İstediğim şeylerin hepsini fazlasıyla verdi. Bu şekilde 10 sezon oynasın seyrederim. |
Reacher (2022 -) | Amazon (6. sayfa)

-
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bana biraz basit geldi 3 sezon sen bardaktan adamın herşeyini bul ama ana patron bilmesin yok hafıza kaybı falan bana biraz saçma geldi 2 sezonun gerisinde kaldı bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahastra -- 13 Nisan 2025; 21:32:9 > -
Kesinlikle 2. Sezondan daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3. sezonu bitirdim oldukça güzeldi, az farkla en iyi sezon diyebilirim çıtayı biraz daha yükseltmişler, tek sıkıntı biraz mekanlar aynı gibi geldi o evde biraz fazla vakit geçiyordu ama bu sezonun da konsepti biraz o ev odaklıydı zaten.
hala diziyle ilgili fikrim aynı öyle über süper bir dizi değil ama yaptığı işi gayet iyi yapıyor, keyifle sıkmadan kendini izletiyor. Benim kafama takılan bir mantık hatası falan da olmadı dizi soru işareti olabilecek herseyi az veya çokta olsa bi şekilde açıklamaya çalışıyor.
aksiyon, dedektiflik seviyorsanız zaten 8 bölüm çatır çatır izlenir. Dizinin en sevdiğim yönü bu, amacı belli ve anlatmak istediğini kafa açmadan mis gibi anlatıyor. Genel olarak benim için 10/8lik bir dizidir.
Alan Ritchson rolüne efsane yakışıyor. Ayrıca her sezon farklı çekicilikte hatunlar seçmesini de iyi biliyorlar
artık seneye 4. Sezonu bekliyoruz. Dizinin izlenmeleri epey iyi, böyle devam ettiği sürece en az 7-8 sezon görürüz gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X