Şimdi Ara

Like a Dragon: Yakuza (24 Ekim) | Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Like a Dragon: Yakuza (24 Ekim) | Amazon

    Prime Video bugün, 25 Ekim’den itibaren dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede yayınlanacak olan Like a Dragon: Yakuza adlı Japon Orijinal dizisini duyurdu.


    Dizi, SEGA’nın dünya çapında hit olan oyun serisi Yakuza Like a Dragon’a dayanan orijinal bir hikayeye sahip bir canlı aksiyon uyarlama. Masaharu Take (“100 Yen Love”) ve Kengo Takimoto (“Kamen Teacher”) tarafından yönetilen dizinin baş karakteri Kazuma Kiryu’ya Ryoma Takeuchi hayat verecek.


    1995 ve 2005 yıllarında iki zaman dilimine yayılan özgün bir suç-gerilim-aksiyon dizisi olan Like a Dragon Yakuza, güçlü bir adalet, görev ve insanlık duygusuna sahip, korkusuz ve eşsiz bir Yakuza savaşçısı olan Kazuma Kiryu’nun hayatını, çocukluk arkadaşlarını ve kararlarının yankılarını takip ediyor.


    2005 yılında SEGA tarafından piyasaya sürülen Yakuza oyun serisi, yetişkinler için eğlenceli bir oyun olarak konumlandırılmış ve hedef kitlesi arasında büyük beğeni toplamıştı. Seri, şiddet içeren Shinjuku mahallesinin Kabukichō‘sundan modellenen kurgusal bir bölge olan ve oyunun arka planını oluşturan büyük bir eğlence bölgesi olan Kamurochō‘da yaşayan vahşi ama tutkulu gangsterlerin ve insanların hayatlarını tasvir ediyor. Like a Dragon: Yakuza, modern Japonya’yı ve efsanevi Kazuma Kiryu gibi geçmişteki oyunların keşfedemediği bu yoğun karakterlerin dramatik hikayelerini sergiliyor.


    Ryoma Takeuchi şunları söyledi: “Oyun serisinde sevilen bir karakter olan Kazuma Kiryu rolünü oynama fırsatı bana verildiği için gerçekten onur duyuyorum. Hayatımı ortaya koymaya istekli olduğumu güçlü bir şekilde hissettim. İzleyiciler dizinin Kazuma Kiryu etrafında gelişen insani dram ve çatışmasından keyif alacaklar. Ayrıca, lütfen Kiryu’nun sırtındaki Ejderha dövmesi ile yoğun dövüş sahnelerine bir göz atın.”


    Yönetmen Masaharu Take, “Like a Dragon Yakuza’ya kalbimi, ruhumu ve 35 yıl boyunca edindiğim deneyimleri döktüm. Tüm ekibin dizginlenemez tutkusu, yeteneği ve sayısız saatlik çabaları, bu muhteşem hikayenin ejderha yılı olan bu yıl başlayacak sürükleyici bir dizi şeklinde hayata geçirilmesine yardımcı oldu. Lütfen Ryoma Takeuchi tarafından canlandırılan Kazuma Kiryu’yu dört gözle bekleyin.”


    Like a Dragon: Yakuza, Prime Video’ya 25 Ekim ve 1 Kasım’da 3’er bölümlük iki part halinde yüklenecek ve 30 dilde altyazılı ve dublajlı versiyonları olacak.


    The Fool tarafından yapılacak dizide senaryo/hikaye Sean Crouch ve Yugo Nakamura, Japonca senaryo Yasuhiro Yoshida ve Kana Yamada’dan geliyor. Erik Barmack, Roberto Grande ve Joshua Long yönetici yapımcı olarak görev alacak.


    Like a Dragon: Yakuza (24 Ekim) | Amazon
    Like a Dragon: Yakuza (24 Ekim) | Amazonx (formerly twitter)
    Prime Video (@PrimeVideo) on X
    https://x.com/PrimeVideo/status/1797825862907392027
    Like a Dragon: Yakuza (24 Ekim) | Amazon
    Like a Dragon: Yakuza (24 Ekim) | Amazon
    Like a Dragon: Yakuza (24 Ekim) | Amazon





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 5 Haziran 2024; 12:8:16 >







  • İzlenir.

  • Ghost of Tsushima oyunu filminde Hiroyuki Sanada oynayacakmış diyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Like a Dragon: Yakuza (24 Ekim) | Amazon


    Like a Dragon: Yakuza (24 Ekim) | AmazonPrime Videoyoutube
    Released in 2005 by SEGA, the ‘Yakuza’ game series was positioned as an entertaining game for adults, which found massive fanfare amongst its target audience. The series depicts the lives of fierce yet passionate gangsters and people living in a huge entertainment district, Kamurochō, a fictional district modeled after the violent Shinjuku ward’s Kabukichō, that acts as the backdrop of the gameplay. Like a Dragon: Yakuza showcases modern Japan and the dramatic stories of these intense characters, such as the legendary Kazuma Kiryu, that games in the past have not been able to explore. Coming October 24 to Prime. » SUBSCRIBE: http://bit.ly/PrimeVideoSubscribe About Prime Video: Want to watch it now? We’ve got it. This week’s newest movies, last night’s TV shows, classic favorites, and more are available to stream instantly, plus all your videos are stored in Your Video Library. Prime Video offers a variety of unique and captivating entertainment, including original series “The Boys,” “Invincible,” “Hazbin Hotel,” “The Summer I Turned Pretty,” and more. Get More Prime Video: Stream Now: http://bit.ly/WatchMorePrimeVideo Facebook: http://bit.ly/PrimeVideoFB X: http://bit.ly/PrimeVideoTW Instagram: http://bit.ly/primevideoIG Like A Dragon: Yakuza - Teaser Trailer | Prime Video https://youtu.be/mZkC1sYxzZo Prime Video https://www.youtube.com/PrimeVideo #LikeADragonYakuza #OfficialTeaser #PrimeVideo
    https://www.youtube.com/watch?si=NierVcl2MuWuc9q6&v=mZkC1sYxzZo&feature=youtu.be




  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Başka japonun oynaması teklif dahi edilemez zaten. Hawkeye japonyada adam öldürürken ( Avengers Endgame ) bile bu herifi öldürüyor. Başka japon yokmuş gibi Like a Dragon: Yakuza (24 Ekim) | Amazon 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.