Şimdi Ara

İstanbul-Ankara otoban mı e-5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
16.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın sabah erkenden kısmet olursa İstanbul'a yolculuk yapmayı düşünüyorum genelde otobanı kullanırım ama bu sefer de eski yoldan gideyim diyorum maksat değişiklik olsun bu yolu kulanan arkadaşlar var mı ? yolun durumu nedir otobana göre yolu uzatırmıyım ne dersiniz veya bu yol beni yorar mı ? mesajlarınızı bekliyorum

• Otobandan şaşma..bir sefer cimri bir akrabamın daha ucuz diye zorla eski yola sokması sonucu zorunlu araba kullandık..Adapazarı taraflarında bazen iki şeride kadar daralıyor ağır tonajlı eski arabalar çok yolun sağı nerdeyse kötebek yuvası idi..Fiyat olarakta nerdeyse farkı yok otoyoldan.boşuna kendini yorarsın

Ford Focus TDCİ/11
  • otobandan git sağdan soldan kedi köpek veya trafikten bi haber araçların çıkma riski yok
  • otoban dan
    Daha Fazla Göster
  • otobana para veriyorsun ama o verdigin parayı eski yolda ısıklarda durarak rampa cıkarak kamyonun arkasına takılarak gibi olaylarla daha fazla yakarak hemde kendini çileye sokarak oduosn
  • Normal zamanlarda TEM her zaman daha iyidir fakat bayram dönüşleri Adapazarı - İstanbul arasını 5 saatte alamadığımı çok hatırlıyorum. 3. vitesi hiç kullanamadan 60 - 70 km yol gittiğimi de çok hatırlıyorum. (Hep 1 ve 2. vites) Artık bayram dönüşleri E-5 kullanıyorum ve gerçekten 70 - 100 km bir hızla akıyor trafik. (İstanbul içine girince sıkışıyor yine fakat İstanbul'a girene kadar İzmit'in içi hariç pek sorun yaşamıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 6 Ağustos 2010; 18:34:01 >

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • arkadaşlar tabiki tem daha hızlı ancak ekonomik yönden e5 diyorum ben çünkü özellikle benim gibi lpg li aracı olanlara e5 derim çünkü e5 de gaz ucuz tem de işine gelirse zihniyeti var gidebildiğiniz kadar e5 den gidin gerede veya bolu civarında gazınızı fulleyip tem e çıkın hem hgs de az düşer
  • 4 sene sonra yazmışsın arkadaşım :D ama dediğin gibi bende öyle yapıyorum sık sık il dışına çıkıyorum kastamonuya gidiyorum. eski yol daha kısa E-5 ve yol gayet düzgün en ufak problem yok kaymak maaşallah :D yakıt konusunda bişey diyemeyeceğim hiç otobana girmedim desem yeri var :D yolda basına bi iş gelse otobanda gece vakti nanay ama eski yolda her türlü ihtiyacını giderebilirsin eski yol tenha az araba oluyo her yönden cazip geliyo bana bide benim aracım ist den gerede ye 50 tl ye gidiyo bolu dağıda düzce ışıklarıda hepsinide çıkıyo. ben otobandan gitsem o para HGS ye gidecek :D

Orijinalden alıntı: iakbay06

Yarın sabah erkenden kısmet olursa İstanbul'a yolculuk yapmayı düşünüyorum genelde otobanı kullanırım ama bu sefer de eski yoldan gideyim diyorum maksat değişiklik olsun bu yolu kulanan arkadaşlar var mı ? yolun durumu nedir otobana göre yolu uzatırmıyım ne dersiniz veya bu yol beni yorar mı ? mesajlarınızı bekliyorum

Otoban dan yardır 40 dk da boluya , 3 saate de ist e varırsın.

acelende yoksa e5 geze geze tadını çıkara çıkara git. otobanı kullanmayı sevmiyorum acelem yoksa geze geze gitmesi daha zevkli oluyor.
    1975 Opel Record 1.9 -1986 Mıtsubıshı Lancer 1.6 diesel -1992 Citroen BX TZD Turbo -2011 DFM Succe -2013 Mıtsubıshı L200 4x2 -2006 Fiat İdea-2000 kia pride- 1996 rover 620 si. 2006 Tata telcoline 4x2 - 2000 scudo 1,9 el. 2013 peugeot patner 1.6 -2013 WW CC 2,0 177 BG - 1993 ford p100 ben seçmedim onlar beni buldu
  • Otoban yerine Türkçesi olan Otoyolu kullanırsak rahat ederiz.

"Cesaret insanı zafere , kararsızlık tehlikeye , korkaklık ise ölüme götürür. "

Yavuz Sultan Selim

• geçen hafta başı giresuna gittim geldim geldiğim günün akşamı kastamonuya gittim geldim.
    En ufak bozuk yol yada cukur a dahi denk gelmedim nerde var arkadaşım söylermisin.

Malum bayram yaklasiyor. Persembeden itibaren yollar dolar iyice.

Cumartesi istanbuldan cikacaz yola orduya dogru.

E5 den gitme taraftariyiim. Gerededen cikariz artik tem e. Ne dersiniz.

Gecen sene otobusle giderken otobus e5 i kullanmisti. Tem kadar trafik yoktu.

Akiyodu en azindan. 9 saatlik yolu 11 saatte gittik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.