Bildirim
Fallout | Amazon Prime | Jonathan Nolan (12 Nisan 2024)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bildigimiz Fallout mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bilincin her türlüsü hastalıktır. -
Minik bir tanıtım yapılmış, büyük sürpriz oldu. Umarım kaliteli bir iş çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 2 Temmuz 2020; 21:3:45 >_____________________________ Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
-
Abov müthiş bir çıkar buradan _____________________________ -
valla güzel olur. inşallah güzel bir de dram eklenir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Güzel olabilir. Bu iş tutarsa Elder Scrolls dizisi de yapılabilir.
_____________________________ -
Elder Scrolls yapacaklarını zannetmiyorum. Falloutu dizi yapmalarının sebebi evreni ve geçtiği dönem. Yine de belli olmaz tabii. _____________________________ Bilincin her türlüsü hastalıktır. -
yer alalım önlerden _____________________________ Mankind was born on earth, it was never meant to die here.Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended. -
Iş tutar umarım keyifle izleriz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
westworld'un 3 sezonu daha olduğunu düşünürsek bu dizi baya geç gelecek. _____________________________ -
Önlerden yerimizi alalım. Amazon gayet güzel dizilere imza attı, umarım bu da onlardan biri olur. _____________________________
"The North Remembers" -
Heyecanlandım,konuyu favorilere ekledim. _____________________________ -
Yakın zamanda beklememek gerekir bu diziyi. Ciddi bir iş yapacaklarsa en az 3 yılı vardır. _____________________________ -
Amazon, Fallout dizisi için onay verdi. Yapımına bu yıl başlanacak olan diziyi Jonathan Nolan ve Lisa Joy üstlenecek. Dizinin ilk bölümünün yönetmenliğini de kendileri yapacak. Diziye Bethesda'nın da katkı vereceği belirtiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
amazon'a bak, lotr dizisi ile birlikte dehşetül vahşet olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Zaman Çarkı faciasından sonra amazona olan güvenim azaldı :(
Umarım iyi bir şey çıkarırlar ortaya da uzun yıllar izleriz
Dizinin başındaki isimlerin yaptıkları ortada. Kötü iş çıkmaz ama Fallout dizi olarak ne kadar ilgi çeker bilemiyorum.
inşallah iyi bir yapım olur da ağız tadıyla izleriz....
_____________________________ Bazen bilim olduğundan daha sanatsaldır Morty.
İnsanlar bunu anlamıyor.
(Alıntı: Rick And Morty ) -
2 sene geçti napıyor bunlar hala
|
Dizideki tek kötü unsur maximus u oynayan siyahi dallama zaten sünepenin tekini seçmişler role, üstüne de oyunculuğu da leş ötesi |
|
Trollendik. Dizi woke dibine vuruyor. Brotherhood of Steel’deki trans kekoyu gorunce kapadim. Ilgi cekici bir yani da yoktu BoS’un. Muhabbetleri çok sıkıcıydı. Atmosfer ve Walton Goggins için 5/10
|
Benzer içerikler
- stargate sg1 1. sezon türkçe dublaj izle dizibox
- game of thrones sansürlü versiyon
- miami vice 1.sezon 1.bölüm izle
- the walking dead türkçe dublaj izle
- westworld hangi platformda
- silo dizisi hangi platformda
- mini dizi önerileri
- the boys 6. sezon ne zaman
- amazon prime en iyi diziler
- korku dizileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı