabilcek arabalar var.

40bine masrafsız 18-20yıllık corolla olabilir genelde onlar hasarsız ve sorunsuz olur ama arkadaşınızın beğenceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 10 Temmuz 2020; 11:39:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    4 yıl önce açıldı
    Audi a1 alınır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pejo partner alsın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.