Şimdi Ara

Reacher (2022 -) | Amazon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
2
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim niye saçma sapan hatalar yapıyorsunuz

adam ağzına alkol aldı, ağzında sıvı varken sigarayı nasıl yerleştirdi ?
    elektrik kesilince malikane girişi kapısı otomatik olarak açılıyor, mükemmel.
    koskoca malikanede jeneratör yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm beş bitti hala basamadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaç sezondur reacher dev gibi geliyordu gözüme bu sezon tıfıl kısa nedense o kapıdaki yarma reacherı normal insan gibi gösteriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arondir kullanıcısına yanıt

2.20 boy var adamda, shaq bile küçük kalır yanında Reacher (2022 -) | Amazon 

• Arondir kullanıcısına yanıt

reacher 186-188 boylarında bir adam. adamda nasıl bir boy kompleksi varsa, her bölümde mutlaka reacher'ın bir dev olduğundan bahsediliyor. işte 2.18 lik hollandalı body'ci karşısında minik bir adama dönüştü.

• 2. Sezona göre çok çok iyi gidiyor böyle devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reacher'ın 3. sezonu, ilk üç haftada 54.6 milyon izlenme sayısına ulaşarak Amazon Prime Video'nun en çok izlenen dizilerinden biri oldu.

• Bu sezon yarma nerflenmiş sanki yan karakter asıl karakter de kadın polis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Aktör 1.88, Reacher 1.95 boyunda. 2.18lik çam yarması karşısında tabi herkes minik adama dönüşür Reacher (2022 -) | Amazon 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 22 Mart 2025; 3:44:45 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Gerçek yaşantısında çok naif birine benziyor , YouTube da videoları var kanalın ismi "dutch giant" sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziye bayılıyorum ya Reacher abinin vücudunu görünce benim içki göbeği ile bakışıyoruz. Reacher (2022 -) | Amazon  3.sezon yine enfes gidiyor 6 bölümü bir oturuşta izledim kalan 2 bölümü yarın hüpletiriz. Her sezon bu kadar güzel, seksi ve çekici hatun bulmayı nasıl başarıyorlar ben bile aşık oluyorum. Reacher (2022 -) | Amazon 

S1 - Willa Fitzgerald çok güzeldi.

S2 - Serinda Swan aşırı seksi idi.

S3 - Sonya Cassidy çekici.

S4 - ? Reacher (2022 -) | Amazon 

• 3.sezonu biraz önce bitirdim, yağ gibi aktı gitti güzel sezondu. Sonda çalan parça çok güzeldi. 10 sezon sürse izlerim. Alan Ritchson'ı izlemek keyif veriyor.

• 2.sezondan daha çok beğendim

• Ya kral mermiyi namluya ne ara ters koydun ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada;

Amazon'un bitrate kalitesi o kadar iyi ki, benim için en iyi stream servisi hem en ucuzu, hem de yüksek bitrate kalitesi sunması takdir edilesi. Siyahi hatunun kol kıllarını bile görüyorum.

• Kesinlikle. Oled tv kullanıyorum. En iyi görüntü bence de açık ara farkla Prime Video da. Ses de en iyisi Prime da. İkinci sırada ise Netflix gelir. Disney en kötüsü şuanda ses ve görüntü olarak.

• KonsolMania kullanıcısına yanıt

LG C4 kullanıyorum bende, inanılmaz görünüyor. Netflix'i açık ara farkla geçiyor. 4K verse de bitrate kesinlikle düşük, birde sabit bitrate veremiyor. Dalgalanma yapıyor, pixsellendiğini görüyorum. Ama Amazon'da hiç böyle bir sorun yaşamıyorum. Ya aşırı yoğunluktan ya da serverlar bize uzakta mı kalır onun hakkında bir fikrim yok.

• Benimde çok dikkatimi çekti. Buram buram kalite kokuyor. Rakamsal olarak söyleyemem ama rahat 2-3 kat fark var.

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt

bu dizide soru sormayacaksın, "hee" deyip geçeceksin, yoksa keyif alınmaz

4. sezonda ne olur bilemem ama şu 3 şey kesin;
    1.65 çıtı pıtı hatun
    Reacher'ın hiç bilmediğimiz asker arkadaşı
    bazı sahnelere vereceğimiz şu tepki ->

Reacher (2022 -) | Amazon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Mart 2025; 1:37:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 3ünün karışımı birisi lazim 4.sezona Reacher (2022 -) | Amazon 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.