|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 6 Eylül 2020; 11:42:5 > |
|
|
Ben diziyi tevafuk gördüm. Başladım şu anda yarısındayım başrol oyuncusu bir tom amca değil ama baya sevdim kendisini. İzlenir. |
|
|
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
8 bölümlük güzel bir dizi olmuş. Şunu sorayım en son bölümde cafedeki amca kimdi? |
|
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
|
İlk 3 bölümü izledim,gayet güzel gidiyor. |
|
|
Dizi gayet iyi. Dün 5 bölüm seyrettim, bugün bitiririm. Başrol seçimi yerinde olmuş. |
|
|
Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148 MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bu arada Prime video reacher sayesinde uzun uzun ilk kez deneyimledim netflixe göre yayın kalitesi daha iyiymiş kesinlikle karanlıks ahnelerde cok net anlasılıyor. Dizi bitti ben baya begendim çerezlik aksiyon filmleri tadında hoş olmus gerçekten. |
|
Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148 MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
BMS'deki eleman ne yaşlanmış bee. Role cuk oturmuş. Biraz daha karanlık tonda beklerdim filmi. Komiserle olan bağı bir türlü oturtturamadılar gibi. Karakter derinliğinde sıkıntı. Flashback ile pek becerememişler hikayeleri. İzlenir mi izlenir. Bu tarz diziler pek kalmadı, en azından buna epey bütçe harcanmış. Amazonda tom clancys izlemenizi de tavsiye ederim bu diziden sonra. Tam benzer olmasa da o da çok iyi edit: Bu arada bazı diziler amazon türkiyede sunulmuyordu. Bunu ilk günden çıkarmaları ve bu diziyi türkçe dublajlı sunmaları bize daha önem verdiği anlaşılıyor. 8 liraya hem prime alıyorsunuz hemde netflix e yakın içerik izliyorsunuz. Amazon üyeliği alın, aldırtın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 7 Şubat 2022; 5:7:32 > |
|