Şimdi Ara

İZMİR Mİ ANKARA MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar üniversite okumak için sizce hangi şehir daha iyi? artı ve eksileriyle yazarsanız sevinirim..aslında istanbulu çok isterdim ama gelmez
    sizce hangi şehirde okumak daha iyi?ankara yı izmirle kıyaslayınca köy kalır diyenler bile var..öylemi gerçekten?

• gideceğin okulada bağlı bölümede.şimdi izmirde hatayda okumak farklı bucada okumak farklı.dağlar kadar fark var arada.benim tercihim izmir olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malum kişi -- 27 Nisan 2013; 12:25:47 >
  • İzmirliyim ve Ankara'da yaşayan biri olarak söylüyorum Ankara İzmirden çok daha gelişmiş bir şehirdir. Ama onun dışında her türlü İzmir'i tercih ederim. İzmirde gezilcek, görülcek çok şey vardır ve yaşanılcak bir kenttir. Dediğim gibi tek sorunu biraz gelişmemiş olması. Ankara'da okursan gezeceğin yerler çoğunlukla avmler olur. Keza Avrupa'da en çok avm bulunan kent ankaradır. Öğrenciler için iki şehirde uygundur bence. Tabi Ankara'nın üniversiteleri herkesin bildiği gibi İzmirinkilere göre eğitim seviyesi, puanlar, başarılar vs vs. konularda daha iyidir.
  • İZMİR TÜRKİYENİN EN GÜZEL ŞEHRİDİR
  • Ankara İzmirden daha gelişmiş evet ama havası bi garip o yüzden alsancakta falan kalacaksan İzmir.
  • saçma karşılaştırma. odtü kazandında deniz var diye izmir köyüne mi gideceksin?
  • Ankara'da yaşayan biri olarak söylüyorum; İzmir de anneannemler var ve her sene tatile İzmir'e gideriz, 20 yaşındayım, 20 senedir gidiyoruz ama hafızam son 15 senesini hatırlıyor o ayrı konu. Ankara'da arkadaşın dediği gibi bol bol AVM var.
    Gezilecek görülecek pek fazla bir şeyi yok, Kızılay, Karanfil, Tunalı falan haricinde. Ankara gelişmiş bir şehir evet ama insanları için aynı şeyleri söylemek pek de mümkün değil. Sevgilin olursa rahat rahat gezip tozabileceğin yerler değil iki elin, tek elinin parmaklarını geçmez. İzmir de asla böyle sıkıntıların olmaz. İnsanları rahattır. Gezilip görülecek yerleri cidden fazladır. Ankarada kışları çok soğuk olur, İzmir de kar bile çok nadir yağar. Öğrenci için bence en iyi şehirlerin başında gelir İzmir. Eğitim seviyesinden bahsetmiş yukarıdaki arkadaş. Tabii ki bölümden bölüme ve okuldan okula değişir. Ama Ege ve Dokuz Eylül Üniversiteleri yabana atılacak okullar değildir, özellikle Ege. Bir ODTÜ değildir ama Hacettepe'yle kafa kafaya gidebilir. Burada kişisel tercihler devreye girer. Yerinde olsam kesinlikle İzmir tercihim olurdu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: superposition

saçma karşılaştırma. odtü kazandında deniz var diye izmir köyüne mi gideceksin?

odtü kazandım demiyoki üniversiteye gitçem diyor.. kardeşim izmirliyim her türlü izmir de.
  • İzmir yaşanıcak kent okumak para kazanmak için değil bence. birde denize alışkın biriysen ankara zor gelebilir ben deniz görmeyince kendimi labirentte gibi hissediyorum
  • kesinlikle izmir

özellikle ege üniversitesi. küçükpark yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankara35

quote:

Orijinalden alıntı: superposition

saçma karşılaştırma. odtü kazandında deniz var diye izmir köyüne mi gideceksin?

odtü kazandım demiyoki üniversiteye gitçem diyor.. kardeşim izmirliyim her türlü izmir de.

anlamadığından belli izmirli olduğun. ankaradaki üniversiteler izmirden açık ara iyidir diyorum. puanın iyi olursa izmiri düşünmezsin diyorum.
  • okumaya mı gidiyorsun gezmeye mi önce ona karar ver
    ankaradaki üniversiteleri izmirdekilerle kıyaslamak saçmalık olur
  • Ankara okul açısından daha iyidir 19 yıldır Ankara'da yaşıyorum ben batıkent'de oturuyorum yemin ediyorum kendimi 70 yaşındaki amcalar gibi hissediyorum Ankara'da oturacaksan kalabalık bir yerde oturacan
  • adam gibi okuyup ders çalışıp kışın da donmak istiyorsan ankara

güzel kızlarla takılıp şehrin tozunu atmak ve yazın arkadaşlarınla denize gitmek istiyorsan izmir

uni seviyesinde ise ankara izmire fark atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

İzmirliyim ve Ankara'da yaşayan biri olarak söylüyorum Ankara İzmirden çok daha gelişmiş bir şehirdir. Ama onun dışında her türlü İzmir'i tercih ederim. İzmirde gezilcek, görülcek çok şey vardır ve yaşanılcak bir kenttir. Dediğim gibi tek sorunu biraz gelişmemiş olması. Ankara'da okursan gezeceğin yerler çoğunlukla avmler olur. Keza Avrupa'da en çok avm bulunan kent ankaradır. Öğrenciler için iki şehirde uygundur bence. Tabi Ankara'nın üniversiteleri herkesin bildiği gibi İzmirinkilere göre eğitim seviyesi, puanlar, başarılar vs vs. konularda daha iyidir.

ankara avrupaya girmis haberimiz yok
  • Eskişehir.

Fazla söze gerek yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilis
  • Üniversite okumaya geleceksen tabiki Ankara.
    öyle abartılacak yeri yoktur avm sayısından zengin bir şehir

• quote:

Orijinalden alıntı: karatecrube

quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

İzmirliyim ve Ankara'da yaşayan biri olarak söylüyorum Ankara İzmirden çok daha gelişmiş bir şehirdir. Ama onun dışında her türlü İzmir'i tercih ederim. İzmirde gezilcek, görülcek çok şey vardır ve yaşanılcak bir kenttir. Dediğim gibi tek sorunu biraz gelişmemiş olması. Ankara'da okursan gezeceğin yerler çoğunlukla avmler olur. Keza Avrupa'da en çok avm bulunan kent ankaradır. Öğrenciler için iki şehirde uygundur bence. Tabi Ankara'nın üniversiteleri herkesin bildiği gibi İzmirinkilere göre eğitim seviyesi, puanlar, başarılar vs vs. konularda daha iyidir.

ankara avrupaya girmis haberimiz yok

Alakayı çözemedim. Türkiye'nin başkenti ve Türkiye standartlari için güzel yerleri çok. Avrupa'daki kentlerle kıyaslamıyorum adam 2 şehirden hangisini seçiyim diye konu açmış bende ikisi hakkında bilgi sahibi olduğum için cevapladım.

• Üniversite okumaktan kastın gezip tozmak gününü gün etmekse doğru cevap İZMİR
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.